0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aziz korsanımBana göre önemli bir şeyden bahsetmişsin bende Win ce işletim sistemi kullanan araba navigasyon aleti kullanıyorum.Şu yaptığınız işi biraz daha detaylı vede bilmiyenin anlıyacagı tarzda yazarmısınız lütfen.Saygılar
ben ağaçların yosunlu tarafı na bakarım, o taraf güneydir.
ben ağaçların yosunlu tarafı na bakarım, o taraf güneydir. bide karıncaların yuvalarının kapısına bakarım.o tarafta güneydir malum.akşamsa kutup yıldızına bakarım, orası kuzey dir.hiç birini bulamazsam bi tarafa doğru giderim,sonunda deniz biter.yaklaşınca karşıma biri çıkar, ona sorarım.her tarafı kara olan bir denizdeyiz.bi tarafa doğru gittin mi sonunda karayı bulursun.no panic kuşum abartmayın kasmayın.basit bir telefonla bile yolunuzu bulabilirsiniz artık.amerika cipies leri karartmasın yeter.her şekilde güvenli alet edavat var alemde. olmadı aç turkcel e sor, nerdeyim ben diye? söyleyiversinler sana.hadi bu güzelliği de unutmayın.öptüm baaay..
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapben ağaçların yosunlu tarafı na bakarım, o taraf güneydir. Emin misin? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap