0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bildiğim kadarıyla orada da önce gelip tekneye survey yapıp bir nevi denize elverişlilik onayı vermeleri gerekiyor.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBildiğim kadarıyla orada da önce gelip tekneye survey yapıp bir nevi denize elverişlilik onayı vermeleri gerekiyor.Böyle bir şey yok, çok basit bir şekilde kendi yaptiginiz tekneyi USA bayragina kayit edebilirsiniz, hemde oyle bahsi gecen binlerce dolarlarla değill
Atilla Serdar Korsan Siz nasıl aldınız bilmiyorum ancak hakikaten ben zorlanıyorum.Mesele hani tekneye motorsuz bir şekilde çıkıyor da Motor hali ile kendim yaptım revizyonunu falan o yüzden ikinci el olduğu için birde tabi CE belgesi usule uyduruluyor ama sektör olmuş artık bir nevi sektör olmasına da lafım yokta ...enayilik etmeyelim sözün kısası doğrusu makulu ne ise onu yapayım gayesindeyim.S,zde kendi yönteminiz paylaşırsanız da sevinirim ayrıca...
Bürokrasi....Yeni transit log için Kuşadası GümrK Müdürlüğüne imzaya gittim. Müdür tutturdu tekneyi görmemiz lazım. Dedim ki teknenin marina sözleşmesi var, arayın fakslatın ....Olmaz dedi , gümrük memurunu aldık 100 km Didim'e gittik, tekneye baktı uzaktan tekrar aldık 100 kmgeri götürdük. Kuşadasına bıraktık, tekrar Didim'e geri döndük....