0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

    F. G.

Youtube kanali actim.
« : Aralık 12, 2019, 23:29:29 »
 Arkadaslar bir suredir kafamda bazi projeler vardi. Ilgilendigim konularda bildiklerimi, ogrendiklerimi aktarmak, paylasmak ve bu sekilde hem gelismek hemde motivasyon bulmak gibi seyler dusunuyordum. Malum gecenlerde bahsetmistim , podcast dinlemeyi cok seviyorum. Bu konuda Turkiyede cok buyuk bir eksiklik var. Bu konuyu burada dile getirmistim.
 Ornegin yelekncilik, tekne dunyasi, kampcilik, genel olarak doga sporlari vs. acikcasi ben herhangibir Turkce podcast bulamadim. Bu konuda universite gencliginden bir girisim gelse eminim cok olumlu neticeler verir.
 Diger gozden gecirdigim bir platform youtube idi. Bu konuda zaten cok basarili arkadaslar var. Drone, video duzenleme gibi konularla ilgileniyorum. Elbetteki son derece amatorum ama acikcasi cok buyuk hedeflerim yok. Maddi bir gelir dusuncem kesinlikle yok.
 Dusuk tempolu bir youtube kanali icin kollari sivadim. Ogrenecegim cok sey var zaten teknik acidan oldukca gerilerdeyim. Akilli telefona geceli 3 ay falan oldu dusunun artik.
 Icerik olarak "outdoor/adventure/doga sporlari/macera " temasi planliyorum zira ugrastigim isler genelde o eksende donuyor.  Elbetteki yelkenli tekne ve yelken de olacak ama bir sailing channel degil yani.
 Arsivden bir kac video yukledim. Bunlar oldukca siradan, yapilmis faaliyetlerde cektigim bir kac video. Eski olduklari icin goruntu kalitesi dusuk elbette. Yine bundan yaklasik 15 sene once cektigim birkac Turkiye videosu var, Kaputas in eski hali, kas, kalkan bir ara onlari duzenleyip koyacagim. Ilk firsatta asil icerigimizle ilgili videolar da gelecek.
 Bu asamada destek olursaniz sevinirim. Tavsiyeleriniz varmi?
 Bilmiyorum reklamlara girermi, girerse moderasyonun bu konuda politikasi nedir ama sakincasi yoksa bir goz atarsaniz, hatta abone olup kanali sever oksarsaniz start cizgisinde bana iyilik yapmis olursunuz. Sutcu beygirine kolay donen bir insanim, zaten coluk, cocuk, is guc vs zamanimda oldukca kisitli ama icimde guzel seyler olacagina dair hisler var.
" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>[/youtube]
« Son Düzenleme: Aralık 12, 2019, 23:33:09 Gönderen: Faruk Göçmen »


*

    Ö. T.

Ynt: Youtube kanali actim.
« Yanıtla #1 : Aralık 13, 2019, 05:43:40 »
Ben üye oldum hayırlı olsun.


*

    Ç. Ş.

Ynt: Youtube kanali actim.
« Yanıtla #2 : Aralık 13, 2019, 10:27:37 »
Faruk korsan tebrik ederim, paylaşım ve emeklerinize sağlık Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap


*

    F. G.

Ynt: Youtube kanali actim.
« Yanıtla #3 : Aralık 13, 2019, 16:19:48 »
Tesekkurler dostlarim. Acikcasi gezgin korsan a guveniyorum. Gecmiste youtube da oldukca ilgi cekebilecegini dusundugum maceralarim oldu. Ornegin sadece iki fotografina bakip telefon uzerinden fiyatta anlastiktan sonra ertesi gun ucakla New York dan Colorado ya uc, kamyon kirala, tekneyi karadan 35 saat yol yaparak getir, uzerine 2 yil refit yap falan...yani bunlari baska mecralarda kullanmayi dusunseydim mesela youtube gibi, insanlarin ilgisini cekebilirdi. Ama sadece burada paylastim ve bundan son derece memnunum. Burasi farkli bir platform, daha kisisel hatta biraz daha seckin bir kitle. Profil resimlerinin arkasinda gercek insanlar, hikayeler var.
 Tesekkur ederim sizlerde dahil olmak uzere bir kac korsanimiz daha abone olmus.
 Ilk basta belirttigim gibi buradan bir corba cikar/cikmaz gibi bir dusuncem yok. Karsilikli birseyler alip verebilsem o bana yeter yani birseyler aktarabilmek istiyorum. Bunun nedenini de bazen dusunmuyor degilim. Yani insan neden bazen birseyler uretmek ister. Ornegin gecen gun oturup 1,5 saatlik bir belgeselin ingilizce/Turkce cevirisini yaptim. Youtube un ceviri ekleme ozelligi son derece yavas ve yorucu, asagi yukari 3 gunumu aldi. Mutlaka izlenmesi gereken bir yelken macerasi. Lakin hala yayinlanmadi, sistem nasil isliyor emin degilim, diger izleyiciler tarafindan gozden gecirilecekmis falan filan...Umarim emegim bosa gitmez.
 Bizim kanala gelince, bu konuda sizlerde akil fikir verebilirsiniz ama sanirim ivedi olarak bir tanitim videosu, iste icerigimiz, amacimiz sudur seklinde. Guzel bir trailer ardindan. Bunlarin ardindan en buyuk eksiklik su anda duzgun bir icerik olmamasi.


*

    F. G.

Ynt: Youtube kanali actim.
« Yanıtla #4 : Şubat 06, 2020, 22:22:49 »
" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>[/youtube]
 Merhaba arkadaslar, firsat buldukca amator calismalarima devam ediyorum. Acikcasi pek bir ilerleme kaydedebilmis degilim.
 Oncelikle ifade etmek isterimki oldukca zaman alan bir is ve maalesef fazla bos zamanim yok.
 Ekipman konusunda cok gerilerdeymisim megersem. Aynasiz kameralar 4k $ lik ekipmanlar, mikrofonlar, gelismis color grade programlari...Elimdeki Nikon DSLR ile calisiyorum. Sanirim birde gopro tarzi birsey gerekebilir.
 Bu arada youtube ve net uzerinden iyi bir kanal nasil olmali seklinde arastirmalar yapiyorum. Bu konuda da biraz problem sozkonusu yani icerik yelpazem biraz fazla daginik ama olsun.

*

    R. E.

Ynt: Youtube kanali actim.
« Yanıtla #5 : Şubat 06, 2020, 22:46:01 »

Kolay gelsin..
Yeni yolculuk bu, merakla bekliyorum.
Kolaylıklar size..

*

    H. E.

Ynt: Youtube kanali actim.
« Yanıtla #6 : Şubat 06, 2020, 22:56:48 »
Sorum yok,
Devam lütfen Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

    H. E.

Ynt: Youtube kanali actim.
« Yanıtla #7 : Şubat 06, 2020, 22:57:45 »
Düzeltiyorum, sorun😊
*

    E. Y.

Ynt: Youtube kanali actim.
« Yanıtla #8 : Şubat 07, 2020, 19:25:37 »
Henüz gördüm, hemen abone oldum. Başarılar diliyorum.
*

    F. G.

Ynt: Youtube kanali actim.
« Yanıtla #9 : Şubat 07, 2020, 23:40:25 »
 Cok tesekkur ederim. Gercekten cok destek oluyorsunuz. Bu sekilde biraz yurekleniyorum sayenizde.
*

    F. G.

Ynt: Youtube kanali actim.
« Yanıtla #10 : Şubat 26, 2020, 01:29:53 »
[ Invalid YouTube link ]<iframe width="560" height="315" src="
" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

