Devam devam.... uskumru buldum yem yaptım bırakmaya...
Kaptanımız Engin Deniz çok tecrübeli, iyi bir iletişimimiz var.
Bugün 2.30 saatlik orsa eğitimimizde beni Osman la tanıştırdı. Benim dümen zayıf. Tekne içi hareketlilik iyi, hanım dümende benden başarılı. Öyle de olması çok iyi:)
Bakalım alışıcaz.
Bozukkale süpermiş.
İskelede yerimize yanaştık. Sancağımızda oceanis 50 iskelemize de bir 52.8 yanaştı. Kaldık arada. Bordalar yüksek... Birinde Hollanda lı genç çoçuklar var. Ben yaşlarda. Kaptan yok. Helal olsun dedim içinden. Çok zaman kaybetmişiz.
Hava sağlam...
Dünkü dayaktan sonra bugün orsa da iyice yorulduk.
Su kahve için restauranta gittik.
Sonra döndük soğuk sandviç yedik ikişer tane.
Yolda kaçan 3 palamuttan sonra strike proda değişikliğe gittim. Yarın 3 iğneli husky jerk taktım. Kaptan silikon kalamardan 3 lü köstek en sona 3 numara kaşık istedi. Aslında esas palamut takımı öyle olur ama strike Pro ilede güzel avlarım var. Ehhh zaten lambuka ile de gösterdi kendini.
Kaptanı kırmam yarın sabah kahvaltıda hazırlarım takımları.
Dün akşamdan darbeli olunca bu gece pas geçtim. Mezeler ehhh ama ahtapot ızgara iyidi.
Bizim lambukayıda usta çok güzel yapmış. Kızlar parmaklarını yedi.
Akşam bir İtalyan yönetmenle havayı konuştuk. Windguru dedim. Paralı değilse işe yaramaz dedi. Sonradan öğrendim teknesi Swan... Lambuka dan çiğ balık yapmış. Poseidon'u açtık baktık. Salı ve Çarşamba 30 hava veriyor windguru. WİND Finder 3-5 kont az gösteriyor.
Kaptan rahat... Bizde...
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız.
Üye Ol veya Giriş YapYarın yanaşma manevrası çalışıcaz.
Rota dirsekbükü... Kısmetse... Her an herşey olabilir.