0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

M. Ö.

Ynt: Deniz beni çağırıyor mu acaba ?
« Yanıtla #180 : Mayıs 17, 2015, 23:37:14 »
Gidin birde bizim bacanaktan dinleyin bunlarin nasil kisiler oldugunu.
*

M. Ö.

« Yanıtla #181 : Mayıs 17, 2015, 23:40:17 »
Sonra yok betonmus yok ameleymis.

*

M. Ö.

« Yanıtla #182 : Mayıs 17, 2015, 23:46:07 »
Tekrar ediyorum konuyla ilgisiz seyler silinirse cok sevinirim.
Moderasyona rica.
Konu deniz ve tekne yapimi.
Eger silerseniz birdaha cevapda vermiycem satışmalara soz.
« Son Düzenleme: Mayıs 17, 2015, 23:49:21 Gönderen: Murat Özturgut »

*

H. D.

« Yanıtla #183 : Mayıs 18, 2015, 00:28:21 »
Arkadaşlar  lütfen yardım edin !!!! okudukça kafam daha çok karışıyor,deniz beni çağırıyor ile adları anılmayan bayanların alakası nedir,kimdir bu bayanlar? banka gönderisi ile ne parası gitmiş? annesinin babası kimdir? kimi neden İzmire çağırıyorlar? giyim firması neden iflas etmiş? burada ifşaa edilene kadar neden bizim haberimiz olmadı?Boşanma mahkemesi nereden çıktı? bütün bunlar neden ve kime yazılıyor? biz neden okuyoruz? İMMMMDAAAAAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*

Ö. T.

« Yanıtla #184 : Mayıs 18, 2015, 00:49:22 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Arkadaşlar  lütfen yardım edin !!!! okudukça kafam daha çok karışıyor,deniz beni çağırıyor ile adları anılmayan bayanların alakası nedir,kimdir bu bayanlar? banka gönderisi ile ne parası gitmiş? annesinin babası kimdir? kimi neden İzmire çağırıyorlar? giyim firması neden iflas etmiş? burada ifşaa edilene kadar neden bizim haberimiz olmadı?Boşanma mahkemesi nereden çıktı? bütün bunlar neden ve kime yazılıyor? biz neden okuyoruz? İMMMMDAAAAAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hüseyin abi ,
anladığımı anlatayım sana ,eksik veya yanlış varsa Murat korsanım tamamlasın.
Murat korsanım vaktiyle kendi durumu da iyi iken, ailesi zengin İzmir Urlalı  bir kızı sever ve evlenirler.
Fakat bir müddet sonra işleri biraz kötü gider ve anladığımız kadarı ile  kötü niyetli ve paracı kayınvalidesi , iyi niyetli kocasını bile dinlemeyip damadı ile uğraşmaya başlar ve büyü dahil türlü numaralarla çifti ayırır.Mahkemeleri dahi etkiler.
Şu anda Murat korsanım bir tekne yapıp başını alıp açık denizlere gitmek ve hanımını hala sevmesine rağmen kayınvalidesinden uzaklaşmak istemekte. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bu niyetini gerçekleştirebilecek kendini geliştirebilecek en uygun ortam olarak bizi bulmuş durumda.
Kendisine ben şahsen teşekkür ediyorum bu samimiyeti için.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

H. D.

« Yanıtla #185 : Mayıs 18, 2015, 00:57:25 »
Öcal korsanım;Murat korsan ile daha evvelden tanışıklığınız mı var ki böyle acıklı bir şeyler yazmışsınız.
Peki kavgacı bayan kimdir burada işi nedir? burada bir işi varsa ismi niye yoktur?İflas eden firma ne alakadır?profilden gemi nasıl bir şeydir?
*

Ö. T.

« Yanıtla #186 : Mayıs 18, 2015, 01:35:30 »
Öcal korsanım;Murat korsan ile daha evvelden tanışıklığınız mı var ki böyle acıklı bir şeyler yazmışsınız.
Peki kavgacı bayan kimdir burada işi nedir? burada bir işi varsa ismi niye yoktur?İflas eden firma ne alakadır?profilden gemi nasıl bir şeydir?

Hüseyin korsanım aklımın erdiğini sırayla cevaplayayım müsaadenizle.
Kavgacı bayan kayınvalide. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Biz Murat korsanımla  sanki uzun yıllardır tanışıyor gibiyiz ,belkide önceki hayatımızda arkadaştık, aynı hisleri Cenk korsan da taşıyor. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Firma yı bilmiyorum ama bankadan bir kredi çekilmiş galiba Murat korsanımın alakalı olduğu bir firma için ama sonrasında ödeme güçlüğü olunca banka problem çıkarmış ve kayınvalide bunu fırsat saymış sevenleri ayırmak için. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Geminin omurgası profilden niçin olmasın ,hatta  hasır telden gövde formu ve  kaplama malzemesi de beton güzel olur.(Dedim ama beni yanlış anladı Murat korsan  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap)
Bizler birgün Murat korsanımı da alıp Urlaya gelip o kayınvalideyi bulup hesap soracağız eğer Murat korsan onaylarsa. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Durum bizim bildiğimizce budur ,daha detaylı bilgiyi Murat korsan isterse verecektir.
Selam ve saygılarımla ,

*

H. D.

« Yanıtla #187 : Mayıs 18, 2015, 01:40:30 »
Öcal korsanım bu kadar müneccimlik yeter.Benim olmayan aklım ısındı,su kaynattı,karıştı gitttttiiiiiiii.Ben oyundan çıkıyorum
*

Ö. T.

« Yanıtla #188 : Mayıs 18, 2015, 01:43:51 »
Öcal korsanım bu kadar müneccimlik yeter.Benim olmayan aklım ısındı,su kaynattı,karıştı gitttttiiiiiiii.Ben oyundan çıkıyorum

Siz nasıl arzu ederseniz ,bizden daha tecrübelisiniz ve  iyisini bilirsiniz Hüseyin korsanım.
Saygılar ,
*

M. İ.

« Yanıtla #189 : Mayıs 18, 2015, 08:48:26 »
"Moderatöre rapor et"  butonunun yanına "Atom bombası at" butonu yapılabilirse ben burada kullanmak istiyorum.
*

C. G.

« Yanıtla #190 : Mayıs 18, 2015, 09:50:46 »
Huseyin Abi,

Murat Ozturgut candir, deniz sevdalisidir, deniz bilginidir.

Denizler onu cagirdigi halde bugun denizlerden uzak yasiyorsa hain kayinvalide yuzundendir hayati film gibidir.

Biz onunla sanki cok eskiden (Ocal Korsan da) tanisiyoruz sanki ama cok eskiden,

belki nuh tufaninda belkide bir kadirgada forsaydik,

Onun basina gelenler su anda Ankara da yasamasina neden oldu.

Bunun heabi mutlaka sorumlulardan sorulacak

Urla da yasayan hainler gunlerini gorecek hersey para degil.
« Son Düzenleme: Mayıs 18, 2015, 09:52:59 Gönderen: Cenk Gürsel »
*

Ş. K.

« Yanıtla #191 : Mayıs 18, 2015, 10:01:10 »
Huseyin Abi,

Murat Ozturgut candir, deniz sevdalisidir, deniz bilginidir.

Denizler onu cagirdigi halde bugun denizlerden uzak yasiyorsa hain kayinvalide yuzundendir hayati film gibidir.

Biz onunla sanki cok eskiden (Ocal Korsan da) tanisiyoruz sanki ama cok eskiden,

belki nuh tufaninda belkide bir kadirgada forsaydik,

Onun basina gelenler su anda Ankara da yasamasina neden oldu.

Bunun heabi mutlaka sorumlulardan sorulacak

Urla da yasayan hainler gunlerini gorecek hersey para degil.
Helal sana Cenk korsan İşte benim Abimmmm!
*

M. Ö.

« Yanıtla #192 : Mayıs 18, 2015, 13:34:50 »
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Banane milletden ne yaparlarsa yapsinlar benden uzak olsunlar.
İntikam benim tarzim degil.
İntikam pesinde yanip tutusan mesaj gonderen bir kadin biliyorum ama.
Buyuculerde dolasan bir bir kadin.
Face arkadaslarima hakkimda yalan soyleyen bir kadin.
*

M. Ö.

« Yanıtla #193 : Mayıs 18, 2015, 13:40:06 »
Bir hatun bulupda evlendirelim diyeceginize laga luga yapıyonuz.
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Ama sarisin mavi gozlu 1.70 ustu ince iki dil bilen 20 25 yaslarinda birini ariyorum.
Narin citi pıtı. Goren duyanlarin muracaata bildirmleri rica olunur. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

Ş. K.

« Yanıtla #194 : Mayıs 18, 2015, 13:43:57 »
İhale sende  kaldı Cenk korsanım Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap