0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

B. Ö.

Ynt: Kaş Günlüğü
« Yanıtla #405 : Şubat 02, 2016, 08:56:30 »
Teknemi oraya kadar getirmeyi dusunuyorum. Gecen hafta Dusseldorf Boat Show da Kas Setur Marina manageru, Tuncay bey ile tanistim, sart lar cok musait. Benim oraya kadar sadece 2 tatil uzeri rota dusunmem lazim.
*

C. E.

« Yanıtla #406 : Şubat 02, 2016, 09:29:53 »
Ondan sonra da "neden bütün şanssızlıklar benim başıma geliyor" diye düşünüyor.

Şu anda kaç kişinin nazar gücünün üzerine yoğunlaştığını biliyor musun?

*

H. T.

« Yanıtla #407 : Şubat 02, 2016, 10:27:38 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Ondan sonra da "neden bütün şanssızlıklar benim başıma geliyor" diye düşünüyor.

Şu anda kaç kişinin nazar gücünün üzerine yoğunlaştığını biliyor musun?
Burnumun ucuna bakarak kıçımı kaşıyorum:)

S/Y Yengeç Tırhandili

*

H. T.

« Yanıtla #408 : Şubat 02, 2016, 10:31:54 »
Burak korsanım, Kaş SETUR hala fiyat olarak cazip ve iyi de bir işletme. Sadece iki faktörü iyi düşünün derim. İlki Kaş cidden sapa bir yer, ulaşım bezdirebilir. İkincisi de palamarı çözdüğünüzde Gökova, Göcek vs gibi zengin bir portföyünüz olamayacak. Sezonluk uzun seyirler yapıp kışlama için düşünüyorsanız son derece uygun.

S/Y Yengeç Tırhandili

*

H. T.

« Yanıtla #409 : Nisan 25, 2016, 20:31:07 »
Sezon hazırlıkları sona yaklaştı. Hemen hemen bir aydır günde 8-9 saat çalışıyorum yine. Geçen sene yarım yamalak yapılan zımpara ve vernik işini en sonunda sil baştan yaptım. Artık teknenin tamamında vernik yerine 990 astar var.

Uzun zamandır gözümü tırmalayan tiklere de fena daldım. Sikaların da durumunu daha iyi anlayabilmek için üst güverteyi komple sildim. İki günümü aldı ama sonuç nefis. 30 yıllık tik hala canavar gibi maşallah Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Bugün ve yarın sikalar kısmen tamir görecek.

Geçen sene stabilite adına acil işler öncelikteydi. Bu sene artık görünüşe geldi sıra Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Bir kaç güne kadar kozmetik işler bitiyor. Tek temennim sızıntı sorununu artık çözebilmiş olmak...

Sırada bitmek bilmeyen titreşim sorunun çözümü için pervaneyi söküp İstanbul'un yolunu tutmak var bakalım Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

O da hallolunca ver elini bir yerler...

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

H. A.

« Yanıtla #410 : Nisan 25, 2016, 20:40:17 »
Hakan korsanım kolaygelsin, Yengeç güzel gözüküyor.
*

H. T.

« Yanıtla #411 : Nisan 25, 2016, 20:45:58 »
Hakan korsanım kolaygelsin, Yengeç güzel gözüküyor.

Gittikçe güzelleşiyor haspam Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

Ö. T.

« Yanıtla #412 : Nisan 25, 2016, 23:05:58 »
Maşallah biblo gibi olmuş, eline sağlık.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

H. T.

« Yanıtla #413 : Nisan 25, 2016, 23:18:20 »
Maşallah biblo gibi olmuş, eline sağlık.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Sağolasın. Oluyor yavaş yavaş.
*

G. A.

« Yanıtla #414 : Nisan 26, 2016, 11:16:09 »
Kolay Gelsin,:)
İnsanlık tarihi kadar eskidir bu ''zımpara''işi
öyle ya yontma taş devri,tekerleğin bulunması ...
taaki günümüz,uzay çağı hala yok tiklerin zımparası,ahşapların zımparası v.s ,v.s
ilal ebet de İnsanlığın belası olacaktır zımpara meselesi.
hani Kürek Mahkumları varmış ya
ulen diyordum,hep zımpara yaparken
Zımpara Mahkumları da vardır da kesin de tarih yazmamış
Bir an kendim yapmışım gibi hissettim.
Bilirim zordur.
Eline sağlık:))

