0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tum korsanlara selam;Bu sene kismetse Turkiye ye gelip bir tekne alacagim. Yelkenci korsanlarin pek hosuna gitmeyecek ama trawler tarzi bir tekne bakiyorum. e ise alinan onbinlerce memuru besleyebilmek icin diye dusunuyorum.
Burak beyKimi yerde insanlar devlet için var , kimi yerde devlet insanlar için var.Ancak konu sadece bürokrasi karşılaştırılması ile hüküm kurulacak kadar basit değilAn itibari ile NJ Bergen deyim buralarda çok sorunsuz güllük gülistanlık cennet bahçesi değil yoksa bana mı öyle geliyor
Yelkende zorlanan tüm gençler Trawlere gelsin(espri) direkse direk-:)))
Hulki korsanimTrawler konusunda tecrubeliymissiniz. Bu tecrubenizden yararlanmak isterim...
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBurak beyKimi yerde insanlar devlet için var , kimi yerde devlet insanlar için var.Ancak konu sadece bürokrasi karşılaştırılması ile hüküm kurulacak kadar basit değilAn itibari ile NJ Bergen deyim buralarda çok sorunsuz güllük gülistanlık cennet bahçesi değil yoksa bana mı öyle geliyorOktay korsanim;Tabiiki hicbir yer cennet bahcesi degil. Her ulkenin kendine gore sorunlari var. Ancak Amerika ile karsilastirildiginda Kanada cok farkli. Biz buradan Amerikayi cok yakindan takip ediyoruz. Kiz kardesim 20 senedir Amerika da yasiyor. Bizde benzin ve peynir almaya her hafta geciyoruz Amerikaya. Benim deyindigim konu devlet burokrasisi idi. 17 senedir burdayiz, kendi isyerim var. Birtek gun bile gereksiz veya rahatsiz edici burokratik bir engelle karsilasmadim.Ben Vancouver dayim. Deniz ve doga bir cennet. 2 milyonluk sehirde 23 marina var. Hep soylerim eger deniz suyu sicalkigi yaz kis 7-8 derece degilde 25-26 olsa, iste o zaman cennet olurdu burasi. Tabii Orca lari saymazsak. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap [size=78%] [/size]
Türk bayraklı olmayan tekneleri bir takım zorluklar bekliyor önümüzdeki günlerde.