0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

K. B.

Ynt: Bodrum-İlhanköy seyri (Reina'nın transfer hikayesi)
« Yanıtla #30 : Temmuz 09, 2015, 18:28:26 »

Kimsenin uzun seyirlerini yazmadığı bu Günler'de, çok iyi geldi be Ender Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Teşekkürler.

Aynı rotayı(Bodrum-Mudanya) bende sanırım 7 yıl önce yapmıştım,onu hatırladım.Aynı yerler aynı rota.

Hadi sıra geldi yeni yol hikayelerine,bir an önce bitir şu işleride Çık artık yola Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

E. A.

« Yanıtla #31 : Temmuz 09, 2015, 20:57:29 »
Bayramda terslik olmazsa çıkıyoruz ınsallah.Bu sefer seyir notlarını günlük tuttup yazmak ıstıyorum.denıze açılınca kendimi kaybetmezsem tabi  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

S. U.

« Yanıtla #32 : Temmuz 09, 2015, 21:53:32 »
Takipteyim Ender. İyi seyirler.

*

E. A.

« Yanıtla #33 : Temmuz 13, 2015, 16:24:08 »
Kemer'de sabah sakin,balıkçılar daha çok tamirat bakım onarım işleri ile uğraşıyor.Bugun seyrin son günü.Ufak tefek aksaklıkları saymazsak güzel ve tecrübelerle dolu bir yolculuk oldu.Yataktan kalkarken son bir haftayı gün gün gözümün önüne getirdim,biraz miskinlik yaptıktan sonra çay suyunu koydum,hala kahvaltılık malzemelerimiz var.Malzemeleri bol kullanıp güzel bir kahvaltı yaptık.Bugun hava sakin ve tüm gün motor seyri ile geçecek.Akşam üzeri İlhanköy'e bağlanmayı planlıyoruz.

Daha önce karadan bir çok kez gelip hayran kaldıgım Kemer köyüne veda ederken suları yeşile çalan Marmara beni mutlu etmekten çok uzak bugün.Rotamızı Paşa Limanı'nın guneyinden dolanacak sekilde ayarlıyoruz,denize attığımız rapalalarda ancak poşet,yosun ve çöp toplamaya yarıyor.Tüm gün boyunca kayda değer tek bir hareket olmadı neredeyse,akşam üzeri Paşa limanı iskelemizde kalacak sekilde seyir yaparken havanın biraz hareketlenmesi ile yelken bastık.Günün uyuşukluğunu biraz bu sekilde atmış olduk.Daha önce hiç görmediğim İlhanköy'ü de merak ediyorum bir yandan.Hava kararmadan limana girmek ve gündüz gözü ile biraz inceleme niyetindeyim.

Günü nerdeyse hiç yemek yemeden geçirdik,püskivit ( Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap )çikolata gibi atıştırmalıklarla akşam oldu ve nihayet limana giriş yaptık.İçerde 2 motoryat,2 yelkenli daha var.Büyük bir kablo döşeme gemisi,bir büyük balıkçı teknesi,2-3 teknenin dışarda olduğu çekek kısmı.Bunlar haricinde  15-20 tane balıkçı kayığı karışık ve düzensiz şekilde liman içinde bir yerlere bağlanmış.Limanda görevli oldugunu söyleyen biri gelip bize yer gösteriyor ancak derinlik düşük oldugundan baska bir yere geçmek zorunda kalıyoruz.36 feet boyundaki bir yelkenlinin yanına demir atıp kıçtan kara bağlanıyoruz.Tonoz yok ve burda kalacaksam acilen bir tonoz ayarlama lazım.

İlhanköy Koray korsanın mıntıkasında kalıyor,bizi karşılıyor limanda.Gezgin korsanlarla başladıgım yolculuk bir başka gezgin korsanın palamarımızı tutması ile son buluyor.Zaten herşey gezgin korsanla başlamıştı geçen yıl.İnternette satılık bir schorcer tekne hakkında bilgi ararken rastlamıştım GEKO'ya.O gunden bu güne öğrediklerimin neredeyse tamamı GEKO sayesinde.GEKO olmasaydı belki hiç cesaret edemeyecektim gecen yıl schorcer almaya ve başlamadan bitecekti herşey.TEŞEKKÜRLER GEKO...

saygılar efendim.
*

M. T.

« Yanıtla #34 : Temmuz 13, 2015, 20:02:56 »
Kalemine saglik Enderim

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

C. D.

« Yanıtla #35 : Temmuz 14, 2015, 10:19:29 »
Ender cok hoş anlatmışsın...Bağlanma için neden ilhanköy özel bir nedeni var mı?

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

*

E. A.

« Yanıtla #36 : Temmuz 14, 2015, 13:28:56 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Ender cok hoş anlatmışsın...Bağlanma için neden ilhanköy özel bir nedeni var mı?

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Artık İlhanköy'de değilim şükürler olsun.Bir kaç nedeni vardı aslında.Öncelikle fiyat çok uygundu,ikincisi Avşa ve Marmara adalarına yakın olması.Hafta sonları iki günlük keyifli seyirler yapabilecektim.Şu anda Trilye'deyim,haftada 4-5 gün tekneme gidebiliyorum ve çok mutluyum   Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

E. A.

« Yanıtla #37 : Temmuz 14, 2015, 13:38:20 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Kalemine saglik Enderim

Seyirden 2-3 ay sonra yazmak zormuş,sıcağı sıcağına yazmak lazım.Sizden de bir Kuzey Ege yazı dizisi bekliyoruz Mesutum  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

D. H.

Reina'nın transfer hikayesi
« Yanıtla #38 : Temmuz 05, 2016, 08:56:40 »
Bugün Erdek limanda Reina'yı gördüm, hoş gelmiş!  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

E. A.

« Yanıtla #39 : Temmuz 06, 2016, 16:54:05 »
Keşke olsaydık,yarın geliyoruz oralardaysanız beklerız
*

D. H.

« Yanıtla #40 : Temmuz 07, 2016, 14:03:32 »
Ben hep buradayım   Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap