0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
idefix 42 TL'den ve taksitle satacağını söylüyor.Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Zafer korsanım, talep edenlerin bir listesi kitabevine verilir, onlarda kitabevinden indirimli olarak alabilir. Böylece siz akçeli işlere bulaşmamış olursunuz başınız ağrımaz, forum da da ticari amaçla kullanılıyor kavgasının önü peşinen kesilmiş olur.nasıfikirama Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapidefix 42 TL'den ve taksitle satacağını söylüyor.Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Ne yapılabilir bakacağım. Kitapevi mi ağır basar GeKo mu Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Zafer korsanım, sizi ticaret yapmakla suçlamadım ve suçlamıyorum. Ama daha önce yaşanmışları düşünürseniz... Sizin de böyle bir tartışmanın içine çekilmemeniz için yapılmış iyi niyetli bir öneri idi. Neyse... Böylece paranoyaklığım tescillenmiş oldu. Konu artık benim için kapanmıştır.
Zafer korsanım,Sizin düzenlemiş olduğunuz çok değerli toplantılara katılamayan bizler de bu kitaptan almak isteriz.Bir organizasyon yaparsanız mutlu oluruz.şimdiden teşekkürler1-Nurettin İşletici2-Atilla Serdar Erdoğan3. Mikail DAĞLAR
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapZafer korsanım,Sizin düzenlemiş olduğunuz çok değerli toplantılara katılamayan bizler de bu kitaptan almak isteriz.Bir organizasyon yaparsanız mutlu oluruz.şimdiden teşekkürler1-Nurettin İşletici2-Atilla Serdar Erdoğan3. Mikail DAĞLAR