0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

O. A.

Ynt: 1.GeKo Maket Tekne Şenliği
« Yanıtla #315 : Mart 09, 2009, 10:47:11 »
Umut korsanım şimdi bööle güzel anlatınca... biliyosun aynı tarihlerde Bodrum etkinliği de var... Pis bey in de çoktandır sesi soluğu çıkmıyor... Meydan okuma falan olarak algılamasın sonra Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

U. K.

« Yanıtla #316 : Mart 09, 2009, 10:58:26 »
Estafurullah, 
Pis Bey ile aynı meydanda olmak haddimize mi?
bizim buralardan ayrılmamız pek mümkün değil, o sebeple katılamıyoruz. 
Gerçi Cüneyt Abi'ye mandalina gazozu çerçevesinde bir delikanlılık yapıp "gazozu al, gelmeyen ne olsun" demiştim, o zamanlar gelirim gibi görünüyordu, şimdi nasıl kıvıracağımı düşünüyorum harıl harıl.
Hayır, Cüneyt Abi mülayim adam da Pis Bey'in tersi pek bir ters.  Ondan korkuyorum.

*

C. C.

« Yanıtla #317 : Mart 09, 2009, 14:19:09 »
Eğer tekneler hazır değilse isterseniz erteleyelim. 20-22 arası ben yokum ama seçim haftası oyları kullandıktan sonra yapabiliriz. İkinci Footy'i yapıyorum diye, ilkinden elektronikleri vb çıkardım, ama bu hafta yurtdışında olacağım, haftasonuna yetiştirmem zor. Ama illa yapalım dersek, ilkine servoları vb monte eder getiririm.

*

H. Ö.

« Yanıtla #318 : Mart 09, 2009, 22:11:09 »
Umutçum ben derim ki pazar sabahı senle ikimiz gidip önce rivada ön keşif yapalım vakitlice dönelim Diğer arkadaşların programını bozmayalaım ne dersin??
*

U. K.

« Yanıtla #319 : Mart 10, 2009, 09:48:57 »
Tamam...Cep telefonumu mesaj atıyorum. 

*

H. Ö.

« Yanıtla #320 : Mart 10, 2009, 10:08:09 »
Umutçum pazar sabahı dedim ama son bir gelişme programı öğleden sonraya kaydırabilir. Seni haberdar edecğim.
*

H. Ö.

« Yanıtla #321 : Mart 10, 2009, 13:18:24 »
Arkadaşlar yıllar öncesinden bir model geçti elime. Footy ile aynı ölçülerde R/C dönüşümü kolaylıkla yapılabilir. Teknenin yelken ve güverte uyarlaması için bilahare çözümler geliştireceğim. Bu haliyle tekne, dümen ve salma rahatlıkla kullanılabilr. İnşaata zaman harcayamam diyenler için pratik bir çözüm olabilir diye düşündüm.

Şu anda üretilmiyor ve satılmıyor. Üretici firma sahibi deposundan çıkartıp bir adet hediye etti.

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

« Son Düzenleme: Mart 10, 2009, 16:27:22 Gönderen: Hüsamettin Özenç »

*

H. Ö.

« Yanıtla #322 : Mart 10, 2009, 13:22:11 »
İlk foto denemem başarısız.
*

U. K.

« Yanıtla #323 : Mart 10, 2009, 14:04:53 »
OK Hüsamcığım, öyle yapalım.

Bu arada planladığımız şenliğe 1.5 ay kaldı.   Topu topu 3 tekne inşa ediliyor.

Özgür, HakanE, Aali Abim...
Hadi yahu, ses seda çıkmıyor.  Projeyse proje, ekipmansa ekipman. 
Vallahi çok kolay...
*

A. S.

« Yanıtla #324 : Mart 10, 2009, 14:12:45 »
Benümküsü azman.
*

M.

« Yanıtla #325 : Mart 10, 2009, 14:34:10 »
Benümküsü azman.

Eğer şenlik Tuzla Mercan'da olacaksa, Aali'nin ki denizden gelir; akşama da tonoza bağlar.
Yok eğer Sabancı Üniversitesi diye tutturursanız bir low-bed kiralaması lazım. Onlar da kolay bulunmadığından, önceden ayırtması lazım. Sabancı'da forklift var mı? İndirme - bindirme için ...
*

A. S.

« Yanıtla #326 : Mart 10, 2009, 14:53:38 »
 Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Mercan ve Sabancı Üni. gölünde derinlikler ne ?
     Salmayı oturtmayalım ?
*

H. E.

« Yanıtla #327 : Mart 10, 2009, 15:44:30 »
Vallahi ben iki konuda dağıldım:
1-Footy planlarını nereden indireceğim. Bir ara bulmuştum, sonra gitti. Bu endtas.com, modelci.net gibi siteler, linux siteleri gibi hep böyle dağınık, zor kullanılan siteler olmak zorunda mı?
2-Servo temin edemeyeceğim gibi geliyor bana. Karışık işler. Hazır kit yok. Parça parça alacağım. Hobby dükkanından mı alacağım, e-bay'den mi sipariş edeceğim, servolu bir model alıp ondan söküp mü kullanacağım?
*

U. K.

« Yanıtla #328 : Mart 10, 2009, 16:03:08 »
Hakancığım....
Abi sakin ol, herşey geçecek....
Derin bir nefes al....

1-E-mail adresini bana iletirsen sana iki versiyon plan atayım.  Istediğini yapabilirsin, avantajları ve dezavantajları var.
2-Elektronik işin en kolay kısmı.  Tavsiyem Nautilus'un arkasındaki Promdel.  Gördüğüm en fazla model ekipman çeşiti onlarda var.  Hatta sen dün arabaynan marinadan çıkarken ben model tükkanından geliyordum.  İstersen beraber de gidebiliriz.  Ya da ben elektronikleri tekneye getiririm orada konuşuruz.  Prensip olarak hepsi aynı zaten.
*

H. E.

« Yanıtla #329 : Mart 10, 2009, 16:05:54 »
Hakancığım....
Abi sakin ol, herşey geçecek....
Derin bir nefes al....

1-E-mail adresini bana iletirsen sana iki versiyon plan atayım.  Istediğini yapabilirsin, avantajları ve dezavantajları var.
2-Elektronik işin en kolay kısmı.  Tavsiyem Nautilus'un arkasındaki Promdel.  Gördüğüm en fazla model ekipman çeşiti onlarda var.  Hatta sen dün arabaynan marinadan çıkarken ben model tükkanından geliyordum.  İstersen beraber de gidebiliriz.  Ya da ben elektronikleri tekneye getiririm orada konuşuruz.  Prensip olarak hepsi aynı zaten.

Aaa, görmedim ya... Arada fırsat bulup tekneye bakmıştım. Ayrıldığım için mutsuzdum o nedenle etrafa dikkat etmemişimdir.

Mail adresim: adımsoyadım et yahoo nokta com