0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

    H. Ü.

Kayra 2’ye bilgi paylaşımına davet.
« : Kasım 20, 2017, 13:28:48 »
Bende önce üzerinde bir çok eğitimler verilmiş olan teknem Kayra 2’yle birlikte deneyimlerimizi bilgilerimizi paylaşmak adına sizleri Tuzla Viaport marinada Kayra 2’ye davet ediyorum.Katılmak isteyenlerle gruplar oluşturularak cumartesi ve pazar günleri seyre çıkacağım.Hiç bir deneyimi olmayan arkadaşlarda katılabilirler.


*

    H. Ü.

Ynt: Kayra 2’ye bilgi paylaşımına davet.
« Yanıtla #1 : Kasım 21, 2017, 00:53:19 »
25 ve 26 kasim için gruplarımız tamamlandı.


*

    Ö. S.

Ynt: Kayra 2’ye bilgi paylaşımına davet.
« Yanıtla #2 : Kasım 27, 2017, 15:30:37 »
Harun Korsan'a nazik daveti için çok teşekkürler.
Burada ki davet paylaşımını görünce balıklama daldım, Harun Korsana hemen telefon açtım. Benim şu anda teknem yok ve acemiyim. Daha önce forumda yazmıştım, denize çıkan korsanlardan tayfa isteyenler olursa günübirlik seyirlere katılabileceğimi, maalesef ses çıkmadı.
  Telefonla konuştuğumuzda başka korsanlarında olabileceğini , bir planlama yapıp hafta sonu katılım durumuna göre seyire çıkılabileceğini anladım. Benim şansıma da 25.11.2017 cumartesi günü yer alabileceğimi belirtti. Ancak sorun benim cumartesi günleri öğlene kadar çalışmamdı.  Kendisiyle tanışmadığım için, yaptığı planlamanın bozulmaması içinde herhangi birşey de söyleyemedim. İçimden bir fırsat çıktı onuda kaçırdım diye düşündüm.  Cumartesi günü öğlene doğru kendisi telefon açıp katılıp katılamayacağımı sordu bende durumumu anlattım.   Sorun olmadığını siz işten çıkınca Tuzla Marinada buluşup denize çıkabileceğini  söyleyince Gebze Organizede ki işyerinden bir saat önce koşarcasına marinaya gidip kendisiyle buluştum.  Tanışıp ayak üstü sohbetten sonra Kayra 2  teknesinin bağlı olduğu pontona gittik. Benden başka kimse yoktu
   Söz verdiği için beni tek başıma seyire çıkaracağını söyleyince mahcup oldum. Hava açık sıcaklık normal ama rüzgar yok.
   Acemi ve meraklıyız ya bir iki sorudan sonra Harun korsan Karadan ayrılma dersiyle birlikte genel tekne ve yelken bilgilerini benimde sorularımı cevaplayarak marinadan motor seyri ile ayrıldık.  Rüzgar olmadığı için motorla Koç adasına doğru rota tutup sohbete başladık. Bizimle birlikte Anarada teknesi de aynı rotadaydı. Adanın etrafını dolaşırken rüzgar hafif hafif esmeye başladı. Yelken seyrini merak ettiğimi anlayınca motoru kapatıp önce cenoa yı sonrada ana yelkeni açıp yekeyide bana bırakınca heyecanla karışık keyfim yerine geldi, Apaz ve dar apazla Bayramoğlu'na doğru sere başladık bu arada yelkenle ve yelken seyri ile bilmediğim terimleri, kullanmayı öğretmeye başladı. Yaklaşık 4 saatlik seyir sonunda tekrar pontona bağlanma dersi ile günü sonlandırdık. Masraflara katılabileceğimi teklif ettiysem de kabul etmeyince, benim misafiri olduğumu belirtince ikinci mahcubiyeti yaşadım. Bu mahcubiyet içerisinde marinadan ayrıldım.
 Kendisine buradan tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Seyir sırasında pek fotoğraf çekemedim. İnşallah bir daha ki seferde  çekip yayınlama şansına erişirim. 
Not: Bu keyifli seyirden sonra sanırım kendime göre tekne alma sürecini hızlandırmam gerekiyor.


*

    N. D.

Ynt: Kayra 2’ye bilgi paylaşımına davet.
« Yanıtla #3 : Kasım 27, 2017, 17:25:04 »
 Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap   Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap   Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap


*

    T. A.

Ynt: Kayra 2’ye bilgi paylaşımına davet.
« Yanıtla #4 : Kasım 28, 2017, 21:12:32 »
Tebrikler  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

    H. Ü.

Ynt: Kayra 2’ye bilgi paylaşımına davet.
« Yanıtla #5 : Şubat 07, 2018, 23:39:02 »
Arkadaşlar 10 subat  cumartesi sabah saat 9 gibi İzmit yelken kulübüne seyrimiz olacak.seyir yaklaşık 32dm olup tahmini seyir süremiz 7sattir.Bir kişiyi misafir edebilirim.Gelecek arkadaş dönüşünü karadan yapacaktır.