0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapAtı, katı ve de yatı olmayan korsaniçe çakmış gizli emellerimizi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapEh, artık saklayacak bir şey kalmadı, rahat olabiliriz.düzeltme gereği hissettim atı, katı, yatı ve dalış takımı Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Atı, katı ve de yatı olmayan korsaniçe çakmış gizli emellerimizi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapEh, artık saklayacak bir şey kalmadı, rahat olabiliriz.
Ya benim gibi, dalmak isteyip de dalamayanlar Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap (istesem de batamıyorum Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap)Geçen yıl şnorkelle 3-5 metre dalayım dedim, gerçekten batmıyorum yahu. Kızım kıyıdan seyrediyordu, kıçım dışarda debelenirken çok güldü Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapKulak dengelemesi yapmak istedim, beceremedim. Sinüzitim vardı (maxiler, frontal... Allah ne verdiyse) biliyordum, bir de kampanya hediyesi varmış, full sinüzit alana yanında konka hipertrofisi bedava. Ondan da iki adet aldım. (septum deviasyonu yüce rabbimin "iyi ki doğdun" hediyesi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap)Evet... Cevapları alayım Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bu dalış hususunda sivri adada heveslenmiştik ama hava kötü vs olayına getirip vaz caydılar neyse illaki bir punduna getirip bi dalış organizasyonu daha yaparız hakan korsan kaçış yok öğrenci çok bir formül düşün artık Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapsürmene bize yakın düşer
C şıkkı diyosun yani Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBi kere ben şişman değilim balıketliyim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap (unutulmasın ki orkinos da bir balıktır Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap)
İyi oku İrfan, balıketliyim, balinaetli değil Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap(ya arkadaş ben bi daha hiç bi topiğe yazmiyim en iyisi, bu topiğin de içine ettim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap)
Forum kuralları gereği ticari bir işletme öneremiyoruz. Direk eğitmen ismi de veremiyoruz çünkü eğitmenler de bir işletmeye bağlı çalışmakta. Zira, discovery dalışı da, dalış eğitimi de profesyonelce yapılan işler ve her profesyonel iş gibi ticari niteliğe sahip. Ancak böyle genel değil de yüzyüze özel bir görüşmede dalıcı korsanlar belli referanslar vereceklerdir.