0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

R. E.

Çok güzel uyarılar, içten eleştiriler, samimi katkı önerileri...

Telefondan foruma yazma güçlüğü, whatsapp benzeri mecraların kolaylığı ve kolaycılığı, forumda arama yapmaya üşenme.....

Sonuç hepimizin aleyhine işlemeye başlayan bir süreç.. Dilerim güzel sonuçlanır.

Dayanışmak, yardımlaşma ile servis hizmeti beklemek arasındaki ayrımı aklımızda tutmamız gerekiyor..

*

Ö. Ö.

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Acaba forum'u cep telefonlarından rahatlıkla kullanılabilmesini sağlamak, veya forumun altyapısını günümüz teknolojisine göre geliştirilmiş bir sisteme taşısak bir çözüm olmaz mı?
Tapatalkın çok basit versiyonunu yapmaya çalıştım ama SMF forum yazılımının güvenlik özellikleri nedeniyle beceremedim. O işlerden anlayan biri kolay yapar sanırım.

Özgür (mobil tapatalk)

*

B. T.

Aralık gibi hatırlayalım konuyu, Hakan Korsanım.
Detayına gireriz 😀

*

S. D.

Acaba forum'u cep telefonlarından rahatlıkla kullanılabilmesini sağlamak, veya forumun altyapısını günümüz teknolojisine göre geliştirilmiş bir sisteme taşısak bir çözüm olmaz mı?
Tapatalkın çok basit versiyonunu yapmaya çalıştım ama SMF forum yazılımının güvenlik özellikleri nedeniyle beceremedim. O işlerden anlayan biri kolay yapar sanırım.

Özgür (mobil tapatalk)

İlle de SMF ile devam edecek diye bir kaide yoksa, tüm forum verilerinin aktarımını da destekleyen çok daha modern bir platforma geçilebilir pekala. Misal Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap (aynı özelliklerle ücretsiz kullanılabiliyor)
*

Ö. Ö.

İlle de SMF ile devam edecek diye bir kaide yoksa, tüm forum verilerinin aktarımını da destekleyen çok daha modern bir platforma geçilebilir pekala. Misal Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap (aynı özelliklerle ücretsiz kullanılabiliyor)
Başka platforma geçiş zor olur ve tercih edilmez sanırım ama smf'nin mobil uyum modülleri var, yüklenirse forumu mobil webden kullanmak gayet kolaylaşıyor.

Özgür (mobil tapatalk)

*

S. D.

E varsa yüklesek? Bu konuda gözden kaçırdığımız, azımsadığımız bilinmeyen bir zorluk veya maliyet varsa belki bir sekilde imece usulü çözebiliriz.
*

Ö. Ö.

E varsa yüklesek? Bu konuda gözden kaçırdığımız, azımsadığımız bilinmeyen bir zorluk veya maliyet varsa belki bir sekilde imece usulü çözebiliriz.
Yok maliyetli bişey değil sanırım, mobil tema yükleniyor ama şimdi baktım, sanki yüklü gibi?
Daha önce webden bakınca karışık görünüyordu, büyütüp küçüktmek gerekiyordu ekranı, şimdi baktım, mobil uyumlu geliyor, sanırım yüklenmiş mobil tema. Hep tapatalk kullanmaktan farketmemişim.. :/

O zaman herkesi tekrar forumu kullanmaya davet ediyoruz, mobil webden girip kullanın efenim.

Bilgi kalıcı olsun, tüketim çağına kurban etmeyelim, forum ruhu ölmesin..

Özgür (mobil tapatalk)

*

S. D.

Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Bu arada ben de ara ara cep telefonumdan yaziyorum foruma, Turkce karakter kullanmadigim ve bol bol yazim hatasi yaptigim mesajlardan anlasilabilir Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Ancak acikcasi mobil uygulamalarin verdigi deneyimden oldukca uzak bir kullanimi var.

Mevcut sekli masaustu surumun kucuk ekrana sigdirilmis halinden otede degil ve mobil cihaz kullaniminin getirdigi kullanim aliskanliklarindan yola cikarak gelistirilmis bir cozum degil.

Herseyden once anlik bildirimler yok. Konulari taramak icin minicik menulerde parmakla dokunma talimi yapmak gerekiyor. Bazi seyler fazla kucuk bazilari fazla buyuk vb.

Anladigim kadariyla bir onceki haline gore ciddi bir gelisme katedilmis ancak bastan mobil dusunulerek gelistirilmis uygulamalara nazaran oldukca mesakkatli.

Ben hep kendi kendime sorarim, babam kullanir miydi diye, simdilik uzulerek hayir demek durumundayim.

Ama annem baska, o engel tanimaz Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

B. T.

Bu vesileyle: Bilişimci kaç korsanımız var ve kaçı aktif kod yazıyor?
*

S. D.

Bu vesileyle: Bilişimci kaç korsanımız var ve kaçı aktif kod yazıyor?

Behçet korsan, ben varım. Hem de Kaş'tayım, ne yapsak yazsak mı bir şeyler Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

B. T.

Abi, hem Kaş'tasın, hem bu saate kadar aramamışsın. Kara kaplıya aykırı değil mi bu? 😀 mutlaka gorüşelim. Telefon her zaman açık!
*

S. D.

Abi, hem Kaş'tasın, hem bu saate kadar aramamışsın. Kara kaplıya aykırı değil mi bu? 😀 mutlaka gorüşelim. Telefon her zaman açık!

Aykırı!