0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

    F. G.

Ynt: Off-road cu Korsanlar..
« Yanıtla #30 : Ekim 10, 2020, 15:17:24 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Suzuki Jimny (eski Samurai) garip bir araçtır. Sağlamdır, yolda bırakmaz ama en ufak bir tümseği veya çukuru ardında hissedersin, deli gibi benzin yakar, takır tukurdur, direksiyonu serttir, bagajı hak getiredir, arka koltuğunda seyahat kabustur, şehirlerarası yolda 100 kmh'den hızlı gidemezsin ki o da azami hızıdır neredeyse...

Mantıklı bir açıklaması yoktur, ona sahip olmak irrasyoneldir ama aşık olursun  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Cok dogru soylemissin. Yasam tarzina uydurursan cok keyifli. Ise yetismeye calisanlara gore degil. Ege de akdenizde emekli hayati yasasam, agir tempoda, biryere yetisme telasim olmadan...Dusunurdum.


*

    S. D.

Ynt: Off-road cu Korsanlar..
« Yanıtla #31 : Ekim 12, 2020, 09:17:57 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Oğlum hafta sonları kampa gidiyor binek arabaların lastiklerinden parça kopmasından çamur içinde gelmesinden bıktım. Ona ucuz yollu bir  suzuki gibi bir araba düsündüm. Offroad yapmıyor sadece toprak ve çamurlu yerlerden geçiyor.
Bir ara J5 düşündüm görüntü harika ama artık cok eskiler. Ayrıca  4 lt anormal yaktığı söyleniyor

Ne tavsiye edersiniz.

Merhaba
Temiz, Suzuki Vitara bulursanız işinizi görür.


*

    A. K.

Ynt: Off-road cu Korsanlar..
« Yanıtla #32 : Ekim 12, 2020, 10:24:18 »
Özkan kaptan ve Seval kaptane  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap aydınlatıcı bilgileriniz için tesekkur ederim.