0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

D. E.

Ynt: Niye denizde yaşamayı tercih ettiniz??
« Yanıtla #30 : Aralık 07, 2012, 16:51:17 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Degerli Gekolar;
"DENIZCI ICER" icmemek istisnai bir durumdur.Kurali bozacak bir gramaj olmamistir.
(Bu vesileyle herkesi "DUNYA RAKI GUNU" Geko kutlamasi etkinligine davet ediyorum. west marinada 15 aralikta.)
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
YAŞŞŞAAAA ALİRIZA KORSAN Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap)))
*

D. E.

« Yanıtla #31 : Aralık 07, 2012, 16:52:30 »
hem gelenlere bizim 30 fitlik yaşlı tuzda neler yapıyoruz nasıl yaşıyoruz görme fırsatı olacaktır...o zaman belki daha netleşir manzaralar... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

M. D.

« Yanıtla #32 : Aralık 07, 2012, 19:00:54 »
Denizden alınan onca keyifin üzerine cila yapmak gerekir di mi yaaa;)Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapResimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

C. G.

« Yanıtla #33 : Aralık 07, 2012, 19:30:12 »
Denizcinin içki içmesi bir kural değildir. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Dow'ları kullanan arap denizciler halen içki içerler mi bilmiyorum. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Ama Tunus'ta latin yelkenli fellukaları kullanan Tunuslu balıkçıların sünger gibi şarap tükettiklerini, teknelerine toprak testiler içinde şarap aldıklarını biliyorum.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Ama genel olarak denizci içki içer.
Soğukta ısınmak için içer. Limanda, yorgunluğunu atmak için içer. Sosyalleşmek için içer.
Uzun seferlere dayanabilmek için içer.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

E içmeyenlere de haliyle "neden içmiyorsun?" diye sormak abes kaçar. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

M. A.

« Yanıtla #34 : Aralık 07, 2012, 21:04:01 »
Taşlarmıyım ben hiç arkadaşlarımı Tümay Kaptanım  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Rahat Olun Bende eski bir Alkol tüketicisiyim, sonradan buldum doğru yolu  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Doğru yolu bulana kadar kıyak kafayla 2 tanede araba parçaladım  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

K. K.

« Yanıtla #35 : Aralık 07, 2012, 21:18:59 »
Taşlarmıyım ben hiç arkadaşlarımı Tümay Kaptanım  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Rahat Olun Bende eski bir Alkol tüketicisiyim, sonradan buldum doğru yolu  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Doğru yolu bulana kadar kıyak kafayla 2 tanede araba parçaladım  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Murat ım bize de söyle  bizde bulalım doğru yolu...

Şeker 350,kolesterol 600,trigliserid1214... Az önce tekneden geldim. Taaaaaaa 9 günden beri içmiyordum. tekneye gidince sağdan soldan yedek şişeler çıktı...Hafif makyaj yaptık tabii... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Aralık 07, 2012, 21:20:49 Gönderen: Kadir Kurtbayram »
*

M. A.

« Yanıtla #36 : Aralık 07, 2012, 21:26:24 »
Benim bırakma şeklim biraz değişik oldu burada anlatmam yanlış olabilir ama ilk görüştüğümüzde 1-2 kızılderili numarası gösteririm sana  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Şaka bir yana sağlık sorunları başladıysa en kısa zamanda bırak gitsin abi, sen seni sevenlere lazımsın bunu biliyorsun. Biraz iradeni zorlasan yeter. Bıraktığın zaman inan kendini iyi hissetmek için alkole ihtiyacın olmadığınıda göreceksin  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Yalnız bir içki masasında oturup arkadaşların içipte sen içmediğinde masada olan biteni izlediğinde için içinde güleceksin onuda söyleyeyim  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

K. K.

« Yanıtla #37 : Aralık 07, 2012, 21:38:38 »
Benim bırakma şeklim biraz değişik oldu burada anlatmam yanlış olabilir ama ilk görüştüğümüzde 1-2 kızılderili numarası gösteririm sana  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Yalnız bir içki masasında oturup arkadaşların içipte sen içmediğinde masada olan biteni izlediğinde için içinde güleceksin onuda söyleyeyim  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Kızılderili numaralarını merakla bekliyorum...Öte yandan arkadaşlarım içipte ben içtiğimde ve olanı biteni izlediğimde ulam ben niye içmedim ki? dediğim çok oldu be Murat'ım...Bu biraz da arkadaşlara bağlı galiba...Yine de sağlık için işte böyle yok rakı günü,yok doğum günü,yok bilmem kimin öbür tarafa teşrifi gibi günleri ayarlamaya çalışıyorum...Sırf makyaj için yani... içmek için değil yani... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

H. E.

« Yanıtla #38 : Aralık 07, 2012, 22:53:33 »
...

Şeker 350,kolesterol 600,trigliserid1214...

Kadir ne diyorsun ya?

Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

K. K.

« Yanıtla #39 : Aralık 07, 2012, 23:17:58 »

Kadir ne diyorsun ya?

Sorma HErimim,insülin çakmaya başladık günde üç kere... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

H. E.

« Yanıtla #40 : Aralık 07, 2012, 23:27:44 »

Kadir ne diyorsun ya?

Sorma HErimim,insülin çakmaya başladık günde üç kere... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Üfff.   Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Gece gece içimi baydın. Tansiyon kaç?

Pazartesi arayacam ben!   Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

H. A.

« Yanıtla #41 : Aralık 07, 2012, 23:39:14 »
Her ikisi de sıkı denizci. Dolayısıyla alkol vazgeçilmezleri.

Bu gerçekten doğrumudur?
İyi bir denizci olmanın vazgeçilmez şartımıdır alkol?

Ben tekneye adım atar atmaz serum sişemi bağlar 24 saat yanımdan ayırmam. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Hatta ve hatta haziran - eylül aı full sarhoş dolaşırım . Ekim ayında ayıldığımda tüm sezonu hatırlamam.

Murat korsanım biliyorum  sen içmiyorsun   bize taşmı atıyorsun utandırma bizi şimdi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Tümay korsanım, duyanda sahi zannedecek.