0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu ne paraymış arkadaş !!!Bu oltanın Sıfırını alacağına Balık halinde Dükkan açılırmış...Bayağı Ucuzlatmışsınız Ali Ünalan Kaptan.....Bende Ben neden Balık tutamıyorum diye düşünüp dururum be ya...Oltayı almışım 100 TL ye Balık Salak mı 100 Tl oltaya gelir mi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBu ne paraymış arkadaş !!!Bu oltanın Sıfırını alacağına Balık halinde Dükkan açılırmış...Bayağı Ucuzlatmışsınız Ali Ünalan Kaptan.....Bende Ben neden Balık tutamıyorum diye düşünüp dururum be ya...Oltayı almışım 100 TL ye Balık Salak mı 100 Tl oltaya gelir mi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapHikayesini anlatayım bu oltanın Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap balık tutan arkadaşlarım var onların gazına gelerek girdim olta işine ,balık tutmada ekipman çok önemli dediler,gittim bir balık malzemeleri satan bir yere durumumu anlattım,acemiyim bu iş den anlamıyorum, bana yardımcı olun ,başladı soru sormaya kıyıdan mı yakalayacaksın,hayır açıktan,tutmak istediğin balık nedir,büyük balıklar Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap ağbi bu işlerde ekipman çok önemli arkadaşların doğru söylemiş Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap bu işlerde en iyi ekipman ne Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap ilanda olan markayı önerdiler,çıkrık,kamış,çanta, aldım ,aldın ama almakla olmaz dedi satıcı ,e dedim sahte yemler alman lazım, tamam ver ne gerekiyorsa ,şu sahte balık şu,bu sahte balık bu,vs,vs balık tutabilirsin,aldım çıktım mağzadan, teknede atıyorum atıyorum balık yok, satıcıyı aradım önerdiğin sahte yemlerle yakalayamıyorum ,e dedim,ağbi şu şu sahte balıkları da alman lazım,gönder,gönderdi ,yine yakalayamıyorum ,yine aradım satıcıyı,yine yakalayamıyorum,ağbi ,senin aldığın sahte yemler tekne giderken suya çok batmıyorlar sanırım,e dedim,söyle ağızlı yemler alman lazım ki suya batsın,dedim batanını gönder ,gönderdi yine yakalayamadım,sonra soğudum hevesim kaçtı,balık tutma işi bana göre değil Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap usta balıkçı tutar,benim gibi acemiler de,balık yoktu der Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap 100 tl olmuş 1000,tl olmuş 5000 tl de olsa işi bilmiyorsan olta kendi balık tutmuyor kendimden biliyorum Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Satılmıştır Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap