0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

H. Z.

Ynt: Yaza Merhaba Şenliği - 1 Haziran
« Yanıtla #15 : Mayıs 29, 2008, 12:36:55 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Mesela hatun korsanlara çiçeklerden taçlar yapalım gelen taze yazı karşılamak üzere..

Ya ben Sivriye gelmesemmi acaba İclal sen erkek korsanlara beyaz tayt falanda giydirmeye kalkarsın şimdi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

İ. E. S.

« Yanıtla #16 : Mayıs 29, 2008, 13:19:28 »
Hakanım Korsanım sana beyaz yakışmaz bea  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Sana denizci havasında enine çizgili laciver beyaz tayt düşünüyorum enine çizgiler boyunu azıcık kısa gösterir fotoğraflarda uyumlu oluruz. Selvi boyum 158 cmden ibaret olduğundan uzunlarla fotoğraf çektirince çıkmıyorum çerçevenin alt kenarında kalıyorum o bakımdan Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

A. E.

« Yanıtla #17 : Mayıs 29, 2008, 13:28:40 »
Hakan, vakit varken kac kurtar kendini  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

T. N.

« Yanıtla #18 : Mayıs 29, 2008, 13:41:34 »
Bence de kaç ve kurtul yoksa tayt yerine pilili lacivert etek üstüne cizgili tişört ve kırmızı ponponlu denizci şapkasıyla pek bir hoş olursun
*

İ. E. S.

« Yanıtla #19 : Mayıs 29, 2008, 13:48:36 »
Ateş Bey Korsanım (temkinli yaklaşım)

Size de şöööle tekir desenli bir pelerin düşündüm.. Havalııı.. Boyundan tırnak şeklinde çıt çıtlarla tutturulmuş Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Yine Kedi'de iş var gelemem demiyeceksiniz umarım...

Sevgiler
iclal (ÜlenÇarkçıbaşılaraLafedipduruyozBeniForumdanAtmalarıYakındırDiyenKorsan)

*

H. Z.

« Yanıtla #20 : Mayıs 29, 2008, 13:52:23 »
Evet benim ctesi pazar işim vardı zaten gelmim en iyisi  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Ateş abi sende kaç kurtar canını Sivri adada şebek gibi gezinmektense Kedi'nin jelkotunu falan sökelim iş uyduralım kendimize yoksa yanarız,
*

İ. E. S.

« Yanıtla #21 : Mayıs 29, 2008, 14:11:16 »
Tamam tamam vazgeçtim ne giyerseniz giyin karışmıycam yeter ki gelin.

Amaaa... belkiii... Size de papatyalardan bir taç yapsak iyi durmaz mı? Hıı?  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Tamaaaaam konsept falan yooook.. Şakaaa.. Kaçmayın yaw...

*

A. E.

« Yanıtla #22 : Mayıs 29, 2008, 14:30:40 »
Ateş Bey Korsanım (temkinli yaklaşım)

Size de şöööle tekir desenli bir pelerin düşündüm.. Havalııı.. Boyundan tırnak şeklinde çıt çıtlarla tutturulmuş Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Yine Kedi'de iş var gelemem demiyeceksiniz umarım...

Sevgiler
iclal (ÜlenÇarkçıbaşılaraLafedipduruyozBeniForumdanAtmalarıYakındırDiyenKorsan)

Ben demistim bu isin sonu kotuye varacak diye. Korkarim sonunda Banu Alkan modeli leopar desenli mayoya baglicaz bu isi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

AtesK (ama yakismaz mi beee)
Evet benim ctesi pazar işim vardı zaten gelmim en iyisi  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Ateş abi sende kaç kurtar canını Sivri adada şebek gibi gezinmektense Kedi'nin jelkotunu falan sökelim iş uyduralım kendimize yoksa yanarız,
Direge bilem cikmaya raziyim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

İ. E. S.

« Yanıtla #23 : Mayıs 29, 2008, 15:45:15 »
Ooo hooo zaten kimseden ses çıkmıyodu bi de gelenleri de kaçırdık.. Kimse taze yaza merhaba konseptli parti olayını kaldıramadı..

Öhhm rahatsızlık verdiğim bütün korsanlardan özür diler hafta sonu elimin dilimin bağlanmasına ses çıkarmaacama söz veririm.

Ayrıcaaa size bağlanmadan önce o ellerimle güzel mezeler yapmaya da söz veriyorum. Hadi öpüşelim barışalım...

Hakan Z., Ateş Korsan... Şşşt geliyosunuz di mi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

A. E.

« Yanıtla #24 : Mayıs 29, 2008, 16:02:37 »
Leopar desenli mayo yoksa gelmem Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

F. B.

« Yanıtla #25 : Mayıs 29, 2008, 16:23:49 »
Sevgili forum çarkçıbaşıları.. Ben bir yöntem önermek istiyorum.. Hafta sonunda geçerli bir mazereti olmadan gelmeyenleri forumdan çıkaralım  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Zamanim olsa tekne ve korsan isimlerini yazacagim ama simdilik sadece genel tacizle yetiniyorum. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Gerekirse herkesi tek tek taciz edeceğimden hiç şüpheniz olmasın. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Eveeeeeet baska kimler geliyor  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

A. E.

« Yanıtla #26 : Mayıs 29, 2008, 16:38:33 »
Himmmm, bu Filiz korsanin dili cok uzadi    Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

AtesK (kayikta isler beni bekler  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap )
*

F. B.

« Yanıtla #27 : Mayıs 29, 2008, 17:26:31 »
Kayıkta bekleyen işlerin önem derecesi, mazeret komitesi tarafından değerlendirilip, konu gerekirse taciz komitesine devredilecektir Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

Y. Ö.

« Yanıtla #28 : Mayıs 29, 2008, 18:33:03 »
Ates, Hakan Erim, HakanZ, bunlar gelmezse ben de, UNUTURUM ve gelmem..Gelsem de aletleri UNUTURUM...Toplanamazsak bu hafta Sizleri bile UNUTURUM..Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Yok be alzheimer olsam bile sanırsam sizleri unutamam...Benim Gemim ve Kaptanım(Atilla Abi,Esperanza) burda değil, attaya gitti..Çıkış saatinizi öğrenir vegelip bir teknenin arkasında"Bot" taklidi yaparım..Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

H. E.

« Yanıtla #29 : Mayıs 29, 2008, 23:00:26 »
Ben katılamayacağım ama şunlardan hazzetmem, yapılan ortamları da sevmem;
-Ağızda kaşık içinde yumurta taşıma (bunun bir de suda kaşık içinde pinpon topuyla yüzme varyasyonu vardır)
-Çuval yarışı
-Halat çekme

Bunları yapanları martılar kovalaya, üstlerine yunuslar sıçraya  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Hakan Erim
(homursukorsanaözenenkorsanvekelimelerinilkharfleriniözelliklebüyükyazmayıpneyazılmışdiyeçözmeninzevkiniyaşatmayaçalışankorsan)