0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

K. N. D.

Ynt: Eskişehir'de Korsan gemisi
« Yanıtla #15 : Ekim 13, 2009, 11:04:05 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
vay beeee,
muhteşem....
emeği ve fikri geçen herkese teşekkürler.....

Can-ı yürekten katılmamak elde değil..
*

N. B.

« Yanıtla #16 : Ekim 13, 2009, 11:59:07 »
Bi Eskişehir ve Büyükerşen lafıdır gidiyor.
No'lmuş yani? Bizim de İ. Melih'imiz var.

(Tüm Ankaralıları temsilen yazan korsan)

*

V. Ç.

« Yanıtla #17 : Ekim 13, 2009, 20:01:45 »
Aman Noyan korsanım, bir kıskançlık mı sezdim, yoksa ironik bir serzeniş mi!!!
Her ikisine de gerek yok benceliğin. Çünkü tüm sansasyon ve polemikler bir yana Ankara'da iyi gidiyor. Zaten bunu iyi de duyuruyor. Sonuçta Ankara başkentimiz olması nedeniyle aynı zamanda gözbebeğimizdir. Siyaseti ve dönen dolapları bir kenara koyarsak şehircilik konusunda gayet te başarılı görünüyor. Lakin benim altını çizmek istediğim husus şudur ki; Ankara kendinden beklendiği gibi sıralamada ilk sırayı koruyor. Yani şaşılacak bir durumu yok. Ancak Eskişehir tüm siyasi engellemeler rağmen kendinde beklenmeyen bir performans ile ikinci sıraya oturuyor olması. Biraz da memleketçilik yaparak bu hususun altını çizmektir amacımız. Kaldı ki en yakın komşuyuz, gençken her hafta bir Ankara ve bir Bursa yapmadan duramazdık... her iki komşu şehri de çok severim. Ankara'ya da nezdinizde selam olsun. Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Sevgili eski rektörüm ve şimdiki belediye başkanım sayın Yılmaz Büyükerşen'e gelince, bence hem üniversite hem şehir hem ülke için yaptıkları ile minnettarım. Hiç bir sansasyona bulaşmadan bu kadar iş yapmak... ayrıca kişiliğine de hayranım. Tükiyenin birçok yerindeki heykellerinin yanısıra Anıtkabir'deki Atatürk mumyası ile sanatına da hayranım... Belkide hayatım boyunca tanımadığım halde yaptığı işler ile en çok saygı duyduğum insanları sorsalar sanırım ikinci sıraya kendisi yerleşir. Sansasyonlardan uzak olduğundan yaptıkları ülke genelinde pek yankı bulmamakta olduğundan ancak konuya ilgisi olanlar tanır kendisini. Bence hakkında bir kitap falan yazılmalı ve gelecek nesillere örnek bir şahsiyet olarak tanıtılmalıdır. Allah uzun ömür versin ama bence ölmeden yapılmalı bu ve hayattayken tecrübelerinden faydalanılmalıdır.
Neyse bu kadar reklam yeter  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap durduk yere göç potansiyeli yaratmayayım, ilk fırsatta ben dönücem köyüme  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap   

*

m. b.

« Yanıtla #18 : Ekim 13, 2009, 23:33:57 »
İ. Melih'imiz var.

Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap   Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap        Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap       
*

N. B.

« Yanıtla #19 : Ekim 14, 2009, 00:37:32 »
Volkan Korsanım,
Kıskançlık olmaz bende ama "ironik bir serzeniş" ( ne olduğunu bilmesem de) o dediğinizden olabilir.
Daha çok imreniyorum diyebilirim. Neden bütün belediyelerimiz bu anlayışta değil diye de üzülüyorum.

Haber Türk biraz yıkama yağlama yapmış. Yazdıklarının çoğuna katılamıyorum.
Başta Ankara'nın pislik içinde olmasını yediremiyorum kendime.

Neyse fazla uzatmayayaım da Engerekonluk olmayayım Volkan Korsanım..
Şurda Bodrum veya Bozburun cihetlerine göçetmeye ne kaldı.

*

V. Ç.

« Yanıtla #20 : Ekim 14, 2009, 02:57:59 »
Alıntı
Neyse fazla uzatmayayaım da Engerekonluk olmayayım Volkan Korsanım..
  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Farkındaysanız bende hassas yazmaya çalıştım... Ankara'da iyidir, güzeldir, hoştur..., çoookkk haklısınız, Silivri'de güzel bir beldemiz ama ben de sizin gibi emekliliğimi daha güneyde geçirmeyi tercih ederim.
*

O. A.

« Yanıtla #21 : Ekim 14, 2009, 10:55:59 »
üj-bej gündür yoktum buralarda, ne kadder sevindim haşin moderatörümün başlığını görünce Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Tabii moderatörüm arasaydı misafir etmekten pek bi memnun olurdum (tüm korsanlar için geçerlidir)...

Eskişehir de turist(şimdilik yerli) otobüsleri dolaşıyor artık ve ben çok şaşırıyorum bu işe, 10-15 yıl öncesini düşündüğümde...

Hafta sonu Triye de dolaşırken köylü Hasan kardeş dedi ki Büyükerşen i bir dönem bize verseniz dünyada tanınır hale geliriz

Not okuyacak çok şey birikmiş, yoksa uzun uzun yazardım Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

M. Ç.

« Yanıtla #22 : Ekim 14, 2009, 11:27:25 »
Unurmuşum senin başlığı hemşerim korsanım, kusura bakma.

Yılda ikikez annemleri görüyoruz zaten birer gün, ilkokul arkadaşlarımı bile arayamıyorum maalesef gittiğimde...
*

O. A.

« Yanıtla #23 : Ekim 14, 2009, 11:59:13 »
Yok olurmu ööle şey moderatörüm. Zaten benim ki başlık değil ilk tanıtım mesajımın içindeydi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap .

Hem reklamın iyisi kötüsü olmaz hem de sürekli büyüyoruz, her katılan korsanımızın tüm eski mesajları okumasını beklemek çok mantıklı olmaz Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

C. D.

« Yanıtla #24 : Ekim 14, 2009, 15:22:03 »
Eşim Anadolu Üniv.Okurken 4 yıl boyunca baş döndürücü değişimi yaşama fırsatım olmuştu.
*

U. U.

« Yanıtla #25 : Ekim 15, 2009, 20:42:07 »
Nereden nereye Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap,
Porsuk hemen her yıl taşardı.Eskişehirin kaderi gibiydi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap.Nuribeyin çiftliğinde ve cıhar denilen biryerlerde(b..lu Porsukta)yüzerdik ve babamızdan dayak bile yediğimiz olurdu Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap.
Şimdi ise babaları çocuklarını yüzdürmeye Porsuk kenarına plaja götürüyor.Breeh,breeh,ne güzelikler,bunları gerçekleştirenlerin elleri öpülür Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap.

Çetoya not:Erşen hoca havuz yapıp kalyonu içine koymuş,gayet güzel olmuş.Ben ''yaşlılıkta,bahçeye havuz yapıp içine Far Out'u koyacağım ve de içinde yaşayacağım!!deyince neden gülüyorsunuz he,de bakayım şinci,yaaa Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap.
*

m.

« Yanıtla #26 : Ekim 24, 2009, 18:29:51 »
Eskişehirle ilgili bir slayt gösterisi.... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap