0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

    Z. G.

Bu iş iki ucu çamurlu değinek .

Hazır donanımlı alınca da donanım eski olacak , ve ömürlü olan malzeme ne kadar daha hizmet verecek .


*

    S. Ş.

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bu iş iki ucu çamurlu değinek .

Hazır donanımlı alınca da donanım eski olacak , ve ömürlü olan malzeme ne kadar daha hizmet verecek .

ilaveten

donanımların performansından da emin olmak lazım. su yapıcı ,generator, klima düzenli bakım gerektiren şeyler...

Gerekmeyen seylerle donatmak yada donatılmışını almak zaten kahrı bela bisey...durmuyor ki yerinde hadi bak bana diyor  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Haziran 10, 2019, 16:37:13 Gönderen: Semih Sener »


*

    H. A.

Hazır donanımlı alırsanız bunları kim monte etmiş, montajlar uygun yapılmışmı, malzeme iyi kalitelimi yoksa başınıza bela, atsan atılmaz, satsan satılmaz cinsi bir şeylermi. Semih korsanın dediği gibi tekneyle birlikte derdinidemi alıyorsunuz. Bu konu gerçekten çok önemli. Sonradan uygunsuz monte edilen baş pervane nedeniyle batan tekneleri biliyoruz.
Buna karşın öyle donanımlı teknelerde varki sizin o malzemeleri, o ustaları araştırıp bulmaya vaktiniz yetmez. Daha iyisi yok.
Netice gözünü açacaksın, sen anlamıyorsan bir bilene soracaksın, camiadaki tekneleri genelde iyi bilenler vardır, onlardan akıl alacaksın vs.
Örneğin geçtiğimiz aylarda bir korsan kardeşimizin teknesini bir başka korsan'a aldık. Alan korsan tekneyi tanımıyordu ama tanıyan bizler kefil olduk, israrcı olduk ve aldırdık. Alan Şimdi bize dua ediyor. Son söz CAMİADA HER TEKNEYİ BİR BİLEN VARDIR