0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

E. B.

Ynt: Tayo Mar 'a davetlisiniz..
« Yanıtla #105 : Mayıs 25, 2014, 13:04:00 »
He he he Vural'ada yazı yazdırdım ya...  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Bende seni seviyom Vural korsan  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Şimdi efendim dün yine keyifli bir Tayo MAr seferi yaptık. Bu kadar erken seyir mi olur ? diye söylenen zevat ( Nilüfer filan.. ) Saat 7.00 da herkes teknede hazırdı. Kahve çay , hazırlıklar derken zaten avara olmak saat 8 'i buluyor. Kısa bir tekne bilgisi sonrası tüm yelkenleri bastık. Gerçi ben geçen hafta abartıp mizana bumbasını patlatınca , ve hazır yaptırıyorum trinketin de bumbasını sıfırlayayım mantığında ahşap tornacısına bumbaları bıraktım. Cuma akşan 21 de usta söz verdi bitiricem diye ancak gittiğimde kapı duvardı. Klasik bir usta hikayesi yani.. Sonuçta Trinket va bocurumsuz bir yelken yaptık. BAna göre patlak tekerlekle bir seyirdi ancak sanırım arkadaşlar memnun kaldılar. Seyir güvenliği açısından Ali ve Hüzeyin korsanlarımın hışmından kurtulmak için DAKSAR 'ın en kdemli denizcisi de yanımıza aldım. Can yelekleri ve DAKSAR ... ben daha ne yapıyım korsan kardeşliği size yaaa... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Neyse , Erol korsanım DAKSAR ın gönüllü ve kıdemli denizcilerinden.. Bence numarasını almanızda fayda var korsan kardeşiliği...

Her seyir ayrı bir keyifli ve değişik bir karekteristiği oluyor.. Zaten iyi bir yelkenci ve Duffor 30 sahibi olan Hakan korsanımın dümen tutarken ve skipperlik yaparken ki ciddiyeti gerçekten çok iyydi.  5 Knot havada sanki yarışıyor gibi tramola atıyordu ekip. Ben hiç karışmadım.. onlar Tayo MAr'ın keyfini sürdüler. ( çaktırma HakanE. Ben o sırada kahve içiyodum..) Bu arada aramıza çok sıkı bir denizci geliyor dostlar .. Yeni üye Sühavi korsan. Siz bilgilisiniz ben bilmiyorum biraz aptalca bir soru olabilir diye sorduğu soruları hiç birimiz yanıtlayamadık. Ben tayo MAr da yok , bilmiyom diyip savuşturdum ama kendisinin soruları ile gezi bir sınav tadında geçti bizim için. Önümüzdeki hafta İstanbul Yelken kulübünde kursa başlıyor. İstanbul Yelkenin Allah yardımcısı olsun ne diyim. Her hareketi inanılmaz dikkat ile inceleyen bir korsanımız kendisi. Çok da düşünceli üstelik. Gelirken bir şişe Rom getirmiş. (hiç gerek yoktu canım  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap ) Dönüş yolunda açıp , rahatlatsın diye birer shot vurduk hepimiz. Erol korsanım alkol kullanmıyor ama ne tesadüf rom kullanıyormuş Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Rom ikramından sonra dümene geçen Harun korsanım (Göke 'nin eski sahibi) Mükemmel dümen tutuşu ile 5 dakika içinde 5 defa tramola atarak bize seyir yaptırdı.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap (biraz abarttım tabi)   .. Bu arada Erol korsanımın şaka gibi DAKSAR hikayeleri gezimize renk kattı.. Hakan korsanımın getirdiği sıcak sıcak poğaçalrı da unutmayalım.. Fotoğraflar HArun ve Sühavi korsanlarda özelden yolalrlarsa sevinirim. Ya da buraya yüklerlerse..

Sonra Deprem haberini aldık.. Deniz ciddi kabardı ve Moda yönünden (karadan) yarım metreye yakın ölü dalgalar iskele baş omuzluktan gelmeye başladı.. Zaten dönüş zamanı gelmişti. HAfif havada trinket ve bocurumsuz da olsa keyifli bir seyir yaptık..

Evetttt... Korsan kardeşliği haftaya kimler geliyor...

*

B. B.

« Yanıtla #106 : Mayıs 25, 2014, 13:11:17 »
Hüzeyin değil Hüseyin; Sühavi değil Suavi... Neyse... tükettin bitirdin, ama olmuyor işte.

