0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok güzel bir deneyim ve çok iyi bir eğitim. Anlatım da harika. Çok teşekkürler.Ama yine de marinada tekneyi yanaştırırken palamar botu çağırıyorsundur. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBen hep çağırıyorum. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
İlhan korsan anlatımınıza sağlık gece yarısı yazınızı soluksuz okudum Hakan bu tecrübe denemeye değer profesyonel liginde nefes almak ve o anı yaşamak ayrı bir duygu bence
İlhan korsanım teşekkürler vede tebrikler. Genç olsam hemen katılmak için müracaat ederdim. Bu deneyimden sonra bizim denizler size herhalde havuz geliyordur.
İlhan korsan,Mükemmel bir deneyim, kıskanmamak elde değil.Detaylı paylaşımınız için çok teşekkürler....Bu deneyim Ge-Ko sunum toplantılarında paylaşılabilir diye düşünüyorum. (İzmirden gelemesek de)Zafer Korsan, ne dersiniz ?
Sevgili İlhan korsanım..Müthiş bir macera..Devamını bekliyoruz.Ancaakkk..2012 deki Hale Dere'den çok önce bu yarışlara katılan ilginç bir profil daha var. Gözden kaçmasın istedim..49 yaşında bir patoloji profesörü olan Esin Karaa, bu yarışlara katılan bir Türk kadını olarak, oldukça ilgi çekici bir öykünün kahramanı olmuştu.Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBendenizde o zamanlar Naviga dergisinde (2009 nisan) "olağan insanların olağanüstü deniz maceraları"adlı bir dizi ropörtaj yapmaktaydım. Yayınlamıştım bu harika kadının hikayesini..Sizi görünce hatırlatayım dedim. Hem Esin hanımı da hatırlayalım istedim..