0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

B. S.

Ynt: Hakan Zorlu'nun bir ayağı çukurda
« Yanıtla #60 : Kasım 13, 2013, 12:40:10 »
Kötü ve yersiz bir espriye örnek  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

- Hayır adamın hemoroidi de var. Onun da fotoğrafını görecek miyiz?  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Zeka ve yaratıcılık barındıran bir espriye örnek Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

- Bu bilgi ilk elden mi?

bir sonra ki adım " El " esprisine gülmek ise bu espriyi yapmaktan daha beter

Saygılar..
*

İ. Y.

« Yanıtla #61 : Kasım 13, 2013, 12:47:06 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

HakanZ kişisi basarsa yerde krater açıyor!

Demiş Tarık'çım zamanında. Doğru da demiş...

*

İ. N.

« Yanıtla #62 : Kasım 13, 2013, 13:36:45 »
Kötü ve yersiz bir espriye örnek  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

- Hayır adamın hemoroidi de var. Onun da fotoğrafını görecek miyiz?  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Zeka ve yaratıcılık barındıran bir espriye örnek Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

- Bu bilgi ilk elden mi?

Saygılar..
Hakan hemoroid esprisi ile topu havalandırmasaydı, ben göğsümde yumuşatıp ceza sahasında yollamasaydım o gol olmayacaktı. Bence güzel paslaştık...

*

B. S.

« Yanıtla #63 : Kasım 13, 2013, 14:09:16 »

- Bu bilgi ilk elden mi?

Saygılar..
Hakan hemoroid esprisi ile topu havalandırmasaydı, ben göğsümde yumuşatıp ceza sahasında yollamasaydım o gol olmayacaktı. Bence güzel paslaştık...

tek ayağı şişmiş olmasaydı da, o gölü yerdi.. mi diyorsun  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

İ. N.

« Yanıtla #64 : Kasım 13, 2013, 14:18:35 »
tek ayağı şişmiş olmasaydı da, o gölü yerdi.. mi diyorsun  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Eğlenceli olan gol atmak değil topu çevirmek.

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

M. B.

« Yanıtla #65 : Kasım 13, 2013, 16:54:03 »
Hakan cığım geçmiş olsun,
*

M. İ.

« Yanıtla #66 : Kasım 14, 2013, 09:42:27 »
Geçmiş olsun Hakan Korsan..

Çukuru moderasyonun kazdığına dair bilgiler geliyor..  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Kasım 14, 2013, 09:48:26 Gönderen: Murat İçmez »

*

S. K.

« Yanıtla #67 : Kasım 14, 2013, 11:13:26 »
Büyük geçmiş olsun.Tez zamanda acil şifalar Kardeş.
*

K. K.

« Yanıtla #68 : Kasım 17, 2013, 00:43:52 »
Çukurdan sonraki ayak bileğinin hali

Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Buda HakanZ'nin açtığı çukur  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Fenerbahçeden Küçükyalıya kıçın kıçın kaçarken bana haber vermezsen olacağı bu işte! Allah ayağına dolandırdı demeyeyim de ne diyeyim şimdi ben? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Geçmiş olsun diyeyim bari... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

İ. G.

« Yanıtla #69 : Kasım 18, 2013, 22:39:07 »
Oy..oy...oy.... Çok da ağrıyordur.... Gelmiş geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.