0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

E.

Ynt: Sevmeyen eşlerinmize tekne ve denizi nasıl sevdirebiliriz??
« Yanıtla #90 : Haziran 02, 2017, 23:23:45 »
Vallahi değil. Bak yeminlen, senin bıçak ruhsatlı ya ondan yani Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

şaka maka içine ettik yani konunun.... özür kere özür Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

T. G.

« Yanıtla #91 : Haziran 02, 2017, 23:42:22 »
Bu kadar kafaya takmayın   
Size bir takdik daha kadınlar hem cisleri ile rakabeti sever  tekne sahibi ve uzun süre denizde kalan çiftler  ile birlikte olun onların yanında geri vites yapamazlar. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

T. G.

« Yanıtla #92 : Haziran 02, 2017, 23:50:00 »
Dilek burada mı  ?   Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

C. G.

« Yanıtla #93 : Haziran 03, 2017, 00:10:27 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Dilek burada mı  ?   Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Radyo programi yapiyor duymaz Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

S. Ş.

« Yanıtla #94 : Haziran 03, 2017, 00:15:17 »
 Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap konusamaz olduk ne guzel laflıyorduk surda

*

S. Ş.

« Yanıtla #95 : Haziran 03, 2017, 07:52:23 »
Tekneyi aşırı sevdirmiş belli ki  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

« Son Düzenleme: Haziran 03, 2017, 07:53:13 Gönderen: Semih Sener »
*

T. G.

« Yanıtla #96 : Haziran 03, 2017, 20:39:22 »
Bu video yu hanıma seyrettirdim.
  Bana  .......
. .........  ............   ........  dedi

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: Haziran 03, 2017, 20:39:46 Gönderen: Tümay Gören »

*

S. Ş.

« Yanıtla #97 : Haziran 03, 2017, 21:05:19 »
 Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap motive edilmiş sadece

"........lardan hiç birsey anlamadım "

Birde ben seyrettıreyım ,yardımın lazım diyim ,yazarım Tumay kaptan  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

S. Ş.

« Yanıtla #98 : Haziran 03, 2017, 21:08:17 »
Taku tuka sacma sapan seyler  dedi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

istemiyormuş tekne muhabetti artık Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Haziran 03, 2017, 21:08:42 Gönderen: Semih Sener »
*

O. B.

« Yanıtla #99 : Haziran 04, 2017, 02:51:15 »
Eski Ingiliz inanislarindan biri olan gemide kadinin ugursuzlugu zaman icinde yayginlasarak tum dunya denizciliginde (birazda mit olacak sekilde) ikon olarak yerini alimistir.
Zaman icinde balikcilar arasinda yayginlasan bu batil inanc teknede bulanan kadinin denizi urkuttugu ve havanin kotulestigine kehanet olarak meydana cikartmıştır.

Deniz bile kadınlardan ürküyor, siz neyin kafasını yaşayıp tartışıyorsunuz..  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

S. Ş.

« Yanıtla #100 : Temmuz 07, 2017, 00:22:36 »
Bu konuda bilgi veren tum kaptanlara teşekkur ederim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Bendeki karısım formulde ,bahsettiklerinizden çok farklı değil...kısaca soyle oldu

Hızlı gıt,cok yelkenle ugrasma
Her gun denize girmeye mola yapmaya özen göster, herseyi resetliyor yüzme molası...
Evciller çok oyalıyor, mod hiç düşmüyor
Üç dört tekne çıkınca , güvende hıssettık
Hedef rotayı bırak eşin belirlesin
Arada bir iki günde karada kalarak devam etmek

gibi oldu... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

« Son Düzenleme: Temmuz 07, 2017, 00:23:50 Gönderen: Semih Sener »
*

F. B. D.

« Yanıtla #101 : Temmuz 08, 2017, 03:05:23 »
Merhaba, 34 gündür denizdeydik, bu gün karaya bağlandık.
Seyire çıkmadan önce, eşim 2 gün Marmaris körfez içerisinde, BİR KADIN YELKEN ÖĞRETMENİNDEN 2 gün yelken eğitimi aldı.
Sonuç: "mükemmel;"
*

D. E.

« Yanıtla #102 : Temmuz 09, 2017, 11:17:42 »
Merhaba, 34 gündür denizdeydik, bu gün karaya bağlandık.
Seyire çıkmadan önce, eşim 2 gün Marmaris körfez içerisinde, BİR KADIN YELKEN ÖĞRETMENİNDEN 2 gün yelken eğitimi aldı.
Sonuç: "mükemmel;"
Yaşşayın siz be😊 diyorum ben de eşler bana gelsin ne zaman olursa diye.. aman haa öyle ücret falan değil amaç.. yüzü gülsün denizi sevsin en büyük ödül bana..

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

*

C. G.

« Yanıtla #103 : Temmuz 09, 2017, 11:41:15 »
Bu da bir yontem olabilir.

*

F. B. D.

« Yanıtla #104 : Temmuz 09, 2017, 13:12:02 »

[/quote]
Yaşşayın siz be😊 diyorum ben de eşler bana gelsin ne zaman olursa diye.. aman haa öyle ücret falan değil amaç.. yüzü gülsün denizi sevsin en büyük ödül bana..

Dilek Korsan'ım, geçen sene ilk kez teknelenip, denize çıktık.
Eşimle ilk baş başa seyrimiz, Kadırga (Marmaris) dan  Söğüt'e (orsa) seyirdi, hiç rahatsız olmadı çünkü farkında değildi!
daha sonra, teknenin yelken seyrinde yattığını fark etti ve bu nedenle "devrilebileceğimizi" düşünmeye başladı!
 Onu, hiç kırmadım! Anlattım, açıkladım ama ısrar etmedim!
3 saatte alacağımız yolu bazen yelkenle 8 saatte aldık, bazen gereksiz motorla seyir yaptık.
Anne, baba, eş, abi ya da kardeş "eğitmenlik" yapamaz, verimli olmaz!
Geçen sene çok çektim ama ağzımı açmadım! Haklı olan eşimdi!
Bu sene, seyre çıkmadan, Gökova yelken kulübünden yardım istedim; Neslihan Hoca'ya yönlendirdiler.
2 gün Marmaris Körfez'de yelken eğitimi, eşim artık orsa seyirde teknenin devrilmeyeceğini biliyor. Neslihan Hoca, mütemadiyen hayır dualarıma maruz!
Hayat arkadaşlarımzın denizde yaşadığı tedirginlikten, aslında "genelde" sanırım biz erkekler sorumluyuz.

[/quote]