0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

Y. S. P.

Ynt: NİLÜFER KORSAN'a GEÇMİŞ OLSUN... ACİL ŞİFALAR..
« Yanıtla #75 : Temmuz 02, 2013, 22:43:25 »
Geçmiş olsun Nilüfer korsaniçe kısa zamanda üstündeki safralardan kurtulman dileğimizde.
*

N. Ö.

« Yanıtla #76 : Temmuz 02, 2013, 23:10:39 »
iki gecedir rüyamda kendimi motosiklet kullanırken görüyorum.
korkulu ya da tedirgin de değil, gayet keyifliydim rüyamda Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
hatta dün gece rüyamda özel bir hocadan güvenli sürüş eğitimi almaktaydım Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
iyi dilekleriniz için teşekkürler

*

M. B. A.

« Yanıtla #77 : Temmuz 03, 2013, 15:06:58 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
iki gecedir rüyamda kendimi motosiklet kullanırken görüyorum.
korkulu ya da tedirgin de değil, gayet keyifliydim rüyamda Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
hatta dün gece rüyamda özel bir hocadan güvenli sürüş eğitimi almaktaydım Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
iyi dilekleriniz için teşekkürler

Sen motoru sat küçük bir yelkenli, hatta bir hobycat al oh mis... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

İ. S.

NİLÜFER KORSAN'a GEÇMİŞ OLSUN... ACİL ŞİFALAR..
« Yanıtla #78 : Temmuz 04, 2013, 03:07:11 »
Geçmiş olsun Nilüfer korsan. Umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
*

A. O.

« Yanıtla #79 : Temmuz 04, 2013, 11:22:29 »
Nilüfer, geçmiş olsun acil şifalar dilerim.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

B. D.

« Yanıtla #80 : Temmuz 05, 2013, 10:16:40 »
geçmiş olsun ,acil şifalar dilerim .Dirsek enterasan bir eklemdir hafife almayın..
*

N. Ö.

« Yanıtla #81 : Temmuz 05, 2013, 17:50:24 »
bugün doktor kontrolüm vardı.
Alçı çıkartıldı ama kolda çatlak varmış. kolum 10 gün daha askıda kalacak yani 10 gün daha raporluyum  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
sonuçta tatil işte diyip sevinsem mi, kolumu bir süre daha kullanamamama üzülsem mi bilemedim.
ama iyi dilekler için teşekkürler, güç veriyor Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

Y. S. P.

« Yanıtla #82 : Temmuz 06, 2013, 23:05:01 »
Nil korsaniçem deniz çekerse bi haber yolla gelir seni alırım oturur muhabbet ederiz eşim ve sen tekrar geçmiş olsun tez iyileşirsin inşallah sağlıklı kal
*

N. Ö.

« Yanıtla #83 : Temmuz 08, 2013, 10:12:35 »
Dūn kendimi pendik marinaya bıraktırdım. Adnan abinin teknesinde Anarada'dayım Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
D ponton...
Geçmiş olsun ziyaretleri için beklerim  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

M. A.

« Yanıtla #84 : Temmuz 08, 2013, 11:36:26 »
Geçmiş Olsun Nilüfer Kaptan  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Ucuz atlatmışsın.
*

T. N.

« Yanıtla #85 : Temmuz 08, 2013, 15:26:25 »
Nilüfer,
Şimdi haberim oldu kazadan. Geçmiş olsun.
Çabucak iyileş de motora binelim.
Sevgilerimle
*

E. Ö.

« Yanıtla #86 : Temmuz 16, 2013, 13:14:35 »
şimdi öğrendim çok geçmiş olsun, allah korumuş.
*

N. Ö.

« Yanıtla #87 : Temmuz 16, 2013, 14:42:26 »
teşekkür ederim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

bu arada, dün doktor kontrolüm vardı. hüsrana uğradım. meğer çatlak en az 6 haftada iyileşiyormuş  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
raporu uzattırmayıp kendime işbaşı yazdırdım.
zaten 4 gün çalışacağım sonra yıllık izin, cumartesi Amsterdam'a uçuyorum, raporlu tatile çıkmak istemedim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap