0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

V. P.

Ynt: PORT IASOS MARINA
« Yanıtla #30 : Nisan 06, 2014, 20:28:14 »
Hoş geldiniz...

Marinayı anlatmadan önce kendinizi tanıtmanızı tercih ederdim.. Belki de tanıttınız ben kaçırdım..

Biz defelarca ziyaret amaçlı gittik.. Benim görüşümde bir tekne sahibi ve teknede yaşayanlar için hiçbir olanak sağlamayan, sanki mahrumiyet bölgesinde yaşıyor hissi veren, sosyal tesisleri kapalı, dağ başında bir yer gibi geldi bize.. Didim'e alternatif diye düşündük ama özellikle fiatları görünce herhalde biri şaka yapıyor sandık.. 

Didim'de bulunan marinayla kıyaslamak üzere gittik, belkide bağlama yerini değiştirecektik ama ciddi hayal kırıklığı yaşadık.. Hele hele arabası olmayan birisi için tam bir masraf kapısı.. Çünkü ulaşım yok...  Didim'deki marina ile kıyas kabul etmeyeceğini düşündük ve tırıs tırıs geri döndük.. Yıllık bağlama Didim'den pahalı ve bu para karşılığı alacağınız hiçbir hizmet yok... Güvenlikçilerle bakışmak dışında..

Düşünceler tamamen benim kişisel gözlemlerimdir,,..siz anlatınca acaba yeni bir marinamı açıldı dedim.. 

Birde merak ettim, bu hizmet karşılığı günlük bağlanmaya ne kadar ödediniz..

« Son Düzenleme: Nisan 06, 2014, 20:40:45 Gönderen: Vural Perk »
*

A. K.

« Yanıtla #31 : Nisan 06, 2014, 20:47:24 »
Bu galiba ilk mesajiniz; ve oldukca profesyonelce yaziya dokulmus...

Hosgeldiniz. Demek 3 nm ile komsu oluyoruz Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Yillik m2 fiyatlari icin ne verdiler?
Cekme-atma ucreti ne kadar?
Diger marinalari da epey arastirdiniz sanirim, ilk ziyaretinizde karar verdiginize gore oldukca farkliliklar var.

Bizleri de aydinlatabilirseniz cok seviniriz...

Sevgiler Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

V. P.

« Yanıtla #32 : Nisan 06, 2014, 20:52:28 »
Bende hanımefendiyi tebrik ediyorum..

Yabancı asıllı olmasına rağmen mükemmel ve akıcı bir türkçe ile ve bir roman anlatımında ,yazdığı yazdığı bu yazı için tebriklerimi sunuyorum...

Keşke yazıda gösterdiği titizliği, yaşı mesleği vb konularda profilinde de gösterseydi...

Tekrar hoş geldiniz... Güzel yazılarınızın devamını bekliyoruz...

*

O. T.

« Yanıtla #33 : Nisan 06, 2014, 21:26:38 »
Onbeşgün evvel Adnan Yavaş korsan ve ben iki tekne gittik . Benim teknede Barkın arkadaşım özellikle görmemizi istemişti .
Belki yazın tercih edilebilir ama sezon sonunda bütün kış arasıra giderim denebilecek yer olmadığını  gördüm .
Adnan kaptan salata canı iştemişti domates olmadığını duyunca sinirinden bizi orda bırakıp ayrılmıştı
En çok onu hatırlıyorum.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

H. E.

« Yanıtla #34 : Nisan 06, 2014, 22:02:40 »
Ayın yakamozu olmaz, şavkı olur. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

B. B.

« Yanıtla #35 : Nisan 06, 2014, 22:43:33 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Ayın yakamozu olmaz, şavkı olur. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Vural abi'yle telefonlaşmıştık. Iasos mu Didim mi diye.  Bu yazıyı  okuyunca, IASOS' tan vazgeçtim.
*

M. A.

« Yanıtla #36 : Nisan 07, 2014, 08:13:24 »
""Reklam kokan hareketler bunlar""

Ben ilk iletiyi okuyunca kafamda yukarıdaki cümle belirdi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

H. D.

« Yanıtla #37 : Nisan 07, 2014, 08:40:47 »
""Reklam kokan hareketler bunlar""

Ben ilk iletiyi okuyunca kafamda yukarıdaki cümle belirdi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Haklısınız.Bencede doğrudan doğruya gizli reklam.Ayrıca giriş yapan kişide sahte kimlikle giriş yapmış.

Kişi adı olarak Su Kıvılcım  girilmiş ama,yazının altında düzeltme notunda farklı yazıyor.
"Son Düzenleme: Dün, 19:57:56 Gönderen: Kıvılcım "
« Son Düzenleme: Nisan 07, 2014, 08:44:49 Gönderen: Hüseyin Durmaz »
*

V. P.

« Yanıtla #38 : Nisan 07, 2014, 11:17:14 »
Yermi  korsan camiası... Cevap... Yemez...
*

A. M.

« Yanıtla #39 : Nisan 08, 2014, 00:13:54 »
Onbeşgün evvel Adnan Yavaş korsan ve ben iki tekne gittik . Benim teknede Barkın arkadaşım özellikle görmemizi istemişti .
Belki yazın tercih edilebilir ama sezon sonunda bütün kış arasıra giderim denebilecek yer olmadığını  gördüm .
Adnan kaptan salata canı iştemişti domates olmadığını duyunca sinirinden bizi orda bırakıp ayrılmıştı
En çok onu hatırlıyorum.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
"Masada yalnız kalmaktansa denizde yalnız olmayı tercih ederim" deyip tek başıma ayrılmıştım oradan Anarada ile...Orhan abim ve Barkın beni yalnız bıraktılar..Salatanın domatesi bahane oldu...
*

A. M.

« Yanıtla #40 : Nisan 08, 2014, 00:24:39 »
Orhan Gökçek ile.... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Soyadımı Yavaş yapan Orhan Tatlıcılar abime yakışır bu soyadı Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

A. M.

« Yanıtla #41 : Nisan 08, 2014, 00:27:31 »
  Az önceki mesajım Orhan abimin bu mesajına binsen yazıldı.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

A. M.

« Yanıtla #42 : Nisan 08, 2014, 00:29:48 »
Binaen... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

V. P.

« Yanıtla #43 : Nisan 08, 2014, 00:59:50 »
Adnan ...
*

O. T.

« Yanıtla #44 : Nisan 08, 2014, 12:05:57 »
 Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Adnancım seni yanlız bırakmadım düşen gözlüğümün camını aramaya gitmiştim . Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Artık nereye gidersek mutlaka domatez götüreceğim çünki sonunda (domatez bizim kafamızda patlıyor)  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap