0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

m.

Ynt: Dünyayı Gezen En Genç Kaptan Olabilir
« Yanıtla #30 : Ekim 22, 2009, 19:02:23 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Ama Mehmet Sütçü Korsan'a katılamıyorum...
Ne olur yani fotojenik fotoğraflar çekildiyse ve çocuklar gençler bu "fıstık" gibi kızın peşine takılıp denize açılsalar?
Hani biz denize açılmayı mümkün mertebe yaygınlaştırmak isteyen bir grup değil miyiz?
İster bir "kızın" peşinden giderler, ister "yaşlı bir balıkçının"...

Hangisi doğru?
Kim karar verir?

Tabii ki benim içinde tamam Korsanım...
Amma velâkin bu gençler
"Huleyn bu fıstığın arkasından gidecez  derken telef  uluyoduk. De get nereye giderse gitsin. Bi daa gidersem ne olayım bööööğhhh" demesinler  demek istemiştim... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Hani bi fıkra vardı... Cehennemin reklamı ile ilgili... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
O hesap...
Ama reklamın iyisi kötüsü olmaz da dense de en iyisi bilinçli ve bilgili denize çıkarmak gençleri...
Kulüp günlerimde, yeni başlayan gençlerde en az 3 de 1 inde fire veriliyordu...Özellikle kız çocuklarında bu oran daha yüksek... Yüzme bildikleri halde devam edemiyorlardı.... 

*

E. Ö.

« Yanıtla #31 : Ekim 23, 2009, 00:45:25 »
kendiniifadeedemeyenkorzan Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

G. G.

« Yanıtla #32 : Ekim 23, 2009, 09:21:05 »
Valla sevgili arkadaşlar önemli olan denize denizciliğe sahip çıkılması ...burda kızın fotomodelliğine değilde bu işi yapacak olması ve ailesinin bu işi yapması için destekliyor olması önemli bence ..Ben 6 yaşındaki oğlumu optimist yapması için desteklediğimde başta ailem ve arkadaşlarım benim yanlış yolda olduğumu oğlumun bu işten zarar göreceğini söylediler..Şimdi oğlum 9 yaşında ve ilerliyor..Arkadaşlar bırakalım önyargıları çocuklarımızı ..gençlerimizi destekleyelim ...Denizlerimizi sevelim