0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

    S. O.

Izmir civarında arma tamircisi
« : Ağustos 01, 2015, 14:49:56 »
Merhaba değerli dostlar
Çarmık,ıstralya bağlantılarını ve direkle ilgili tüm sistemi kontrol edebilecek,gereken parça ve telleri değiştirebilecek, ayarları yapabilecek iyi bir usta aramaktayım.
Bilgiler için şimdiden teşekkürler


*

    C. Y.

Ynt: Izmir civarında arma tamircisi
« Yanıtla #1 : Ağustos 01, 2015, 15:26:42 »
izmir de yelken ve arma konusunda size yardımcı olacak iyi bir arkadaş var.

İsmi Bahri. cep tel .0 533 369 63  36
 
benim ismimi de verip arayabilirsiniz. gereken yardımı yapacaktır.


*

    G. B.

Ynt: Izmir civarında arma tamircisi
« Yanıtla #2 : Ağustos 09, 2015, 14:06:36 »
Sedat korsan arma tamiri için bir usta arıyor,  biz ise bir sorun yaşadığımızda Sedat korsana başvuruyoruz. İşte örneği:

Sedat korsan, arma ustası  bulup kendi sorununu çözdüğü sıralarda meğer bizim sarma sistemli ana yelken direğin içine katlanarak girmiş. Söz konusu usta Sedat korsanın teknesinden ayrılırken bana da kartını bıraktığı anda aslında benim ona ihtiyacım varmış da haberim yokmuş.

Ertesi gün seyre çıktığımda ana yelken açılmayınca sorundan haberdar oldum; oysa bir önceki gün sararken hiç zorlanmamıştım. Bir yandan cenova ile seyir yaparken bir yandan da ana yelkeni açabilmek için her yolu denedim; beceremedim.

Akşam marinaya dönüşte sorunu  panton komşum Sedat korsana aktardım. Kendi ustasını önerdi, ama yine de "isterseniz bir bakayım" dedi ve 5 dakikada yelken açıldı.

Sarma ana yelken tercih etmeyecek kadar deneyimli olmanın yanı sıra sorun çözme konusunda matematiksel bir becerisi olduğunu fark ettim.
İnsanın yakın çevresinde, böyle mucize yaratabilen dostlar olması ne güzel.