0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar lütfen yardım edin !!!! okudukça kafam daha çok karışıyor,deniz beni çağırıyor ile adları anılmayan bayanların alakası nedir,kimdir bu bayanlar? banka gönderisi ile ne parası gitmiş? annesinin babası kimdir? kimi neden İzmire çağırıyorlar? giyim firması neden iflas etmiş? burada ifşaa edilene kadar neden bizim haberimiz olmadı?Boşanma mahkemesi nereden çıktı? bütün bunlar neden ve kime yazılıyor? biz neden okuyoruz? İMMMMDAAAAAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Öcal korsanım;Murat korsan ile daha evvelden tanışıklığınız mı var ki böyle acıklı bir şeyler yazmışsınız.Peki kavgacı bayan kimdir burada işi nedir? burada bir işi varsa ismi niye yoktur?İflas eden firma ne alakadır?profilden gemi nasıl bir şeydir?
Öcal korsanım bu kadar müneccimlik yeter.Benim olmayan aklım ısındı,su kaynattı,karıştı gitttttiiiiiiii.Ben oyundan çıkıyorum
Huseyin Abi,Murat Ozturgut candir, deniz sevdalisidir, deniz bilginidir.Denizler onu cagirdigi halde bugun denizlerden uzak yasiyorsa hain kayinvalide yuzundendir hayati film gibidir.Biz onunla sanki cok eskiden (Ocal Korsan da) tanisiyoruz sanki ama cok eskiden, belki nuh tufaninda belkide bir kadirgada forsaydik,Onun basina gelenler su anda Ankara da yasamasina neden oldu.Bunun heabi mutlaka sorumlulardan sorulacakUrla da yasayan hainler gunlerini gorecek hersey para degil.