0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ADB geçmiyor diye iddia eden Arkadaşlar Bir tek örnek göstersinler ADB nin kabul edilmediği tek bir olay , bu kadar yıldır insanlar Yunan Adasında geziyor tozuyor .Bir tanesi Yunan SG tarafından çevrilmiş Yok hemşerim bu olmaz demiş olsun .Olamaz Alman’ a İngilize ne geçmez diyecek Almanın ,İngilizin Veya diğer ülkelerin ÖZEL TEKNE KULLANMAK İÇİN VERDİĞİ BİR BELGE YOKYunanistanın var mı bilmiyorum ama hiç duymadım var ise birisi çıkıp söyler.ICC dedikleri uluslar arası ticaret komisyonu ise o da bizim istanbul ticaret odası gibi bir şey .Hiçbir yaptırımı yok.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapADB geçmiyor diye iddia eden Arkadaşlar Bir tek örnek göstersinler ADB nin kabul edilmediği tek bir olay , bu kadar yıldır insanlar Yunan Adasında geziyor tozuyor .Bir tanesi Yunan SG tarafından çevrilmiş Yok hemşerim bu olmaz demiş olsun .Olamaz Alman’ a İngilize ne geçmez diyecek Almanın ,İngilizin Veya diğer ülkelerin ÖZEL TEKNE KULLANMAK İÇİN VERDİĞİ BİR BELGE YOKYunanistanın var mı bilmiyorum ama hiç duymadım var ise birisi çıkıp söyler.ICC dedikleri uluslar arası ticaret komisyonu ise o da bizim istanbul ticaret odası gibi bir şey .Hiçbir yaptırımı yok.Hırvatistan kabul etmiyor bizim ADB'yi sanırsam. Ayrıca bildiğim kadarı ile Almanya'da da sıkı bir ADB benzeri ehliyet sistemi var, hem de nehir-deniz vs. ayrımı olarak.
Oktay bey, ben Adb’yi aldığım yıl sanırım 80’li yılların sonu idi! O zamandan bu zamana kuzeyde Güney’de bizim SG’e ,Ege’de ise Belçika dahil bir çok SG tarafından çevrilmiş bir insanım. Ben Elektrik mühendisiyim, telsiz sistemlerini dersler olarak okuduk . İlk adb yi aldığımda kmt sınavına girmek istedim, size gerek yok dediler. İki yıl önce Ören marina ağzında SG çevirdi mavi kart dahil( marina çıkışı) kmt’de sordu bana gerek yokmuş dedim, olması lazım dediler. Allah’tan Türk bayrağına henüz geçmemiştim o zaman! Demem şu; kimin nerede, ne zaman, ne uygulama yapacağını bilemezsiniz!İyi geceler,
Peki😊