0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Degerli Gekolar; "DENIZCI ICER" icmemek istisnai bir durumdur.Kurali bozacak bir gramaj olmamistir.(Bu vesileyle herkesi "DUNYA RAKI GUNU" Geko kutlamasi etkinligine davet ediyorum. west marinada 15 aralikta.) Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Taşlarmıyım ben hiç arkadaşlarımı Tümay Kaptanım Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapRahat Olun Bende eski bir Alkol tüketicisiyim, sonradan buldum doğru yolu Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapDoğru yolu bulana kadar kıyak kafayla 2 tanede araba parçaladım Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Benim bırakma şeklim biraz değişik oldu burada anlatmam yanlış olabilir ama ilk görüştüğümüzde 1-2 kızılderili numarası gösteririm sana Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapYalnız bir içki masasında oturup arkadaşların içipte sen içmediğinde masada olan biteni izlediğinde için içinde güleceksin onuda söyleyeyim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
...Şeker 350,kolesterol 600,trigliserid1214...
Kadir ne diyorsun ya? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapKadir ne diyorsun ya? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapSorma HErimim,insülin çakmaya başladık günde üç kere... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapHer ikisi de sıkı denizci. Dolayısıyla alkol vazgeçilmezleri. Bu gerçekten doğrumudur?İyi bir denizci olmanın vazgeçilmez şartımıdır alkol?Ben tekneye adım atar atmaz serum sişemi bağlar 24 saat yanımdan ayırmam. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapHatta ve hatta haziran - eylül aı full sarhoş dolaşırım . Ekim ayında ayıldığımda tüm sezonu hatırlamam.Murat korsanım biliyorum sen içmiyorsun bize taşmı atıyorsun utandırma bizi şimdi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Her ikisi de sıkı denizci. Dolayısıyla alkol vazgeçilmezleri. Bu gerçekten doğrumudur?İyi bir denizci olmanın vazgeçilmez şartımıdır alkol?