0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Baştan sona baktım tekne isimlerine. Genel olarak hüzün verici bir durum gözledim.
Pandemi zamanında ortaokul öğrencisi oğlum Demir evde dörtköşe ekran dışında bir şeyler yapsın diye "ön pazarlıkla" alınmıştı. Elime kaldı.Yeni bitti. Adını "JÜBiLE" koydum. Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Çok güzel görünüyor Ali Korsan Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap neden “Jübile” ? bir daha böyle bir konu açmayacağım, sonra üstüme kalıyor, bitti diye mi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapÇok güzel görünüyor Ali Korsan Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap neden “Jübile” ? bir daha böyle bir konu açmayacağım, sonra üstüme kalıyor, bitti diye mi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yaptam öyle korsanım. çocukluktan beri severek yaptığım maket hobisine son nokta!Evde bir de alay konusu olduk (yaş 65); -kültürde bırakmak da yok- çocuk musun lafları ile bitirdim.El sonuç: Yeni nesil uzun uğraşılara, uydur kaydıra girmiyor. Lego'da dahi eskisi gibi hayal ürünü şeyler yapmıyorlar. Bir uzay gemisi yapıyor orada bırakıyor. Bozup yeni bir şey denenmiyor. (Evde en az 20.000 TLlik bitmiş lego var) Son olarak lego istediğinde internetten istediği logoların planlarını yazdırıp verdim, yapmadı, illa kutulu ürün istedi, ben de almadım.(dertleşmiş oldum - sevgiler)