0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Soramam. O emekli, ben emekli... Ben camiye gitmiyorum, o kahveye, nerede karşılacağız ki sorayım? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
... marinalar yalandan mavi kart işliyormu acaba ...
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap... marinalar yalandan mavi kart işliyormu acaba ...Cihan korsan, nacizane, siz bu soruyu sormamış olun.Zaten denizi pisleten zengin keyifçiler gibi bir algı oluşuyor, bir de kanunları nasıl deleceğimizi tartıştığımı, "hah bakın demiştim zaten tüm pisliklerini denize atıyorlar" nidalarını haklı çıkaracak söylemlerden sakınalım.Ayrıca pis su tankı taktırmak da, çekme için güverteye çıkış vermek de atla deve işler değiller.Hem zaten 27 feet tekneniz ile Ege koylarında gezecekseniz, kapalı ve akıntı almayan koylardaki kirliliğe olumsuz katkıda bulunmamak adına eminim siz de pis su tankınız olmasını tercih edeceksiniz.Ha belki kompost sistem vb bir başka çözüm de bulabilir hatta çoktan bulmuş da olabilirsiniz ama yine de her türlü "yalandan kart işlemek" gibi davranışları özendirmek de kanun yapıcının bizler hakkındaki olumsuz görüşünü destekler nitelikte olacaktır.
Efe korsanım, sonuna kadar haklısınız. Siz siz olun, o işlemi yapabileceğiniz bir limanda bağlı olmanın kıymetini bilin. Örneğin, bizim limanımızda böyle bir imkan yok... İlk denize çıkış "vize"mi alabilmek için elde bir bidon deniz suyu ile, en yakını 15Nm (ki iskelesi yok), iskeleni olanı 30Nm mesafedeki merkeze (o da arıza yoksa) atığımı işleyin diye yalvarmam gerekiyor. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBu esnada yazınızda göremedim, yoksa "katı atık" vermeyi unuttunuz mu? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
‼️‼Bildiğiniz üzere bir grup amatör denizci olarak 16 Mart 2021 tarihinde, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Deniz ve Kıyı Yönetimi Dairesi Başkanlığı ile (DAU) Denizcilik Atıkları Uygulaması hakkındaki Genelge’ye ilişkin bir toplantı gerçekleştirdik.Bu toplantıda her iki taraf da , amatör denizcilerle idare arasında iletişim sağlanmasının faydalı olacağı yönünde görüş bildirdi.Buna göre, Atık Kabul Tesisleri , Atık Alım Tekneleri ve atık transferi nedeniyle yaşadığınız problemleri, gördüğünüz aksaklıkları ve görüşlerinizi aşağıdaki Denizcilik Faaliyetlerinin Çevresel Yönetimi Şube Müdürlüğü mail adreslerine gönderebilirsiniz.DAU ve bağlı yasal düzenlemeler nedeniyle grubumuzun da idare ile görüş alışverişi devam etmektedir. Bu nedenle, idareye yapacağınız tüm bildirimleri bir arada toplayabilmemiz önem arz etmektedir.İdareye yollayacağınız mailde Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap adresine cc’de yer vermenizi veya maili bu adrese de yönlendirmenizi rica ederiz.Mail adresleri:Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapAmatör denizcilik camiasının bilgisine sunulur. 13 Nisan 2021 Gülümser Özharar