0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
HAMSİRİCEYarim kilo hamsinin kilciklari cikarilir borcama dizilir.Tavaya bir sogan dogranir 3 corba kasigi yagda cevrilir bir kirmizi bir koy biberi ilave edilip biraz daha sotelenir bir domates dogranip malzemelerin suyu yagina bindirilir tuz karabiber eklenip hamsilerin uzerine dokulur.180 derdce firinda 20 dakika firinlanir hamsikebap yemesi sevap.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapHAMSİRİCEYarim kilo hamsinin kilciklari cikarilir borcama dizilir.Tavaya bir sogan dogranir 3 corba kasigi yagda cevrilir bir kirmizi bir koy biberi ilave edilip biraz daha sotelenir bir domates dogranip malzemelerin suyu yagina bindirilir tuz karabiber eklenip hamsilerin uzerine dokulur.180 derdce firinda 20 dakika firinlanir hamsikebap yemesi sevap.Niye abi?Siz yimiyceniz mi mi. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBana kadar vermişsin ölçüyü. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap