0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
HakanZ kişisi basarsa yerde krater açıyor!
Kötü ve yersiz bir espriye örnek Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap- Hayır adamın hemoroidi de var. Onun da fotoğrafını görecek miyiz? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapZeka ve yaratıcılık barındıran bir espriye örnek Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap- Bu bilgi ilk elden mi?bir sonra ki adım " El " esprisine gülmek ise bu espriyi yapmaktan daha beter Saygılar..
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapKötü ve yersiz bir espriye örnek Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap- Hayır adamın hemoroidi de var. Onun da fotoğrafını görecek miyiz? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapZeka ve yaratıcılık barındıran bir espriye örnek Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap- Bu bilgi ilk elden mi?bir sonra ki adım " El " esprisine gülmek ise bu espriyi yapmaktan daha beter Saygılar..Hakan hemoroid esprisi ile topu havalandırmasaydı, ben göğsümde yumuşatıp ceza sahasında yollamasaydım o gol olmayacaktı. Bence güzel paslaştık...
tek ayağı şişmiş olmasaydı da, o gölü yerdi.. mi diyorsun Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Çukurdan sonraki ayak bileğinin haliResimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBuda HakanZ'nin açtığı çukur Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapResimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap