Giriş Yap
Kayıt Ol
Önceki
Sonraki
Giriş Yap
Bağlı kalma süresi:
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Giriş Yap
Kayıt Ol
Configuration
Boxed Container
Hide Carousel
Gezgin Korsan
Duyurular ve Organizasyonlar
Geziler, Yarışlar ve Diğer Etkinlikler
VİKO SEYİR NOTLARI
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa:
1
...
238
239
[
240
]
241
242
...
314
Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
C. A.
Ynt: VİKO SEYİR NOTLARI
«
Yanıtla #3585 :
Temmuz 04, 2014, 23:00:49 »
Selametle Vural korsan. Iyi haberlerini bekliyoruz.
V. P.
«
Yanıtla #3586 :
Temmuz 05, 2014, 22:19:11 »
İONİCA....
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız.
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Üye Ol
veya
Giriş Yap
V. P.
«
Yanıtla #3587 :
Temmuz 05, 2014, 22:21:38 »
Abbastian, biz yazmaya devam edelim.. Yazmak için herhangi bir koşul öne sürersen ağzına acı biber sürerim bak ona göre.....
MESSİNA'YA DOĞRU... MESSİNA...
Alışverişten sonra tekneye döndük. Bu arada Bir parantez açıp biraz İtalya'dan bahsedeyim....
Tekne giriş işlemleri bizim alışık olmadığımız derece large.. İtalya prosedürsüzlüğün cenneti diyebilirim. Yunanistan'dan sonra cennet gibi. Birincisi siz buradaki yetkililer için bir iş yükü olduğunuz bakımından sıkıcısınız. Bu yüzden sizle ilgilenmek ve uğraşmak istemiyorlar. Gelmişiniz, ülkeye girmişiniz, giriş yapmamışınız hiçbiri umurlarında değil. Kapıları hep kapalı zaten. Zile basıyor, megafondan konuşuyorsunuz, ardından oflaya poflaya birisi geliyor. Elli tane bahane buluyor işlem yapmamak için, ısrar ederseniz yapıyor.. Ben zile bastım, genç görevli kapalıyız dedi. Sen ne yapıyorsun o zaman burada dedim.. Tekrar kapalıyız dedi. Zaten yes ve no dan başka kelime bilmediğine eminim.. Birde closed...burada tanıştığım Fransıza ikinci günde, o da çok ısrar edince yapmışlar.. Ülkenin Sahil güvenlik ekibinde şu ana kadar karşılaştıklarımdan ingilizce bilene rastlamadım.. Sessiz film, yada pandomin yaparak anlaşıyorsunuz..
İtalyan bayrağım yoktu, burada kocaman bir Coat Guard ( sahil güvenlik) birliği var desem yeridir.. Gittim onlardan istedim.. Yok dediler.. Bayrak çekemiyorum ama dedim, bulunca çekersin dediler.. Nasıl yani koca koca botlar var, bana verecek bir bayrağınız yokmu dedim.. Valla yok dediler.. Sonra gençten biri ,aaa dur bir bakayım olacaktı galiba dedi ve inanın gelen bayrağı görünce gözlerim faltaşı gibi açıldı.. Bayramlarda çocuklara verilen, tahta saplı plastik bayraklar vardır ya aynen onun İtalyan şekli... ... Başlarım bayrağınıza dedim.. O saatten beri bayrak aramıyorum artık.
İtalya'da bence tekneler için en büyük sıkıntı, dümdüz bir toprak parçası. Hiçbir girinti, çıkıntı ve koy yok. Bu nedenle de demir yeri sıkıntısı var. Ya o berbat Marina'lara tonla para vereceksiniz, ki verseniz bile konumları dehşet kötü, yada hep yol alıp ilerleyeceksiniz. Yani öyle atayım şuraya bir demir, atlayayım mavi sulara olayı yok... Alarga çok ama çok sıkıntılı.. Abartmıyorum, tüm İtalya kıyıları olduğu gibi kumsal diyebilirim.. Açık denize bakan kumsal.. Aniden derinleşiyor. Demir atsanız dahi yüreğiniz ağzınızda , rahat edermisiniz bilmiyorum.. Ben edemem.. Fransızların keşfettiği birşey var. marinalara mesai saati bitiminden sonra girip, mesai başlamadan ayrılacaksınız, uyanık Fransız'ların çoğu böyle yapıyor. Marina personeli mesai bitince kapıları kitleyip gidiyor. Gel bağlan, sabahta çık git.. Ben Santa Maria 'da öyle yaptım..
Yemek kısmı çok ucuz. Vede çok keyifli. İçecek kısmı da öyle. Ancak kahve müptelası iseniz damak tadınızın hiç alışık olmadığı kahvelere razı olacaksınız, yada kahvenizi yanınızda getireceksiniz. Ben geçen seferden antrenmanlı olduğum içşn öyle yaptım...
Bunun dışında bence bizim ve Yunan sahillerinden sonra çok keyifli değil.. Sicilya 'yı bilmiyorum. Gideceğiz ve göreceğiz..
Evet yazımıza geri dönelim...
Tekneye döndük ve saat tam 2100 da halatları çözdük yola koyulduk. Gene gece seyri. Hiç durmadan Messina'ya oradan Sicilya'ya devam edeceğim. Yaklaşık 100 mile yakın yol. Messina'da karar vereceğim, Sicilya'nın kuzeyinden mi yoksa Güneyindenmi geçeyim. Birde keyfime soracağım, neresini istersin diye..
Bugün gece seyri çok sıkıntılı olacak. Neden derseniz, boğaza giren gemi tatfiğine gireceğim, uyanık olmalıyım. Öyle dün geceki gibi kestirmek zor görünüyor bu gece. Radarın alarmını 2 mile kurdum.. AİS ekranını açtım. AİS'İn güzel bir özelliği var, yada bendekinin, eğer bir gemi ile çatışma rotasında iseniz size alarm veriyor. Çifte alarmım oldu yani..
Kahve olmazsa olmazlardan.. Oğluşuma yaptırdım bu sefer. Nedense onun elinden yapılan kahve çok daha tatlı oluyor.. Oturduk oğluşumla ışıl ışıl yıldızlar altında dertleştik biraz. Baktım saat iki olmuş , sen yat, belki seni kaldırım dedim.. İkimizde uykusuz kalmayalım..
Hava nasıl derseniz, 5 knot hızında güneyli hava. Motora talim yine ...
Messina'ya 25 mil kala dev gemilerle karşılaşmaya başladım.. Ben daha kıyıdayım. Boğaza girmediğim, yada boğazı direk karşıdan karşıya geçmediğim sürece sorun yok.. Gemilerden başka yeni bir dert başladı.. Ufak teknelerin üzerinde kuvvetli ışıklarla sırtı çekmeye benzer birşeyler yapıyorlar.. Vede oldukça fazla tekne var., şimdi vir de bunlarla köşe kapmaca oynamaya başladım..
Sabah gün ağardı.. Gece Messina'dan geçip batıya yol almanın beni zorlayacağını düşündüm.. Çinkü Akdeniz'de hava genelde batılı esiyor. Bunun yerine, messinanın güneyine geçip devam edersem yine bir nevi yokuş aşağı gideceğimden eğer rüzgar yakalarsam daha ketifli bir seyir olacağını düşündüm. Ve keyfime de sordum oda stnı şeyi söyledi.. Abbastian'a sordum.. Sen bilirsin dedi.. Ama yinede kararsız kararsız Messina boğazına girmeye başladım..Tam Messina boğazının güney başlangıç ucunda iken rotayı bana bir vahi geldi ve rotayı aniden Sicilya'nın güneyine çevirdim.. Gözümede haritada bir yer kestirdim.. ...... Yaklaşık 20 mil daha yolum var.. Bu 20 milide yaparsam 100 mili geçmiş olacağım, yaklaşık aralıksız 20 saate yakın da seyir yapmış olacağım. Ama köpekleri bir rahatlatayım dedim ve ilk bulduğum kumdala yanaşıp saldım denize ikisinide, gittiler tuvaletlerini yapıp tekrar tekneye geri döndüler... Yola devam.. Rüzgar yine yok...
Saat 1000 gibi oğlan kalktı, boğazı genişte olsa karşıdan karşıya geçeceğim için gemilerle köşe kapmaca oynayarak geçişi tamamladım ve tekneyi oğlana teslim edip vurdum kafayı yattım...
N. B.
«
Yanıtla #3588 :
Temmuz 06, 2014, 14:59:40 »
Oğluşunuzun denizciliği nasıldır?
Babasına çekmiş mi?
İsmini de bilmiyoruz sanırım.
Sevgiler.
V. P.
«
Yanıtla #3589 :
Temmuz 06, 2014, 21:40:09 »
MALTA KONUSUNDA YARDIM.....
Sadun Abi'nin ikinci kitabında Malta'ya evcil hayvanların aşı kağıdı olsa dahi alınmadığınıı bugün okudum..
Bu konuda bilgi sahibi olan , yada benim adıma araştırma olanağı olan var ise çok sevinirim.. Burada imkanlar kısıtlı... Birde dünya yol gidip geri dönmeyelim...
Teşekkürler..
H. E.
«
Yanıtla #3590 :
Temmuz 06, 2014, 21:59:09 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız.
Üye Ol
veya
Giriş Yap
MALTA KONUSUNDA YARDIM.....
Vural Korsan,
Malta resmi web sitesine göre
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Cat1, Part C'ye dahil oluyor Türkiye'den gelen köpekler. Buna göre aşağıdaki tablodan 1,2,3,4,5,6, 8,9, 10 numaralı koşulları karşılaman gerek.
REQUIREMENTS:
REQUIREMENTS:
1-Have been micro-chipped (or a clearly readable tattoo applied before 3 July 2011);
2- Have been Vaccinated against Rabies after the implantation of the microchip and 21 DAYS have to pass after the vaccination;
3- a blood sample has to be taken after 30 days from the Rabies injection;
4- the blood should be sent to and approved laboratory for a Titration Test (approved laboratory list can be found here:
Üye Ol
veya
Giriş Yap
);
5- if the outcome of the Titration test is "pass", then 3 MONTHS have to pass before travelling to EU from the date of sampling of the blood;
6- A treatment against Tapeworms (Echinococcus) with a Praziquantel based product MUST be administered between 120 and 24 hrs prior the arrival in Malta and certified in the EU Pet Passport as per point 7 or in the Official Veterinary Health Certificate as per point 8 and 9;
7- All the relative information have to be certified in the European Pet Passport;
8- An Official Veterinary Health Certificate issued by the competent authority in YOUR COUNTRY OF ORIGIN using the relative form at point 9.
9- The forms in the various linguistic versions may be downloaded here (See notes for guidance at the end of the certificate). The health certificate is valid for 10 days from the date of issue by the official veterinarian until the date of the checks at the travellers' points of entry designated by Member States and for the purpose of further movements within the Union for a total of four months from the date of issue of this certificate or until the date of expiry of the anti-rabies vaccination, whichever date is earlier. Two model certificates are present: one for more than 5 animals and the second for less than 5 animals. Please choose one accordingly.
10- Application for pre-notify ARRIVAL OR TRANSIT OF LIVE ANIMALS and Tracking sheet (Maltese Law S.L. 315 of 2004). CLICK HERE for the application form.
«
Son Düzenleme: Temmuz 06, 2014, 22:00:36 Gönderen: Hakan Erim
»
V. P.
«
Yanıtla #3591 :
Temmuz 06, 2014, 22:31:32 »
Adaya girmeden önce diyor yanlış anlamadıysam.. Kuduz senede bir oluyor, bunlar adaya girmeden 21 gün önce yap diyorlar..
Sanırım gidemeyeceğiz...
V. P.
«
Yanıtla #3592 :
Temmuz 07, 2014, 14:51:42 »
SİCİLYA...
GİARDİNİ NAXOS.....
Messina boğazının güney ucuna gelince fikir değiştirmiş, rotayı Sicilya'nın güneyinden geçecek şekilde revize etmiştim... Buradan devam edelim...
Şimdi buraları hiç bilmiyorum.. Seyir ve seyahatimin bu bölümü, içgüdü, kulaktan dolma bilgiler, biraz araştırma şeklinde gerçekleşek sanıyorum.. Ancak Sicilya'nın bu bölgesine gelmeyi hiç planlamadığım için önceden bir araştırma yapma şansım da olmadı.. Bakalım ne olacak...
Rotayı çevirir çevirmes Önümde ki cahartplotter haritasına baktım.. Sicilya'nın güney doğusunda ilk işaretli yeri kendime hedef seçtim. Adı Giardini Naxos. Bir koy , ama geniş bir koy şeklinde. Amacım belki alarga şansını burada bulabilirim. Şu ana kadar gördüğüm ilk koy çünkü. Hedefe 21 mil var. Bu sefer en uzun seyir rekoru kırdım kendimce.. Neredeyse 24 saat....
Hava yine yapacağını yaptı.. Hep kuzey esen hava aniden güneyli, tam gideceğim istikametten esmeye başladı. Yelken açmak zor..
Biraz yol aldıktan sonra 25 dereceden gelmeye başladı ve tüm yelkenleri açtım. Kuvvetli bir rüzgar yok ama yinede 4 knota yakın sürat yapıyoruz. Yeter bu kadarı bana , acelem yok ki.. Kitabımı alıp oyalanmaya başladım bile...
Giardini'ye yaklaştıkça tepelerde, hatta dağların üstlerinde yerleşimleri gözlemledim. Dürbünle net şekilde görülüyor. Bu kıyılar girintili, çıkıntılı.. Her girintide bir plaj var neredeyse. Giardini'ye rotam ama, biraz sancağında değişik bir koy var. Koya yol yok. Tepesinde , ama bayağı bir tepesinde yerleşim yeri var. O yerleşim yerinden aşağıya teleferik yapmışlar insanlar bu şekilde geliyorlar plaja.. Plaj afilli.. Geniş bir koy, ortasında minik bir adacık var. Ani bir kararla rotayı bu koya çevirdim. Eğer uygun ise oraya demir atacağım.. Tabi tüm bunları dürbünle görüyorum. Bakalım yakına gidince ne olacak..
Uzun süredir görmediğim yelkenli tarafiği başladı. Bu güzel işte. Yolda yelkenli olması size çok fayda sağlıyor. Hele hele bilmediğiniz bir yere gidiyorsanız. Çoğu zaman siz size rehber oluyorlar. Onları takip ederseniz doğru yolu buluyorsunuz..
O beğendiğim koya geldim ancak içerisi dar ve demir atmaya müsait değil. Bunun yerine hemen bir yanıdaki daha geniş koya yöneldim ve oraya demirlemiş bir yelkenlinin açığına demirledim. Sahil komple plaj,.. Sıra sıra beachler var. Sadece biraz soluganlı. Ancak hava müsait, çok tahatsız olmayız sanıyorum..
Demirledikten sonra köpekleri tasmalıyorum. Denize atarsam sahile çıkıp muhtemelen ortalığı birbirine katacaklar. İnsanlarla papaz olmaya hiç gerek yok.. Fakat hallerinede acıyorum. Suratıma melur melur bakıyorlar.. Hani, at bizi deniz abi , bakışları bunlar.. İyi o zaman ... Atıyorum denize, ben bota atlıyorum .. Sahile çıkmadan yakalarım ikisini de.. Son sürat sahile yüzüyorlar. Zar zor sahile varmadan ikisinide yakalıyorum... Yine sahilde meraklı bakışlar, fotoğraflarını çekenler.. Ay bi sevebilirmiyim diyenler.. Hadi sevin bari , napalım..
Köpeklerle uzun bir yürüyüş yaptım, ancak aklım yan plajda. Hani teleferikle inilen. Bu arada tepelere çıkan ilginç yollar, köprüler , manzara müthiş. Sahilden tren yolu geçiyor, hepsini bir araya getirirseniz ilginç bir yer bence... Ama burada kalmaya da değmez. Bu nedenle yemeği hazırlayıp , akşama kadar denize girip ana yerleşim yerine geçmeye karar veriyoruz.. Giardini Naxos... Yakın , sadece 1,5 mil..
Yemekten sonra demiri alıp yola koyuluyorum tekrar.. Giardini körfezine girince dürbünle tüm kıyıyı tarıyorum. Genelde koyun bize göre sağ iç kısmında birçok direk var... Sol kısmında ise iki direk seçiyorum. Asıl yerleşim solda olmasına rağmen. Dedim ya, yelkenli olması denizde size iyi bir rehber.. O zaman sağ tarafa marş marş... Tam burundan geçerken , burnun ucunda ve kayaların üzerinde cafe tarzı bir yer görüyorum.. Akıl tutulması oldum.. Herhangi bir yol gözükmüyor buraya ulaşan. Ama sanırım ben göremiyorum, çok ilginç bir yer.. Orada bir kahve yada bira içmenin keyfi bence mükemmel olur.. Kafaya yazdım bakalım... Dürbünle taramaya devam ediyorum ve teknelerin atılmış tonozlarda durduğunu görüyorum.. Hemen dağın tepesinde oldukça yüksekte bir yerleşim yeri var.. Tonoz varsa bizde alırız diyorum ve ilk boş tonoza doğru hamle yaptığımda anında bir süratli şişme bot yardıma geliyor.... Haaaaa.... Şimdi işin şekli anlaşıldı.. Gelen bota bunlar beleşmi diyorum .. Hayır diyor.. Kaç money diyorum... Teknenin boyunu soruyor.. Oha yani, tonoz fiatı teknenin boyuna göre değişiyor.. Benim boyum 15€... İstemez kalsın diyorum.. Çünkü bir kısım teknede demir atmış.. Atarım ben demirimi diyorum.. Sen bilirsin diyor. Yalnız demir kurtarma 75€ diyor.. O ne len diyorum.. Aşağısı koca koca kayalık diyor.. Takarsın.. Takılanları biz kurtarıyoruz... Vay vay vay.. Uyanıklara bak... Olum biz 3 tane 18 lşk dalış tüpünün hammallığını boşuna mı yapıyoruz,, sahi aşağıya bir bakıyorum, dev dev kayalar denizin altında. Hiç biryerde kum yok.. Sahile sıfıra gidene kadar her yer kayalık.. Bunlarda buraya demir atılmayacağını bildikleri için tonoz atmışlar denize.. Marina parasına tonoz... Kim korkan kayalardan diyor ve ya allah demiri boca ediyorum.. Demire herhangi bir kurtarma aparatı yapmıyorum.. Oğlan var aslan gibi... Atlar kurtarır...
Burası ilginç bir yer.. Sahilde bir plaj var. Ama bir kısmında. Diğer kısım açık.. Şezlong 15€.. Plajın hemen dibinde güzel bir cafesi var.. ( bu arada güm güm patlamalar geliyor.. Bugün bunun Patlayan Etna yanardağı olduğunu öğrendik.. Ara sıra gümlermiş böyle) hemen yukarısı tren yolu.. Tren yolunun arkasında ana yol var.. Yolun hemen arkası ise dağ.. En yukarısında en tepede bir yerleşim yeri var.. Oraya mutlaka çıkacağız... Önce tekneyi bir emniyete alalım da..
Şimdi demirledik demirlemesine, kıyıya da çıkarız sorun değil ama botun emniyeti sorun. İtalya'dan hep tırsmışımdır nedense( yine gümledi.. Gök gürültüsüne benziyor) borun emniyeti için oğlanı kıyıya gönderdim, cafe ile konuşsun diye.. Gitti konuştu, adam sorun olmaz, hep buraya bırakırlar. Sadece iyice yukarıya çekin demiş... O göz kulak oluyormuş zaten tüm botlara... Bizde öyle yaptık... Attık kendimizi kıyıya... Attık atmasına ama yolun hemen dibi tren yolu.. Geçiş yok... Yürü allah yürü , yürümekte zor, çakıl taşları hep sahilde.. Sonunda bir çıkış bulduk... Tren yolunun altından geçerek ana yola çıkabildik... Bakalım nereye gitmişiz...
V. P.
«
Yanıtla #3593 :
Temmuz 07, 2014, 14:58:27 »
YAKLAŞMA....
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Üye Ol
veya
Giriş Yap
O. T.
«
Yanıtla #3594 :
Temmuz 07, 2014, 16:59:59 »
Tırnağın geçtimi ?
2ci el pazarına uğrarsan beni ara . Iyi seyirler.
V. P.
«
Yanıtla #3595 :
Temmuz 08, 2014, 23:16:32 »
SİCİLYA.....
TAORMİNA...
Yola çıktık sonunda. Köpekler teknede. Yalnız bu sefer sıkıntı yarattı ufaklık.. Tekne alargada iken şu ana kadar hiçbir zorluk çekmiyorduk. Arka kapağı kapatıp çıkıyorduk. Ufaklık biraz havlıyprdu okadar. Biraz sonra da susuyordu.. Kapaktan aşağı inmeyi hiçbir zaman maçası yemedi..
Sahile yaklaştık, az bişe kaldı.. Cupppp diye bir ses duydum.. Arkasından ikinci cuppp... İki köpekte denizde.. Ufaklık ya allah demiş kapaktan aşağı armış kendini, oradan da suya.. Onu gören sıvas mangal aynen onu taklit edince iki köpekte suda.. Botu takip ediyorlar.. Al başına belayı... İko ile oğlanı kıyıya atıp hemen geri döndüm ve ikisini de suda aldım tekrar tekneye geri. Tam çin işkencesi.. Ufaklığa da iyi bir kızdım. O kadar korktu ki titremeye başladı.. Tekrar tekneye geri çıkardım ikisinide.. Sıvas mangal anında toz oldu.. Ufaklıkta titreye titreye biryerlere saklandı.. Akıllanmışlardır dedim ve tekrar bota atlayıp kıyıya doğru kürek çekmeye başladım. Akıllanmış.. Ama sadece Sıvas Mangal akıllanmış.. Ufaklık yine suda.. Yine benim peşimde... Bu sefer çok ama çok sinirlendim.. O hırsla sudan çektim aldım hemen dibime sindi... Başına gelcekleri anladı ve bottan yine suya atladı bu sefer tüm hızı ile tekneye yüzüyor... Yine yakaldım, tekneye çıkardım ve bağladım.. Atla bakalım şimdi de... Tabi bunlar bana ciddi bir zaman kaybettirdi.
Neyse ana yola çıktık ve yukarıda ki yerin neresi olduğunu sorduk. Taormina imiş. Tesadüf sorduğumuz yerin hemen dibinde otobüs durağı varmış,, 10 dakika bekledik ve otobüs geldi .. Adam başı 1.90... Kıvrıla kıvrıla yukarı tırmanmaya başladık. Manzara süper. Tam önümüzde ki koltukta burada yaşayan bir Türk oturuyordu. Sağolsun onun da bilgileri işığında , gezeceğimiz yerlerin tiyolarını aldık...
Otobüs bizi tam merkezde bıraktı.. En tepede başka bir köy daha var. Eğer oraya gitmek istersek bir otobüse daha bineceğiz. Bence gerek yok.. Aslında var da.. Kendimi kandırıyorum işte yok diye... Zaman yok demek daha doğru sanırım..
Burası Etna yüzünden dağın tepesine yapılmış bir yerleşim merkezi. Etna patladığı anda lavlarından korunmak için böyle bir yöntem bulmuşlar. Etna yanardağı buraya 15 km uzaklıkta.
Burası şu ana kadar gördüğüm en ilginçyerlerden bir tanesi. Kayaların üzerine kurulmuş epey yüksek bir yerleşim yeri. Daracık sokaklarında hiç ummadığınız şeylerle karşılaşıyorsunuz. Kimi zaman şirin bir cafe çıkıyor, kimi zaman 3 masalık bir restoran.. Bazen minik bir manav. Ana caddesi bizim beyoğlu gibi.. Sağlı sollu dükkanlar ve cafeler. Tamamı ile turustik bir yer olmuş. Tekneyle gördüğümüz teleferik buradan aşağı iniyormuş. Onuda gördük.
Epey bir yürüdükten sonra aniden karşımıza geniş bir meydan çıktı. Tam ortasında bir katedral.. Seyir tepesi gibi bir yer. Manzara müthiş. Tüm deniz ve körfez ayağınızın altında. Çok kalabalık.. Bir gurup genç dans edip para topluyor. Rap'çiler...
İşte böyle.. Epey yürüdük. Şirin dar sokakların hepsine girdik. En sonunda yorulduk ve bir cafeye çöktük.. Dondurmalarımızı söyledik.. Dinlendik biraz. Daha sonra durağa gidip mahşer kalabalıkta kendimize yer bulup otobüse bindik. Şöföre ineceğimiz yeri tarif ettik. Meğer bir tünel varmış , hemen teknenin olduğu yere çıkan. Tam orada bıraktı. Tünelden geçtik ve sahildeyiz.. Bot orada şükür....
Güzel bir gün sonunda teknedeyiz.. Hadi bide akşam çayı yapalım dedim ve çaylarımızı içip sızmışız..... Yorgunluktan...
Yarın ana şehri gezip gideriz artıkın buradan... Ana şehir Grandini Naxos..
Yarın ola hayrola...
V. P.
«
Yanıtla #3596 :
Temmuz 08, 2014, 23:19:20 »
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Üye Ol
veya
Giriş Yap
V. P.
«
Yanıtla #3597 :
Temmuz 08, 2014, 23:21:25 »
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Üye Ol
veya
Giriş Yap
V. P.
«
Yanıtla #3598 :
Temmuz 08, 2014, 23:24:07 »
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Üye Ol
veya
Giriş Yap
V. P.
«
Yanıtla #3599 :
Temmuz 08, 2014, 23:27:14 »
TEORMİNA...
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Yazdır
Sayfa:
1
...
238
239
[
240
]