0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fikirlere saygı duyuyorum ancak kendimizi kısıtladıkça gücümüz azalır. Konuyu 9 metrenin altında ve sadece karaya alma yeri diye düşünürsek tüm amatör denizcileri değil sadece bir kısmını kapsarız, desteği az olacağı için çözümü de zor olur. Tekrarlıyorum: Büyük düşünmek zorundayız.
PRDD'nin kampanyasını bir mantık süzgecinden geçirdiğimizde başlığından amatör denizcilerin faydalanacağı bir rıhtım yapılmasını istedikleri sonucunu çıkartıyoruz. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapPRDD İzmir'de konuşlanan bir dernek olduğuna göre bu rıhtım Foçada da olabilir, Çeşmealtında da, Karşıyakada da hatta Pasaportta kendi binalarının önüne rıhtım yapmak için dahi imza topluyor olabilirler.Bu rıhtımdan bir grup amatör denizci faydalanacak mıdır? Şüphesiz evet... O halde desteklenmelidir. (<- Noktanın bold olmasına dikkat çekerim)ÖTV'yi, Mavi Kartı, Marinaların ücret politikalarını, sahil güvenliği, terkedilmiş tanker - bağlama kütüğü sorunsalını hep bir arada ele almaya kalkarsak dünya barışı isteyen güzellik kraliçesinden farkımız kalmaz.Dünya barışı şüphesiz denizcilik dahil pek çok sorunun çözümünü otomatikman getirecektir. Tüm insanlığı kapsar. Kimse hayır bu bana hitap etmiyor diyemez... Aşağıda katılmak isteyeceğiniz türde bir kampanyanın linkini veriyorum. Hem arkadaşlarınıza filan barış şiirleri gönderme imkanı veriyorlar, kesinlikle çok etkili ve tez zamanda sonuç alınabilecek bir çalışma. Gerçi 1988'de kurulmuşlar ama dünya barışını tesis etmeleri yakındır. Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Piri Reis denizcilik derneğinin Amatör denizcilerin temel sorununu ele alan kampanyasına şu ana kadar sadece 1080 kişi katılmış. neden bu ellibin lere ulaşmasın ki? sadece adımızı yazacağız. lütfen destek Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapPiri Reis denizcilik derneğinin Amatör denizcilerin temel sorununu ele alan kampanyasına şu ana kadar sadece 1080 kişi katılmış. neden bu ellibin lere ulaşmasın ki? sadece adımızı yazacağız. lütfen destek Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Şu an itibariyle kampanyaya katılan sayısı : 1132 kişi oldu Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Kendisine ; Amatör Denizci diyen herkezin desteklemesi gerekir Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Amaaa ; Ben Amatör Denizci değilim kardeşim, bana ne sizin probleminizden diyen PROFESYONEL' lere söyleyecek sözüm yok... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap