0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sakarya savaşı Türkiye nin kader savaşıdırkaybedilseydi sanırım bügün Türkiye diye bir devlet olmazdı Askerin %60 firar etmiş sanırım yine aynısı olacak
Ancak Sakarya dan kaçanlara ne oldu....nerelerdeler şimdilerde...
Demektir ki...%40 yetiyor....Eh o kadarı da her zaman bulunur ...
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapDemektir ki...%40 yetiyor....Eh o kadarı da her zaman bulunur ...İyi bari bu sarayın kirli savaşını destekleyenler de tam o civarlardaydı..Gidin yavrum başka bi yerde savaşın.. Burayı daha yeni temizledim!Kefeninizi, ayakkabı kutunuzu, duble yolsuzluklarınızı da alın gidin abd amcanız sizi dışarıda savaştırsın.Bu benim savaşım değil!
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapDemektir ki...%40 yetiyor....Eh o kadarı da her zaman bulunur ...İyi bari bu sarayın kirli savaşını destekleyenler de tam o civarlardaydı..Gidin yavrum başka bi yerde savaşın.. Burayı daha yeni temizledim!Kefeninizi, ayakkabı kutunuzu, duble yolsuzluklarınızı da alın gidin abd amcanız sizi dışarıda savaştırsın.Bu benim savaşım değil!Özgür korsan bu iş Saray filan öyle bir adamın yapacağından daha detaylı gözüküyor bana. Hele ki Rusların tırmandırma ve küstahlık stratejisine baktığımda neredeyse şu uçak iyiki sınırı geçip düşürüldü de ''takke düştü kel göründü'' diyesim geliyor. . Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapO senin kızdıkların bence hayal bahçesinde gezdiler ve yönlendirilip kullanıldılar sadece. Şimdi Hanya yı Konya yı anladılar ama geç kalmamışızdır inşallah. Bence Anadolu ve Arap Yarımadasın da haritalar yeniden çiziliyor epeyden beridir.En hafif ihtimal sürgün edilmesi bu milletin asli unsurlarının bir yanlış adım halinde.. Ruslar alışkındır bu işe ,heleki yeni bir petro veya Stalin bulmuşlarsa.(Bknz. Kırım tatarları,Kafkas halkları, Ahıska Türkleri vb. Yurdundan edilen Türkler) Klasik sağ - sol slogan yöntemi ile gider ve bakarsak bu meseleye yanılırız. Benim için ''Mevzu Vatansa , Gerisi Teferruattır'' bu saatten sonra.Birilerine kızacam diye, göz göre göre vermem Vatanımı veya elinde füzeyle kimseye memleketin orta yerinde fotoğraf çektirtmem , Farmville de yapmadı atalarımız bu vatanı. Saygılar,
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapDemektir ki...%40 yetiyor....Eh o kadarı da her zaman bulunur ...İyi bari bu sarayın kirli savaşını destekleyenler de tam o civarlardaydı..Gidin yavrum başka bi yerde savaşın.. Burayı daha yeni temizledim!Kefeninizi, ayakkabı kutunuzu, duble yolsuzluklarınızı da alın gidin abd amcanız sizi dışarıda savaştırsın.Bu benim savaşım değil!Özgür korsan bu iş Saray filan öyle bir adamın yapacağından daha detaylı gözüküyor bana. Hele ki Rusların tırmandırma ve küstahlık stratejisine baktığımda neredeyse şu uçak iyiki sınırı geçip düşürüldü de ''takke düştü kel göründü'' diyesim geliyor. . Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapO senin kızdıkların bence hayal bahçesinde gezdiler ve yönlendirilip kullanıldılar sadece. Şimdi Hanya yı Konya yı anladılar ama geç kalmamışızdır inşallah. Bence Anadolu ve Arap Yarımadasın da haritalar yeniden çiziliyor epeyden beridir.En hafif ihtimal sürgün edilmesi bu milletin asli unsurlarının bir yanlış adım halinde.. Ruslar alışkındır bu işe ,heleki yeni bir petro veya Stalin bulmuşlarsa.(Bknz. Kırım tatarları,Kafkas halkları, Ahıska Türkleri vb. Yurdundan edilen Türkler) Klasik sağ - sol slogan yöntemi ile gider ve bakarsak bu meseleye yanılırız. Benim için ''Mevzu Vatansa , Gerisi Teferruattır'' bu saatten sonra.Birilerine kızacam diye, göz göre göre vermem Vatanımı veya elinde füzeyle kimseye memleketin orta yerinde fotoğraf çektirtmem , Farmville de yapmadı atalarımız bu vatanı. Saygılar,hadi sömürge edilmeyi anladıkta,bu sürgün olayını anlamadım,kaç milyon Türk'ü nereye ve nasıl sürgün edecekler?? olay bu işte! milli ve dini hislerle insanları daha yönetebilir kılmak,muhalefeti parçalamak.! vatan,millet,sakarya..ülkede tansiyon yükselince doğuda olmayan Ermenilerle,ermenistan kurmak,istanbulda ölümlerini, yaşadıkları topraklarda bekleyen ikibin yaşlı rum'la Bizans kuruluyor,sonra bakıyoruz sevgili halkımızda bir hamaset,bir hamaset...mevzu vatan filan değil,mevzu beyinlerinin arka planında din'e dayalı bir yönetim isteyenlerin oynadığı satranç,ekonomik aç gözlülükleri,kendi anlayışları dışında olan her kurum ve kişiyi tasfiye etmek..bunu yaparkende çok makyavelistler kullanabilecekleri her türlü enstürmanı çekinmeden kullanıyorlar..böl,parçala,yönet taktiğini iyi uyguluyorlar..özgür arkadaş'a katılıyorum bu savaş bizim savaşımız değil..emevi camiinde cuma namazı kılmak isteyen padişah özentilerinin kurgusu ve savaşı,ve bu savaştan mutlak galip çıktıklarında ya biat edeceksiniz,ya ülkeyi terk edeceksiniz,yada öleceksiniz..olayın arka planını görmeyip,hamasi duygularla katılmak isteyenlerinde elini tutmayız..
Üç nokta ile biten "Peki" yanıtını kazandırdığım için Ge-Ko'nun bana büyük bir teşekkür borcu var.
Öcal kaptanım, Yazınızın genelinde bütünlük eksikliğini bir yana bırakayım da, sonlar da geçen '' farmvil'' sözcüğünü anlamadım. Ne demek?Selamlar, sevgiler.