0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi o bizim eski dayinin tanidigi.Ben ne dayiya birsey diyorum ne eski babaya.İyi insanlar. Ama ne duyuyor ne soyleniyorsa hakkimda yalan.Birinin kardesi birinin kocasi ne yapsinlar Ama bende kendimi dusunmek zorundayim.Yok beton yapacakmisimda amele istemezmiste.Beni bir kez gordumu acaba ?Bir cayimi ictimi acaba ?
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapAbi o bizim eski dayinin tanidigi.Ben ne dayiya birsey diyorum ne eski babaya.İyi insanlar. Ama ne duyuyor ne soyleniyorsa hakkimda yalan.Birinin kardesi birinin kocasi ne yapsinlar Ama bende kendimi dusunmek zorundayim.Yok beton yapacakmisimda amele istemezmiste.Beni bir kez gordumu acaba ?Bir cayimi ictimi acaba ?Omurga demir olursa beton tekne iyidir. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapİçecem çayını ankaraya gelince.
Bir catisma daha tatliya baglandi ne mutlu Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Etme bulma dunyasi iste,
Hadi diyelim yaptigim isler artik para kazandirmamaya basladı.Gelin yav ankaraya . Diyinki ne yapabiliriz. Yapabilecegimiz birsey varmi .Veya cagir izmire. Yok.Beni kapı kopegi yerine koy. NiyeHesapta zenginlerya.Cagirsada gitmezdim izmire o baska.Ama babanin isyerine giderdim.Bilmem kac ev dukkan vs vs sat sat sat yeEn son 80.000 borc bilmiyorum geride neleri var.Ha bu ara kadin malvarligi sorgusu yaptirmis.Beni begenmemis ondan bosanin diyormus.Hih simdi forumda rahatladi herkesde rahatladi.