0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

T. A.

Nasılsa gecikme faizi veya cezasi yok. Ödemeyelim  mtv yi 1 sene ...30 bin tekne 1 yil odemezse ses getirir herhakde
*

H. T.

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Nasılsa gecikme faizi veya cezasi yok. Ödemeyelim  mtv yi 1 sene ...30 bin tekne 1 yil odemezse ses getirir herhakde

Tunç korsanım, bu tip eylemler aslında bana göre en etkili olanları. Fakat uygulamak çok zor. Bir kaç sene önce Fransa'da Cantona (eski futbolcu) bir öneri atmıştı ortaya. Yanlış hatırlamıyorsam bir gün boyunca herkesin bankadaki parasını çekmesi gibi bir şeydi. Sonuçları inanılmaz çarpıcı olabilecek bir fikirdi ama Fransa'da bile hayata geçemedi. Benzer bir öneriyi defalarca dalış merkezleri için gündeme getirmiştim; topluca yetki belgesi alınmaması şeklinde. Ne yazık ki onda da başarılı olamadım. Eğer bir şekilde becerebilsek hepsinden çok ses getirebilecek eylem aslında bu. Ama ödemeyen kısım küçük bir topluluk olursa da büyük fiyasko olması muhtemel...

*

T. A.

Fıkrada temelin ihtiyaç duyması gibi.....organize olmak lazım beyler:)))

*

K. E.

Arkadaşlar,
aşağıdaki gelişmeyi paylaşmak istedim.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Saygılarımla
*

M. D.

Kaan korsanım, benim gibi facebook hesabı olmayanlar göremiyorlar paylaştığınız linki Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

N. Y.

Kaan korsanın paylaştığı yazı buydu:

Hilmi Atilla Öz
Sayın Arkadaşlar,

Tanıdığınız ve kurulacak derneğimize kayıt olacak ve katkı verecek amatör denizcileri, önce kendileri ile görüşerek ve rızalarını alarak gruba katılmaya davet etmenizi diliyorum. İsteksiz olanlara lütfen ısrar etmeyiniz. Şu an itibariyle 25 kişi olduk. Dernek kuruluşunu 100 kişiyi geçtikten sonra gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Ancak bu sayı yukarıda çıkabilir, aşağıda inebilir. Neticede hepimiz marina fiyatlarından şikayetçiyiz ve çoğumuz için BİR HAYAT TARZI OLAN DENİZDE YAŞAM HAKKIMIZIN MARİNA FİYATLARI YÜZÜNDEN ELİMİZDEN ALINMASINA RIZA GÖSTERMİYORUZ. Bu nedenle bir araya geldik. Desteklerinizi bekliyoruz.

Saygılarımla,
Hilmi Atilla ÖZBANK
« Son Düzenleme: Mart 09, 2014, 00:20:41 Gönderen: Nedim Yıldız »
*

M. D.

Teşekkürler Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

K. E.

Mikail Korsanım,
Dıarıda olmam nedeniyle sorunuzu yeni gördüm,sağolsun Nedim Korsanım desteğini esirgememiş.Face book ta sanal ortamda şu an sıkı şekilde taslak tüzük maddeleri karşılıklı yazışarak görüşe açılmış durumda.İzlemek ve katkıda bulunmak yararlı olabilir.
Selam,Sevgi ve Saygıyla
*

M. D.

Kaan korsanım teşekkürler. Keşke facebook dışında bir alanda da bunu yapsalar haberdar olsak ..
Malum, yakında facebook'u kapatacaklar Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap