0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

T. Ö.

Ynt: KKTC Karpaz Gate Marina
« Yanıtla #15 : Kasım 15, 2012, 09:49:15 »
deniz korsanım
 verdiğiniz günlük fiat.6 ay yada 1 yıl gibi kalmayı düşünürsek yıllık fiat 40 feet lik tekne için ne olur.bilgilendirmedeki fiat listesinden benim cahilliğime verin hiçbirşey anlamadım .birkaç kalem var gibi .daha anlaşılır  fiat listesi isteğimizdir.saygılarımla( Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap.BİRDE BU  İNDİRİM  HANGİ TARİHLER ARASINDADIR.) Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

D. A.

« Yanıtla #16 : Kasım 15, 2012, 10:53:52 »
Tolga Korsan Selamlar,

Öncelikle; estağfurullah sizin cahilliğiniz değil, benim beceriksizliğim diyelim. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Haklısınız fiyat listesi biraz komplike. Kısaca şöyle açıklayayım;

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap linkinde 4ncü sayfada bağlama ve belli başlı hizmetlerin fiyat listeleri var. Bağlama fiyat listesindeki ilk sütun kategoriler, ikinci sütun ise kategori bantlarını gösteriyor. Buradan hareketle uzunluğu 9-12 metre arasında olan teknelerin (40 feeti 12 metre olarak kabul ediyorum) 3ncü kategoride olduklarını ve;

6 ay bağlama için metrekare fiyatının 47 Eu,
12 ay bağlama için ise 54 Eu olduğunu söyleyebiliriz. Teknenizin ölçülerini 12'ye 4 (boy ve eni) olarak kabul edersek metrekaresi 48 olacaktır ve 6 aylık bağlama 2256 Eu yıllık bağlama fiyatı ise 2592 Eu olacaktır. (Arada çok bir fark yok)

Kasım ayı sonuna kadar Kış Paketi kampanyası devam ediyor ve kampanya kapsamında 6 aydan uzun süreli bağlamalarda lift, alt yıkama, 1 ay karada park, 2 kat International zehirli boya uygulaması (malzeme + işçilik) bedava.

Kasım ayından sonra uygulanacak kampanya ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor ve pek yakında duyurusunu yapacağız.

Buralara gelme ihtimaliniz olursa email üzerinden haberleşelim, Gezgin Korsan dostlarımıza elimden gelen hertürlü kolaylığı sağlarım.

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Selamlar.

*

O. T.

« Yanıtla #17 : Kasım 15, 2012, 19:10:32 »
 Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap   Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Kasım 15, 2012, 19:11:22 Gönderen: Orhan Tatlıcılar »

*

B. B.

« Yanıtla #18 : Ocak 31, 2014, 15:42:36 »
Kıbrıs;
Magosa'ya Mağusa demek, Karmi'de cemilelerin(Begonvil) arasında kaybolmuş evlerin adlarına kahkaha atmak, Lefkoşa (Lefkoşe değil) Belediye Başkanın (önceki) pazar sabahı bir gazete bayiinde yaptığı sucuklu yumurtayı yemek, Nevatekla(Umarım adını doğru yazıyorumdur)'da muazzam yemeklerin tadına varmak (salyangoz'dan ev şarabına kadar), bir camii duvarında yaslanıp rakı içmek, cânım  Zıvanya'ları mideye indirmek, korna sesi duymamak, Yiğitler Burcu'ndan bölünmüş bir ülkenin acısını (ve geçmişte yaşanan acıları) duyumsamak, o acılara eklenen espirileri duymak, Kıbrıs'ın Acı Limonları'yla baharı geçirmek.
Ulaşım sorun olmasa, başka tercihim olmazdı.
« Son Düzenleme: Ocak 31, 2014, 15:44:14 Gönderen: Bülent Büyükdağ »
*

D. A.

« Yanıtla #19 : Ocak 31, 2014, 15:45:14 »
Nitovikla
Garavolli
Zivania

Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

B. B.

« Yanıtla #20 : Ocak 31, 2014, 15:47:35 »
Nitovikla
Garavolli
Zivania

Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Dilim anca bu kadar döndü..Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

H. A.

« Yanıtla #21 : Ocak 31, 2014, 17:57:30 »
Deniz ve Bülent korsanlarım, hatıralarımı canlandırdınız , teşekkürler. Bende Kıbrıs da 1972-73 ve 1974-75 yıllarında iki yıl görevim nedeniyle bulunmuştum. Güzel hatıralarımızı inşallah bir masa başında biribirimize aktarırız. Selamlar.

*

İ. Y.

« Yanıtla #22 : Ocak 31, 2014, 23:27:56 »
Pasaportlarındaki ülke damgalarından dolayı sorun yaşayanlar için

*

D. E.

« Yanıtla #23 : Şubat 01, 2014, 18:43:20 »
   Bülent Korsan'ım, Şeftali kebap'ını unutmuşunuz ...   Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

U. D.

« Yanıtla #24 : Temmuz 22, 2015, 00:40:32 »
Deniz bey,

Karpaz gate marinadan resmi giriş işlemleri yapılabiliyor mu? İlk girişi Girne den yaptırılmaz ise cezalı duruma düşersin dediler bana. Ben  ağustos ayında 1 haftalığına geleceğim umarım. Çıkışımı yapıp gelicem bana bu konuda bilgi verirseniz, ona göre planımı düzenleyeceğim. Ayrıca güncel fiyat verebilirseniz 46feet tekne için günlük sevinirim.

Saygılar,
Ulaş Demirtaş
*

E. B.

« Yanıtla #25 : Temmuz 22, 2015, 08:38:53 »
Deniz teknik olarak söylediklerin doğru ancak ciddi bir tepki de var Türkiye ye ye karşı.Gerçi bizimkilerin de hatası çok ama.yine de kanına dokunuyor insanın.Hepsi için söylemiyorum tabiki ancak İngiltere özentisi olmayan çok az Kıbrıslı gördüm ben.
*

H. A.

« Yanıtla #26 : Temmuz 22, 2015, 09:49:36 »
KIBRIS Karpaz  Marina  kanpaya yaparak ve GeKo lara oldukça kolaylık sağlarken   bayramdan önce uğradığım TEOS seferihisar  marinada gezgin korsan indirimi yapılmadığını görevliden öğrendim. Evvelden yapılan  indirim uygulamasını  kaldırmışlar.
*

S. A.

« Yanıtla #27 : Temmuz 22, 2015, 10:07:15 »
deniz kardeşim 1 ay sonra 3 tekne senin misafiriniz
inşallah sağ salim görüşürüz
saygılar
*

D. A.

« Yanıtla #28 : Temmuz 29, 2015, 15:32:13 »
Simdiden iyi seyirler dilerim Suat Korsan. Ihtiyac halinde aramaktan cekinmeyin lutfen, 0533 823 2002.

Sevgiler, selamlar...
*

S. A.

« Yanıtla #29 : Temmuz 29, 2015, 20:42:52 »
deniz kardeşim aldım telefonunu sağolasın
Taşucu ndan miraç kaptanında selamı var