0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

A. T.

Bozcaada dolaylarında GEKO var mı..?
« : Haziran 29, 2010, 23:07:27 »
Ben bu perşembe Geyikli-Bozcaada taraflarına gidiyorum (umarımmm) arkadaşlar.
Oralarda gezginimiz korsanımız var mıdır..?
*

T. N.

Ynt: Bozcaada dolaylarında GEKO var mı..?
« Yanıtla #1 : Haziran 30, 2010, 08:05:14 »
Sevgili Aycan,
Deluxe ve beş kişilik geko tayfası Perşembe akşamı Kalamıştan yola çıkarak Cuma akşamı Bozcaada'da olmayı planlıyor.
Cumartesi sabahı da Kuşadası'na doğru hareket edeceğiz.
Sevgiler

*

A. T.

« Yanıtla #2 : Haziran 30, 2010, 10:47:31 »
Heyooo... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Ben yarın sabah yola çıkıp Geyikli'ye gidiyorum. Yarın akşam anne-baba-kardeş ekibinin gönlünü alıp, cuma günü Bozcaada'ya geçmeyi planlıyorum. Cuma akşamı sizin rakı-balık kombinasyonu hangi mekanda olur acep Turhan Korsan'ım..? (Bak bak... "olacak mı" diye hiç sormuyorum bile, rezalete bak) Yoksa ben Deluxe ya da GEKO flamasını gördüğüm yere konuşlanayım mı Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

S. D.

« Yanıtla #3 : Haziran 30, 2010, 11:14:01 »
Turhan Ağabey,
Bu hanım çok güzel şarkı söylüyor.
Bir iki şarkı söyletmeden bırakmayın Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

G. U.

« Yanıtla #4 : Haziran 30, 2010, 15:45:03 »
temmuz da bozcaada da panayır var ona teknesiyle gidecek olan var mı? bozcada panayırı tarihi sanırım 24 temmuz idi?Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap?

teşekkür ederim, rüzgarınız bol olsun  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap (yelkenciler böyle derler değil mi, bisikletçiler pedalına kuvvet diyorlar da ordan Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

A. S.

« Yanıtla #5 : Haziran 30, 2010, 17:13:58 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Sevgili Aycan,
Deluxe ve beş kişilik geko tayfası Perşembe akşamı Kalamıştan yola çıkarak Cuma akşamı Bozcaada'da olmayı planlıyor.
Cumartesi sabahı da Kuşadası'na doğru hareket edeceğiz.
Sevgiler

Ctesi-pazar Foça da yarışlar varmış b isürü tekne gelecekmiş beni yerimden atıyorlar geçerken uğrayın isterseniz ılık rakımız taze balığımız olabilir