0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

E. O.

DELAWARE TAX ANNUAL REPORT
« : Mart 01, 2018, 01:32:52 »
Sevgili korsanlar,

Dün ABD bandıralı teknemin kaydını yenilemek için gerekli ödemeleri internetten yaptım. Biraz önce gelen bir mailde 2016 için yıllık rapor eksiğim olduğunu ve matbu bir formu doldurmam gerektiğini yazmışlar. İşin kötüsü süre yarın bitiyor.
Forumda dolaştım ama bu konuda bilgiye rastlamadım. Zaman kısa olduğundan sizlere sormak istiyorum. Bu raporda bahsedilen ''officer '' ve ''Director '' farklı kişiler olmalı diye bir ibare var. Ama benim teknemin şirketinin kaydında bildiğim kadarıyla sadece benim ismim olmalı.

Sİzler nasıl doldurdunuz ? Bilen varsa acil bir cevap yazabilir mi?

Aşağıda yollanan formun bir resmini ekledim.

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

K. K.

Ynt: DELAWARE TAX ANNUAL REPORT
« Yanıtla #1 : Mart 01, 2018, 08:25:56 »
[fazla bilgi] delreg'ten yaparsanız 75$ ekstra masrafınız oluyor ve yoğunluk olacağından dolayı 23 şubat'a kadar ödeme yapın diye mail atmışlardı. [/fazla bilgi]
ben direkt delaware sitesinden (Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap) yaptım, orada da aynı form var ve officer information kısmında "if the corporation has no officers check here" yazan bir kutucuk var. dolayısıyla officer opsiyonel, yani ne kadar zorunlu gibi görünse de boş bırakabilirsiniz.

*

T. A.

« Yanıtla #2 : Mart 01, 2018, 10:30:54 »
Ben bu formu hep devlet sitesinden doldurdum. Delreg ile muhatap olmadım.
Officer ve director'a hep kendi adımı yazdım. 5 senedir hiç sorun yaşamadım.

*

E. O.

« Yanıtla #3 : Mart 01, 2018, 10:38:35 »
Sevgili Tunç ve Korhan,

Son dakikaya kalınca bende kendi isimlerimi yazarak doldurup gönderdim. Bu saatten sonra seçeneğim kalmamıştı.

Yardımınıza teşekkürler.
*

A. K.

« Yanıtla #4 : Mart 01, 2018, 15:58:37 »
Abd bayrakli teknenin yillik vergisi ne tutuyor

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

E. O.

« Yanıtla #5 : Mart 01, 2018, 16:01:59 »
450 usd civarı.