*

D. Y.

« Yanıtla #415 : Nisan 26, 2016, 11:22:20 »
Hakan Korsan kolay gelsin,
yıllarca Teos ta keyifle seyretmiştik. Baş tarafta papağını ile...
Keyifli bir yaz geçirmenizi dilerim..
*

M. A.

« Yanıtla #416 : Nisan 26, 2016, 11:35:27 »
Elinize sağlık; anlaşılan çok keyifli bir sezon sizi bekliyor   Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

H. T.

« Yanıtla #417 : Nisan 26, 2016, 23:13:19 »
Kolay Gelsin,:)
İnsanlık tarihi kadar eskidir bu ''zımpara''işi
öyle ya yontma taş devri,tekerleğin bulunması ...
taaki günümüz,uzay çağı hala yok tiklerin zımparası,ahşapların zımparası v.s ,v.s
ilal ebet de İnsanlığın belası olacaktır zımpara meselesi.
hani Kürek Mahkumları varmış ya
ulen diyordum,hep zımpara yaparken
Zımpara Mahkumları da vardır da kesin de tarih yazmamış
Bir an kendim yapmışım gibi hissettim.
Bilirim zordur.
Eline sağlık:))

Acıtmıyor artık. Yürümek, nefes almak gibi bir şey oldu Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Hakan Korsan kolay gelsin,
yıllarca Teos ta keyifle seyretmiştik. Baş tarafta papağını ile...
Keyifli bir yaz geçirmenizi dilerim..

Şimdi de Kaş'ın süsü oldu. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Bu arada Ali abi de (eski sahibi) buraya yerleşti Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Elinize sağlık; anlaşılan çok keyifli bir sezon sizi bekliyor   Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Öyle umuyorum. Teşekkürler Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

E. B.

« Yanıtla #418 : Nisan 27, 2016, 01:05:50 »
Yok anladım sen mazoşistsin.

(Bu arada mazoşist deyince sanırım çoğumuz bu ismin nereden geldiğini bilmez. Mazost ,Ukrayna'nın Liviv şehrinde 1800 lü yıllarda yaşamış bir arkadaşımız.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Ergen yaşlarda teyzesine aşık oluyor. Teyze de teyze yani hem güzel hem hafifmeşrep . Mazost , teyzesini sevgilileri ile birlikteyken gözetlemeye başlıyor. Bir süre sonra teyze durumu fark edip, bu Mazost 'u kendisini gözetlerken yakalayıp bir güzel pataklıyor. Teyze , bu dayaktan sonra daha böyle bir sıkıntı yaşanmayacağını düşünürken tam tersi oluyor. Gözetlemeler daha aleni, ve yakalanmak ve dayak yemek üzere artıyor. Sonunda bakıyorlar olacak gibi değil dayak manyağı olmuş Mazost 'u psikologa götürüyor  teyze.

Doktor Mazost'u muayene ediyor ve çocuğun acı çekmekten zevk aldığını görüyor. O güne kadar böyle bir psikolojik hastalık bilinmediğinden doktor hastalığın adını Mazoşizim olarak adlandırıyor .. )

Yani demem o ki senin Yengeç ile aşkın bu acı çekme temesına dayalı. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Zımpara 'da zor olan eski sertleşmiş verniği sökmek. Yoksa ham ahşabı zımparalamak zor değil. Vernik yerine yağ önerdim ama anlaşılan senin hoşuna gitmedi. Ömer söylediğinde başta bende isteksizdim. Sonra kullanmaya başladıkça hem faydasını hem kolaylığı yüzünden vazgeçilmez oldu. Yağ ahşaptan uçtuğundan iki üç ayda bir bir üstübü ile yeniden silmek gerekiyor. Hafif kararma olan yerleri de çok ince bir zımpara ile hafifçe ovalayıp , yeniden yağlıyorsun. Her sezon zımpara derdi de bitiyor böylece.

Sen her yazdığında ben de bunu yazıyorum. Yanlış anlama . Bu sayede bu yağ ile ilgili bilmeyenleri de bilgilendirmiş oluyoruz.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

B. B.

« Yanıtla #419 : Nisan 27, 2016, 02:19:41 »
Liviv doğru,  gerisi yanlış.