0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap300.000 Avroluk teknesi olan, bu tekneyi kendi kullanan ve teknesinde konserve barbunya yiyen kişiye amatör denizci denir.Amatör denizci tanımını camia'nın doğal önderi İsmail Oruç'a sormak lazım..Adam kısıtlı olanaklarla iki tekne yaptı,donattı,küçümen teknesi ,kısıtlı donanım ve bütçesi ile iki denizde dolaşıyor şimdi..Gelde imrenme adama..
300.000 Avroluk teknesi olan, bu tekneyi kendi kullanan ve teknesinde konserve barbunya yiyen kişiye amatör denizci denir.
İmpalanın yani şevi impalanın hası 64 model olacak,direksiz olacak.Bu kadar.(laf aramızda bir zamanlar yövmiyeci olarak dolmuşçuluk bilem yaptım bu kelebekle)
bir dostumuz sandalı merak etmiş nasıl yaparım diye..Burada..Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapyapan arkadaşın diğer fotolarıda aşağıda.. Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapbir dostumuz sandalı merak etmiş nasıl yaparım diye..Burada..Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapyapan arkadaşın diğer fotolarıda aşağıda.. Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapMerak eden bendim ,çok teşekkür ediyorum Ersin korsanım Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap