0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kenan Bey,Öncelikle ilginize teşekkürler.Mesajınızı bekleyeceğim.İstanbul'a Mayıs ayının ilk haftası geleceğim, geçerken Bursadan sizce de hala uygun olur ise dergilerialabilirim.Derginin excel formatındaki içeriği çok uzun bir zaman önce aile fertlerimden olan Berk Dinçmen kuzenim tarafından yapılmış olup benim arşivimdedir.(Belki karışıklık Berk ile Batunun aynı zaman diliminde Sıemens te çalışmalarından kaynaklanmış olabilir.Ne enteresandır ki Rahmetli Mesut Ağabey bu iyiniyetli çalışmaya epeyce bir kızmış idi.) Bu excel dosyayı ancak buradan nasıl paylaşabileceğim hususunda bilgi sahibi değilim.Saygı,Sevgi ve Selametle.
Gökhan Yurtsever bey'den bana ulaşmıştı. 2 veya 3 sene önce..
Evet Hakan Erim korsanım ,size ayırdıklarım 84 den 90 yılı sonuna kadar,sanırım öyle istemiştiniz.Bu arada eksik sayılarda var,aşağıya yazacağım birazdan,toplamda 5 cilt bir kaç tanede tek dergi.Eksik sayılar:Ekim 84(6.)-Kasım 84(7.)Ocak 85(9.) bunu konuşmuştuk zaten.Temmuz89(63.)-Ağustos 89(64.)-Eylül 89(65.)-Ekim 89(66.)-Kasım 89(67.)90 yılından ise elimde sadece 4 dergi var.Malum tekne yapımı için alınan geri dönmeyen dergiler eksik.ilk yılın eksik sayıları ben istettiğimde yelken dünyasında bile yoktu.1. Sayı ise diğerlerinden büyük olduğu için ciltlenememiş,onuda ayrı koydum koliye.Koli şu anda hazır karavanında duruyor,güzelde paketlendi,bu taraf gelecekseniz benden de alabilirsiniz,isterseniz vereceğiniz adrese kargolayabilirim.Tarttımda 15 kg. geldi.Karar sizinSevgiler.