0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

    M. A.

Magellan Meridian Color GPSe harita yüklenmesi.
« : Kasım 25, 2010, 11:43:16 »
Arkadaşlar Birkaç ay evvel bir arkadaştan Magellan Fx324 Map Color tipi bir GPS aldım. Cihazla beraber 1 adet marmara ve kuzey ege sdcardı 1 adette kıbrıs haritası yüklü sdcard geldi. Ayrıca cdde 1 adette mapsend bluenav europe programıda var cihazla beraber. Fakat sdcardlara başka haritalar yükleyebilmek bu cihazla mümkün olmadığından bu cihazla aynı haritaları kullanan 1 adet Magellan Meridien Color modeli GPS aldım internetten. Fakat bu cihazlada sdcardlara yükleme yapamadım zira bendeki kartlar Local chart modeli ve sadece tek harita yüklenebilen modelmiş internetten öğrenebildiğim kadarı ile ve Mapsend Europetaki haritaları yükleyebilmem için Bluenav Kit tabir edilen sdcard olması gerekiyormuş. Bu kartlara mapsenddeki tüm haritaları aynı anda sadece 1 harita olmak kaydı ile yükleyebiliyormuşuz.
Bu konuda tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilerini benimle paylaşmalarını rica ederim.


*

    B. K.

Ynt: Magellan Meridian Color GPSe harita yüklenmesi.
« Yanıtla #1 : Kasım 25, 2010, 13:03:19 »
Murat Korsanım, konuyu süratle çözebilmek için;

Magellan Türkiye yetkilisi GEOMATICS firmasından Özkan Alkan ile temasa geçerseniz, yardımcı olacaktır.

İletişim Bilgileri:

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Tel: 0312-2382255
0505-9639868


*

    M. A.

Ynt: Magellan Meridian Color GPSe harita yüklenmesi.
« Yanıtla #2 : Kasım 25, 2010, 13:19:15 »
Sağol Bülent Korsanım. Bende biraz evvel internette ararken buldum. kendisi ile konuştum. Kendisi 70 EURO karşılığında elimdeki local chart cardını değiştirebileceklerini söyledi. Çok teşekkür ederim bilginiz için.


*

    M. A.

Ynt: Magellan Meridian Color GPSe harita yüklenmesi.
« Yanıtla #3 : Aralık 27, 2010, 16:25:12 »
Arkadaşlar ben hala istediğim kartı alamadım. Geomaticsten Özkan bey ile görüştüm. Önce 70 euro karşılığında kartı verebileceğini söyledi fakat sonrada kart satıldı elimde başka bir kart var ama bana maliyeti yüksek falan deyip bu seferde 250 TLye çıkardı fiyatı  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Bende kızdım almadım.
Zaten piyasada Mapsend Blue nav kit kartlarının yenisi yokmuş. Eline gelen hurda meridian cihazlarından çıkan kartları veriyor anladığım kadarı ile.
Bir dönem Magellan Bu cihazlarla birlikte vermiş bu kartları galiba.
Elinde bu karttan olupta kullanmayan varsa kartı satın alabilirim.


*

    Z. E. .

Ynt: Magellan Meridian Color GPSe harita yüklenmesi.
« Yanıtla #4 : Temmuz 11, 2021, 07:43:45 »
Merhaba bende almak istiyorum ama nerden bilmiyorum bende var ekran I karardı Akdeniz’de kullanacagim iletişim verirmisin

*

    L. K.

Ynt: Magellan Meridian Color GPSe harita yüklenmesi.
« Yanıtla #5 : Temmuz 11, 2021, 22:58:02 »
Magellan Fx324 discontinued Product olarak geçiyor, Sizin yerinizde olsam, şayet Otopilot Magellan üzerinden yürümüyorsa, normal bir Tablet e ya da İpad e Navionics yükler ve onu kullanrdım.