0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

H. E.

Ynt: Römork Yapımı
« Yanıtla #15 : Mayıs 09, 2013, 22:41:37 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
İyi vurgulama oldu arkadaşlar.

Sizin oralarda naylona da "Laylon" demezler mi Yapıcı korsanım?

Hah! Ağzımdan aldın. "Tekerle giderken laylona tutunuyom, heç yorulmiim." Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

A. Ü.

« Yanıtla #16 : Mayıs 14, 2013, 20:40:47 »
Römorku sonunda bitirebildim.Haftada birgün izin günüm olduğu için yavaş yavaş ilerledi ama temiz oldu umarım sizlerde beğenirsiniz..

Aksesuarları kaynattıktan sonra Anti Pas ın ikinci katını attım..

Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Çelik jant çok aradım ama takım halinde satıldığı için 2 tane bulamadım.. Yerine çıkma temiz 13 INC Michelin lastik aldım..

Boya işlemlerinide tamamladım..

Bunlarda son hali Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Ciddi emek ve zaman harcadım ama sonunda bittiğini ve başarılı olduğunu görmek güzel bir şey..  Uzun bir araştırma yaptım malzemelerini uyguna ve  iyisini alabilmek için öylede oldu..Galvaniz römork için aldığım fiyat 1600 TL idi ben 800 TL ye mal ettim Teknesi için römork yapmayı düşünen olursa elimden geldiğince yardımcı olurum..

*

T. K.

« Yanıtla #17 : Mayıs 16, 2013, 08:58:15 »
Ellerinize sağlık oldukça güzel olmuş, size kauçuk takozların fiyatlarını öğrenmekte geciktim kusura bakmayın, yinede fiyatları kontrol etmeniz için yazıyorum

200 mm 12 tl
250 mm 15 tl
v takoz 10 tl
düz makaralar 5 tl

*

A. F. B.

« Yanıtla #18 : Mayıs 16, 2013, 11:32:22 »
Güzel olmuş elinize sağlık. Benim de yapmayı düşündüğüm gibi hafif ve sade olmuş.  Aynı tarzın biraz daha büyüğünü yapacağım..
*

S. A.

« Yanıtla #19 : Mayıs 19, 2013, 21:34:42 »
çok güzel olmuş fakat dingil üzerine makas koysak daha iyi olurdu gibi geliyor kasislerde çukurlarda biraz sarsar  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

A. Ü.

« Yanıtla #20 : Mayıs 20, 2013, 22:25:58 »

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
çok güzel olmuş fakat dingil üzerine makas koysak daha iyi olurdu gibi geliyor kasislerde çukurlarda biraz sarsar  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Evet sarsıntı oluyor ama uzun yolda kullanmayacağım için makasa gerek duymadım..