0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Planı bedava ve aynı sitede yayınlanacak. Cihazı olmayan dostlarıma da tavsiyem 300-400 usd.lik cihazlar satın almak yerine şu an fiyatı 30 dolara kadar düşmüş 4 kanallı cihazlardan almaları fazlasına gerek yok. Üstelik bu cihaz ile uçak dahi uçurabilirsiniz.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapYa ben de Uçarı'yı yani bir folkboat yapmak istiyorum ama folkboat planı bulamadım. Nasıl yapabilirim fikriniz var mı?Başka bir ''folkeboat'' sever'e sormayı akıl ettiniz mi ?Ben zatınıza o planı temin ederim efem...Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Ya ben de Uçarı'yı yani bir folkboat yapmak istiyorum ama folkboat planı bulamadım. Nasıl yapabilirim fikriniz var mı?
Hüsamettin Bey,Ben şu anda internetten bulduğum "Harpy" modelini deneme amaçlı yapıyorum. Ancak bittiğinde biraz hafif ve kırılgan bir model olacağı gibi bir izlenim uyandı. Foruma baktım, oradaki model daha oturaklı gözüküyor. Planlarının yayınlanmasını dört gözle bekliyorum.
Hüsamettin Korsan,Harpy de bir Footy modeli, Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap, free downloads bölümünden planı indirdim. Elle çizilmiş bir plan. Ana parçalar dışındaki bölümler için yaratıcılığı kullanmak gerekecek. Modelci.net'teki fotoğrafları görünce, o modelin planı biraz daha tatmin etti.Cenk Korsanım Harpy'ye baktım. Tipik bir Footy. Footy, bir sınıf. Footy sınıf ölçü sınırları içinde olan istediğiniz modeli yapabilirsiniz, hatta kendi teknenizi tasarlayabilri yada denenmiş bir tasarımı modifiye edebilrisiniz. Harpy de bu sınıf kurallarına göre tasarlanmış bir model. Bence Skiff karina oluşu onu daha kolay inşa edilebilir kılıyor. Muakavemet sıkıntısına karşı bir miktar destekledinizmi oldu bitti. Cumaretsi günkü toplantı ile ilgili teklifim isterseniz Vefik Abinin yerinde toplanalım onun tecrübelerini de dinleyelim. Zira kendisi o kadar çok emek verdiki IOM sınıfı için.