0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tiryaki, tabi ki bir maliyet.. Ancak bende Ömerin verdiği büyük bir yelkenlinin mizana direği için biçilmiş Valena yelken var. Devasa bir şey. Önmer'e lazım değilmiş bana verdiydi. Ancak benim için çok büyük. Şöyle ki sadece tek bir yelkenden benim tüm yelkenler çıkar . O derece yani. Yeniden biçilirmi, uygun olur mu bilmiyorum. Ancak Sapasağlam bir yelken. Rengi Turuncu. İlgini çeker ise gönderebilirim.
Tırhandil aşk'tır.Tekne gibi teknedir. Hiç anlamayan birisi bile görünce anlam veremediği duygular hisseder.İçindeyken teknenin yaşadığını hissedersiniz. Seyirdeyken sizinle konuşur, yağmur'da sesi ve kokusu ile kendinizi senfoniler eşliğinde cennet bahçesinde hissedersiniz.Randa armalısı pek güzel durur.Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
...Birgün büyük ihtimal tırhandil üzerine bir kitap yazacağım. O kadar söyleyeyim. Tüm eziyetine karşın, her geçen gün daha bir artıyor hayranlığım.
Ben bu Yengeç'in formuna hastayım. İskele ve sancak bordalar suya son derece yakın olacak şekilde kıvrımlı, Kamara ise baş tarafa doğru yükselen bordanın hemen üstünde kalıyor.