0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

E. Ş.

Ynt: Tuzla'da Hortum...
« Yanıtla #30 : Haziran 20, 2014, 18:07:56 »
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapResimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

A.

« Yanıtla #31 : Haziran 20, 2014, 19:05:36 »
Herkese geçmiş olsun, özellikle Tuzlalılara.

*

İ. N.

« Yanıtla #32 : Haziran 20, 2014, 19:45:46 »
2. resimdeki dolu profilden Turhan Abi'ye benzemiyor mu?

*

U. K.

« Yanıtla #33 : Haziran 20, 2014, 19:46:28 »
4 sene önceki 20 küsür tekneyi bayıran batı kaçağı da bugün çıkmıştı.

*

R. E.

« Yanıtla #34 : Haziran 20, 2014, 21:24:38 »
Gurbet ellerde ancak girebildim siteye. Herkese geçmiş olsun.

*

D. H.

« Yanıtla #35 : Haziran 21, 2014, 09:49:52 »
Tuzla sakinlerine geçmiş olsun!

Artık ne havayı ne bulutları anlamak ve tanımak pek mümkün olmuyor, özellikle bulutlara her seferinde bakıp bakıp şaşırıyorum hiç görmediğimiz ne tuhaf bulutlar diye!

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Geçmiş olsun... İklimimiz garip bir şekilde tropikleşti.
Haziran'ın 23 ünde yaz erken geldi gibi haberler yapılır oldu. Çoçukluğumda 1 Haziran'da izmirde 30 dereceleri görürdük. Bu kadar lodos üst üste olmazdı. Hakim rüzgar kuzeyli iken şimdilerde neredeyse bütün yaz hava güneyli... Kışlar kış değil yazlar yaz değil...

20 senedir Açık Radyo'da Ömer Madra küresel ısınma diye yırtınırken herkes ona deli gözüyle bakıyordu. Bunların olacağını hep söylüyordu ama umarım daha beterlerini görmeyiz.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

İ. S.

« Yanıtla #36 : Haziran 21, 2014, 10:56:59 »
Büyük geçmiş olsun Tuzla 'lı dostlara.21-22 Haziran gibi birkaç günlük sapmalarla Gündönümü fırtınası bekleniyordu.Acaba bu fırtınanın etkileri olabilirmi.
« Son Düzenleme: Haziran 21, 2014, 10:58:54 Gönderen: İbrahim Sofu »
*

İ. S.

« Yanıtla #37 : Haziran 21, 2014, 10:57:53 »
sildim
« Son Düzenleme: Haziran 21, 2014, 10:58:23 Gönderen: İbrahim Sofu »
*

T. A.

« Yanıtla #38 : Haziran 24, 2014, 13:37:34 »
Tuzlada çalıştığım tersanede kızaktaki geminin güvertesine çıktığımda hava griydi ve bulutlar çok hızlı bir şekilde güney batıdan kuzey doğuya hareket ediyordu,biri birşey sordu arkamı döndüm en fazla 40 saniye sonra yukarı baktığımda bulutlar aynı hızla ters istikamette gidiyordu. 10 saniye içinde de türk loydunun üstünde hortumun ilk beliritisi oluştu...denizle birleşmeden uzaklaştı ve burnu dönerek İTÜ nun üstünde denizle birleşti...başından sonuna seyrettim .
*

A. Ç.

« Yanıtla #39 : Haziran 24, 2014, 13:57:06 »
Tuzla sanırım hortuma meyilli bir bölge. Bir kaç sene önce hafif de olsa götüren bir rüzgarla, ayı bacağı seyirle adaları geçmiş, körfezin içine doğru seyrediyordum. Tam karşıdan ve bana 180 derece ters açıda yaklaşık 1/2 mil uzakta, ayı bacağı ile bir tekne geliyordu. Biraz sonra rüzgar bana tam baştan gelmeye başladı. Bu gariplik hortuma neden olabilir.
*

H. Ü.

« Yanıtla #40 : Haziran 24, 2014, 14:25:17 »
Tuzla sanırım hortuma meyilli bir bölge. Bir kaç sene önce hafif de olsa götüren bir rüzgarla, ayı bacağı seyirle adaları geçmiş, körfezin içine doğru seyrediyordum. Tam karşıdan ve bana 180 derece ters açıda yaklaşık 1/2 mil uzakta, ayı bacağı ile bir tekne geliyordu. Biraz sonra rüzgar bana tam baştan gelmeye başladı. Bu gariplik hortuma neden olabilir.
Ahmet korsanım merhaba
Bahsettiğiniz körfez mercan yarım adasının ile deniz harp okulunun arası sanırım, yazları benimde sörf yaptığım güzel bir koydur.Fakat yaşadığımız hortumun o bölgeyle alakası yok başladığı nokta deniz harp okulunun açıkları hayırsız adanın batısı gibidir.Hatta bahsettiğiniz bölgeyi hortum hiç etkilememiştir.