*

E. B.

« Yanıtla #107 : Mayıs 25, 2014, 13:36:57 »
kıskanma kıskanma... sen gel sana da rom vericem..  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

B. B.

« Yanıtla #108 : Mayıs 25, 2014, 14:07:27 »
Altınbaş içerim. 14 Haziran.
*

N. B.

« Yanıtla #109 : Mayıs 25, 2014, 14:21:47 »
Ersin korsanim

14 hazirana yer varsa bende gelirim.
Bastan soyleyim, ne kamyona ne de tira mola  falan bilmem Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

E. B.

« Yanıtla #110 : Mayıs 25, 2014, 15:05:33 »
OOO 14 HAziran bomba bir seyir olacak demek ki.. Sana her zaman yer var Necip .. En kötü Redaktörü kırılan mizana bumbası yapar ana yine yer açarız...
*

N. B.

« Yanıtla #111 : Mayıs 25, 2014, 15:37:43 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
OOO 14 HAziran bomba bir seyir olacak demek ki.. Sana her zaman yer var Necip .. En kötü Redaktörü kırılan mizana bumbası yapar ana yine yer açarız...

Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

N. Ö.

« Yanıtla #112 : Mayıs 25, 2014, 15:53:08 »
hem cumartesi sabahı hem de sabah saat 07:00 Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
bu etkinliğin sırf ben katılmayayım diye bu zamanda yapıldığına dair içimde bir his var Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

B. B.

« Yanıtla #113 : Mayıs 25, 2014, 17:21:33 »

Orada rahat uyunur mu?
*

E. B.

« Yanıtla #114 : Mayıs 25, 2014, 17:32:16 »
Bunu bekliyordum.. Taa başında o yüzden 3 cumartesi bir pazar demiştim. Nilüfer seni pazara yazarız. Ama erken kalkmak mecburi.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Şaka bir yan katılanlar da görüyorlar ki sana da denk gelmiştir. Cumartesi 11 den sonra Moda koyunda neredeyse iğne atsan yere düşmüyor. Sörfçüler,optimistçiler, Balıkçılar, diğer yelken yapanlar birde üzerine adalra giden vapurlar ve deniz otobüsleri eklenince tam bir ızdırap oluyor. Katılanlar memnun kaldı ve hak ta verdiler. Fenamı Bir günde güneşin doğuşunu izlersin Nilüfer.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

B. B.

« Yanıtla #115 : Mayıs 25, 2014, 18:30:07 »
Cuma Cumartesi Pazar? iyi fikir. 13,14,15,.......
*

K. K.

« Yanıtla #116 : Mayıs 25, 2014, 18:49:40 »
Rom'u bitirme.Kahvenin içinde deneyeceğim.
Sonra da Necip'le beraber nasıl tramola atıyorsunuz seyreceğiz. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

E. B.

« Yanıtla #117 : Mayıs 25, 2014, 19:01:13 »
 Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Tayo Mar kendi tramola atıyo zaten ...
*

E.

« Yanıtla #118 : Mayıs 25, 2014, 19:03:54 »
Tüm korsanlar 07:00'de orada değildi. Ağır abi 07:20'de geldi biiiir,
kim olduğunu ve ağırlığının nereden geldiğini siz bilin Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Rüzgâr 5 knot değil, olsa olsa 0,5 knot'tu  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap ikiii,
Tayo Mar yine de yürüdü be  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Suavi korsanın bütün sorularını cevapladım üüüç,
adam nasılsa bilmiyor, salladım sallayabildiğim kadar Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Erol korsan alkol kullanmıyor, alkolün rakı-bira-şarap v.s. gibi türevlerini kullanıyor.Dolayısıyla, doğru ama eksik bilgi. döööört.

Gelirim ama hiçbir şeyi itiştirmem çekiştirmem dedim, sen gel yeterki dedi gittim. İtiştirmeyi çekiştirmeyi bırak, bumbayı taşıttı bana... hem de üstünde ana yelkenle Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap dööört,
Önemli; Eğer Ersin size,"Gel gel, bişi yapmıycam. Valla bak!" derse iki kere düşünün  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Ama, güzeldi be. Hem Tayo Mar, hem korsanlar, hem hava, hem deniz, hem sohbet-muhabbet... Güzeldi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Teşekkürler Ersin korsan, teşekkürler Suavi-Hakan-Harun korsanlar, teşekkürler Tayo Mar  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

N. Ö.

« Yanıtla #119 : Mayıs 25, 2014, 19:22:11 »
Bunu bekliyordum.. Taa başında o yüzden 3 cumartesi bir pazar demiştim. Nilüfer seni pazara yazarız. Ama erken kalkmak mecburi.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Şaka bir yan katılanlar da görüyorlar ki sana da denk gelmiştir. Cumartesi 11 den sonra Moda koyunda neredeyse iğne atsan yere düşmüyor. Sörfçüler,optimistçiler, Balıkçılar, diğer yelken yapanlar birde üzerine adalra giden vapurlar ve deniz otobüsleri eklenince tam bir ızdırap oluyor. Katılanlar memnun kaldı ve hak ta verdiler. Fenamı Bir günde güneşin doğuşunu izlersin Nilüfer.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

iyi, yaz bi pazara beni
cumartesi akşamından Fenerbahçe'ye gelir, uyku tulumumu sererim müsait bir korsan teknesine Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap