0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

    M. K.

HAYALLER - GERÇEKLER
« : Aralık 18, 2018, 10:25:07 »
Merhabalar sevgili Gezginkorsan Ailesi
Geçen yıl bu zamanlar hayallerim gerçek olmuş, en sonunda bi tekne sahibi olmuştuk hem de yelkenli bi tırhandil. Herkes gibi bende burada gezi maceralarımı paylaşmayı, paylaşılan sorunlar hakkında yardımcı olmayı çok istedim ama olmadı malesef. Çok şey öğrendiğim bu platforma neredeyse hiç bir katkım olamadı.
Neyse gelelim konunun özüne 1 yıldan beri Bodrum da bağlama yeri bulabilmek için uğraşıyoruz ama bırak sürekli bağlamayı sadece kışlık bağlama için bile yer bulmak neredeyse imkansız. Özel marina ücretleri malum bizim bütçelerin çok üzerinde belediye limanlarında, balıkçı barınaklarında da yer bulamayınca ve hepsinden önemlisi kayınpederimde heves bende de vakit-nakit ikilisi olmayınca ayrılık vakti geldi çattı.
Tekneyi büyük bir hevesle alıp bütün eksiklerini bakımlarını yapıp sadece bir kere Gökova turu yapabildik birkaç defada yakın civarda günübirlik gezdik kısacası biz hakkını veremedik ilan başlığında da belirttiğim gibi değerini bilecek birinin satın almasını çok isterim çünkü gerçekten çok harika bir tekne özellikle de yelken performansı mükemmel.
Fiyat Gezginkorsan Ailesi için her daim pazarlığa açıktır. Hepinize Saygı ve Sevgilerimle
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap


*

    N. D.

Ynt: HAYALLER - GERÇEKLER
« Yanıtla #1 : Aralık 18, 2018, 10:35:04 »
Mehmet kaptan , hayırlısı olsun . Yaşınız genç daha ne tekneler alıp yelken yapabilirsiniz , küçüğü olur yer sorunu da olmaz .Selametle ...


*

    M. K.

Ynt: HAYALLER - GERÇEKLER
« Yanıtla #2 : Aralık 18, 2018, 12:09:11 »
Teşekkür ederim Nevzat Korsanım