 Merhaba sevgili korsanlar.
 Elimdeki malzemeleri gozden gecirip birtakim iyilestirmeler yapabilmenin yollarina baktim. Pek teknoloji meraklisi oldugumu soyleyemem ama daha kaliteli videolarin nasil cekildiklerini goden gecirdim. Aynasiz kameralari degerlendirdim. Youtube da cok kulanilan panasonic Lumix modeline gozum carpti. Fiyatini goze alinca hic de fena bir fikir gibi gelmedi lakin otomatik fokus fonksiyonu bariz bir sekilde yetersiz. Sonrasinda benim elimdeki DSLR ile ortaya konulan bazi videolari inceledim. Bu bana biraz umit verdi.
 Sonuc olarak DSLR ile yola devam etmeye karar verdim. Bu baglamda yeni bir objektif edindim, daha kaliteli ses kaydi yapabilmek icin bir kac mikrofon aldim. \
 Bunlara ilave olarak biraz daha seri ve akici konusmaya calismayi deneyecegim. Sanirim farkinda olmadan cok "aaa. iii" gibi duraksamalar yapiyorum. Ayni zamanda diksiyonum da oldukca yetersiz. Diksiyon, vurgu, akici konusma gibi alanlarda bir iki kaynak bulup baslamam lazim. Birde nedense burnum hep tikali gibi geliyor sesim. Persembe gunu DR la randevum var. Zaten sonderece alerjik bir insanim sinuslerim tozlu ortamlarda falan cabucak tikanir.
*

    F. G.

Ynt: Youtube kanali actim.
« Yanıtla #11 : Mart 11, 2020, 05:56:07 »
" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>[/youtube]

 Yamac parasutune nasil basladim? konulu videomu bitirdim. Bu proje kafamda birsuredir yer tutmaktaydi. Eski videolari derleyip toparlamak oldukca guc bir is. Bircogu degisik hardrive lara dagildigi icin videoyu hazirlamak oldukca fazla zamanimi aldi. Kisa sure zarfinda tekneyi suya indirmis olacagim. Biraz guncel seyler de cekmek istiyorum. Korona buraya fena dadanmis durumda , aslinda konsept olarak pek tarzim degil ama soyle vlog tarzi birsey deneyebilirim. Denizcilik alanindada birsuredir hep aklimda olan kitap inceleme videosu hazirlamak istiyorum. Elimde cok guzel kitaplar var solo seyir, sert hava seyri vb. Kafamda bir format belirleyip bu konuyada bir giris yapmak istiyorum. olumlu, olumsuz her turlu gorusunuzu belirtirseniz sevinirim. Tesekkurler.
*

    F. G.

Ynt: Youtube kanali actim.
« Yanıtla #12 : Mart 30, 2020, 00:50:06 »
[<iframe width="560" height="315" src="
" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>][/youtube]


" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>[/youtube]

 Merhaba sevgili Korsanlar. Buyuk ihtimalle duymussunuzdur. Buralarda Korona illetine karsi yarista gidisat pek parlak degil. Durum cok kotu ama hayirlisi, ben genede umutla dis dunya ile arama mesafe koyarak  sezon hazirliklarima devam ediyorum. Onceki yillarda genelde bu aylar tatil donemine denkgeldigi icin tekneye pek bakim yapma imkanim olmuyordu. Bu sene Korona vurunca ortaligi bos zamanlarimi marinada gecirmeye basladim. Buna paralel olarak bir kac tane video hazirladim. Herturlu gorus, elestiri, tavsiye vb. Hic cekinmeden lutfen iletiniz. Ayrica tekrar altini cizmek istiyorumki kanalimizin hicbir maddi amac,hedef, gaye vs durumu yoktur. Bu baglamda sizler kanala abone olunca bende biraz motive olmus oluyorum.  Simdiden tesekkur ederim.
*

    O. C.

Ynt: Youtube kanali actim.
« Yanıtla #13 : Mart 30, 2020, 03:12:12 »
YouTube Kanalınız hayırlı olsun. Zevkle seyredeceğim.
*

    F. G.

Ynt: Youtube kanali actim.
« Yanıtla #14 : Mart 30, 2020, 03:34:47 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
YouTube Kanalınız hayırlı olsun. Zevkle seyredeceğim.
Tesekkur ederim. Elimden geldigince surdurmeye calisacagim. Daha verimli calismalar gelecek, drone cekimleri vs.